Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Da, da, videla sam posle i na drugom telefonu koji nije honor da je nestala. Izgleda da je kod svih

Gemini se aktivira valjda povlacenjem od dna na gore polako sa leve ili desne strane odozdo, zaboravio sam ali tako nekako.

Kad zadržiš “power button” prvo pokreće Gemini, pa tek posle par sekundi izbaci power dialog box…

Kod mene nije obrisan…

^Koja verzija je sad?
Kod mene nije još stiglo.

Inače još jednom proveren Hohor punjač sa Alija, od 19-79% - 41 min. bez pokretanja brzog punjenja, držanjem pritiskom na krug sa procentima, puni se sa 22-23W.

800141 (a bilo je 800123 cini mi se)
Ovako je sada

Prilozi

• Screenshot_20250218_115942_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg
    Screenshot_20250218_115942_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg
    35.6 KB · Pregleda: 48
Pa nisi trebao ledjima da lomiš nego prednjim delom... 😂😂😂

Lomio malo sutra. Pao mu.

Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, a honor 7 lite polomi.
Šalim se ljudi, nije moj telefon ali vlasnik kaže da mu je ispao iz džepa na pod 3x i da je svaki put zadobio neko oštećenje, tako da ne bih ja mnogo verovao recenzijama. U međuvremenu sam uzeo ćaletu misleći da je to pravi uređaj za njega, ali još uvek mu ga nisam dao dok ne stigne zaštita za ekran i kamere.

U Honor aplikaciji u delu garantna politika piše:
Gubitak garancije nastaje ukoliko:
Je serijski broj ili zaštitna nalepnica na opremi oštećena ili uklonjena.
Da li ste skinuli nalepnicu sa zadnje strane?Da li se haba usled nošenja telefona bez maske,ko je nije skinuo.?Ja sam svoju skinuo prvog dana i stavio je u kutiju jer sam na jednom telefonu ranije koji sam neko vreme nosio bez maske primetio da se nalepnica pohabala toliko da skoro nije bila čitljiva.Ovo za garanciju sam danas pročitao.

Dobro vece narode, vidim da komentarisete ovaj model pa me zanima zasto moj magic 7 lite ima slab odziv pretrazivanja, naime brzina trazenja i skrolovanja je dosta sporija na magic 7 lite dok na magic 6 lite ide pliva kad pokrenem prstom lista tecno i glatko i bez prolema a kod magic 7 lite ide dosta sporije i sa nekom tezinom, gledao sam razne opcije i programe pokusavao da instaliram da proverim i nikako nije precizan sa ovim funkcijama pa nekada moram i 2 puta da pipnem sliku da bih je otvorio i tako mucno mi je kad pored imam stari magic 6 lite koji radi besprekorno, zna li neko nesto i da mi pomogne?
Hvala mnogo i unapred na paznji :)

Čini mi se da sam ovde obećao kako Essager 100W puni 7 lite… Konačno je stigao, pa ga večeras probah. 19-79% za nešto više od 1h prosečno 14W, (varira 10-19W).
Ukratko nisam zadovoljan jer očigledno “ne poštuje” Honor protokole.

Nemoj to da te buni, meni je recimo punjenje sa Honor 66W pu ja ide max 24-25W i puni ga oko sat vremena, toocki punjac od 67W prosečno puni isto oko 24W,preko toga ne ide. Da li si uzeo punjač sa USB konektorom i USB C konektorom ili samo sa USB.?

Ok, zato te pitam jer na usb a ne puni punom snagom vec samo na usb c potom. Kažem ti meni i Honor 66W i Toocki 67W pune identično. Imam i onaj usb c kabl sa merenjem i on pokazuje max snagu punjenja od 24-25W.

To je baš sporo. Meni RN 12 Pro 5G puni za 40-45 minuta sa 67W, a sat vreme sa 33W. Oba punjača original Xiaomi, da ne bude zabune.

Dobro vece narode, vidim da komentarisete ovaj model pa me zanima zasto moj magic 7 lite ima slab odziv pretrazivanja, naime brzina trazenja i skrolovanja je dosta sporija na magic 7 lite dok na magic 6 lite ide pliva kad pokrenem prstom lista tecno i glatko i bez prolema a kod magic 7 lite ide dosta sporije i sa nekom tezinom, gledao sam razne opcije i programe pokusavao da instaliram da proverim i nikako nije precizan sa ovim funkcijama pa nekada moram i 2 puta da pipnem sliku da bih je otvorio i tako mucno mi je kad pored imam stari magic 6 lite koji radi besprekorno, zna li neko nesto i da mi pomogne?
Hvala mnogo i unapred na paznji :)
Ja ovo nisam primetio ako se misli na trazenje aplikacija, medjutim primetio sam da na primer kroz instagram mi se malo cudnije ponasa, da nekada nece da odreaguje na like, nekada se desi da kliknem na ikoicu instagrama i samo ga otvori i odma zatvori(neko je na pocetku ove teme ili one honor 7 napisao da ima problem sa instagramom)

Mene na primer mnogo nervira roletna, desi se da povucem malo ja sredini sa desne strane a hocu da nesto od widzeta cacakm a ono mi otvri notifikacije kao da sam levu polovinu prevukao.

Ne koristim instagram IMG_0569.jpeg pa se nisam uključivao u razgovor… da li folija na ekranu možda ne utiče na responzivnost, mislim bilo bi mi čudno pošto je OEM folija, ali sam priličnu razliku u brzini otključavanja otiskom primetio uporedivši 5 lite i 7 lite. Petica je dosta bila brža, da ne kažem za sekundu.

Instalirajte eSIM GigSky ili Truphone, izaberite zemlju Germany i free plan 100 MB, u podesavanju instalirajte eSIM i ukljucite prenos podataka za eSIM i wifi ukljucite. Cim se eSIM aktivira preuzima najnovije azuriranje softvera. Zatim deinstalirajte eSIM i 😃

Prilozi

• Screenshot_20250221_120511_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg
    Screenshot_20250221_120511_com_hihonor_ouc_MainEntranceActivity.jpg
    37 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_20250221_120553_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250221_120553_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    57.9 KB · Pregleda: 44
Meni otisak radi perfektno kada je cist palac, medjutim na primer kada lozim i ako imam prasine od briketa buni se ali bar mi nezakljucava telefon na 1568 minuta

Pre par dana mi cerka nekako izbije telefon i padne na plocice, lepo tresnuo vidim da malo krenula folija i plastika se se malo izgrebala

Na mom telefonu je problem kada listam slike ili bilo sta drugo duplo je sporiji nego npr magic 6 lite, drzim ih jedan pored drugog i sve isto radim i sitom rukom i na magic 7 lite duplo sporije se lista sta god dal slike dal imenik bilo sta muzika, bilo sta kad listam gore dole i prstom povucem sporije duplo u odnosu na magic 6 lite koji fantasticno radi i bolje nego 7 dal je softvrski problem ili hardverski ja se ne razumem, mozda je losa serija telefona...***......ja sam prilicno razocaran i baterijom, sve je losije u odnosu na magic 6 lite ili bar isto.....

Nazad
Vrh Dno