Imate jos jednog laika u temi, pa bi zeleo odgovore na neka pitanja. 😀
Ovako, kupio sam polovan series S , pre godinu ipo dana, od jednog dečka iz Subotice. On je kupio series X, pa je ovaj meni prodao.
Ostavio mi je dva naloga i rekao slobodno da ih koristim i nakon isteka GPU.
Za jedan nalog mi je dao email i pass, ali mi nije dao PIN pa ne mogu da imam pristup onim stvarima koje zahtevaju PIN, a iskreno glupo mi je sad da ga zovem da mi daje Pin i podatke od onog drugog naloga. Sada kada zelim da se prijavim drugim dzojstikom na drugi nalog, ne mogu, ne znam zasto, ranije je htelo, sada mi trazi podatke, a ja nemam od tog drugog naloga podatke.
Xbox koristim jednom mesecno, pa nisam ni neki zahtevan korisnik, a ujedno se i slabo razumem u konzole. S vremena na vreme udjem u ovu temu, pa saznam neke stvari.
Pitanja su sledeca:
1. Da li predlazete da otvaram svoje nove naloge (2 komada, kako bih mogao sa 2 dzojstika da igram local-multiplayer), i vratim konzolu na fabricka podesavanja?
2. Da li sa ovim nalozima koje mozda i on koristi na svoj xbox series X moze meni da napravi neki problem?
3. One sajtove za pracenje cena koje ste gore postavili su ekstra. Perfektna stvar 👌
Posto slabo igram Xbox, GPU mi trenutno nije interesantan(mozda kasnije nekad kad se ima vise slobodnog vremena), ali kupovina igara po akcijskim cenama jeste poput crash, hot wheels, spyro i slicno (koji mogu da se igraju local-multiplayer)
Pitanje, da li regioni mogu da se menjaju kada zelim da kupujem igre, npr crash je najjeftiniji u Turskoj, spyro u Nigeriji, hotwheels u Argentini itd itd... ??
4. Pošto imam i Visa i MC, da li mogu pri svakoj kupovini da odaberem preko koje kartice cu izvrsiti kupovinu ili se vezuje pri pravljenju naloga?
5. Da li se igre kupuju preko konzole ili preko PC-a?
Izvinite na dužem postu 😀