emerald123
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 24.01.2025
- Poena
- 5
Da, da, videla sam posle i na drugom telefonu koji nije honor da je nestala. Izgleda da je kod svih
Pa nisi trebao ledjima da lomiš nego prednjim delom... 😂😂😂
Lomio malo sutra. Pao mu.
Šalim se ljudi, nije moj telefon ali vlasnik kaže da mu je ispao iz džepa na pod 3x i da je svaki put zadobio neko oštećenje, tako da ne bih ja mnogo verovao recenzijama. U međuvremenu sam uzeo ćaletu misleći da je to pravi uređaj za njega, ali još uvek mu ga nisam dao dok ne stigne zaštita za ekran i kamere.Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, a honor 7 lite polomi.
Nema aplikacije Smart Remote za ovaj uređaj, barem ja nisam uspeo da je nađemNa magic 6 pro ima. Posto je ista apk i vjerojatno isti infrared port trebalo bi biti isto i na Magic 7 lite
Nema, jer telefon nema IRNema aplikacije Smart Remote za ovaj uređaj, barem ja nisam uspeo da je nađem
Ja ovo nisam primetio ako se misli na trazenje aplikacija, medjutim primetio sam da na primer kroz instagram mi se malo cudnije ponasa, da nekada nece da odreaguje na like, nekada se desi da kliknem na ikoicu instagrama i samo ga otvori i odma zatvori(neko je na pocetku ove teme ili one honor 7 napisao da ima problem sa instagramom)Dobro vece narode, vidim da komentarisete ovaj model pa me zanima zasto moj magic 7 lite ima slab odziv pretrazivanja, naime brzina trazenja i skrolovanja je dosta sporija na magic 7 lite dok na magic 6 lite ide pliva kad pokrenem prstom lista tecno i glatko i bez prolema a kod magic 7 lite ide dosta sporije i sa nekom tezinom, gledao sam razne opcije i programe pokusavao da instaliram da proverim i nikako nije precizan sa ovim funkcijama pa nekada moram i 2 puta da pipnem sliku da bih je otvorio i tako mucno mi je kad pored imam stari magic 6 lite koji radi besprekorno, zna li neko nesto i da mi pomogne?
Hvala mnogo i unapred na paznji![]()
Sad posle update na 157 otkljucavanje ko munja.da li folija na ekranu možda ne utiče na responzivnost, mislim bilo bi mi čudno pošto je OEM folija, ali sam priličnu razliku u brzini otključavanja otiskom primetio uporedivši 5 lite i 7 lite. Petica je dosta bila brža, da ne kažem za sekundu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari