Preporuka zvaničnog Honora
Ukljuceno je od kad sam uzeo, na lock screen-u, ali realno mi ne treba. Evo vec preko 60.000 a presao cca 1km od zadnjeg posta...Jesi to krenuo u Kragujevac😁
Za br koraka mi služi smart watch, odavno sam prestao da koristim tu app na telefonima, ni na jednom nije radilo kako treba… a tamo gde je radilo srkalo je bateriju.
Da bi se registrovao moraš prvo da se prijaviš u honor id.To je u podešavanjima.Jel se neko registrovao za onu promociju 12m besplatne zamene ekrana? Da li se dobija neki mail potvrde da je registracija uspešna? Evo prošlo skoro tri nedelje od kad sam kao nešto pokušao da se prijavim i nikakvu potvrdu nisam dobio da je to uspešno prošlo.
Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, a honor 7 lite polomi.Probao sam da slomim orah i nisam uspeo, Peca da mi vrati pare 😄
Pogledajte prilog 480722Pogledajte prilog 480723
Zanimljiva pozadina - kod nas nema ove boje? Samo crna i ljubičasta?![]()
Our Honor Magic7 Lite battery test and charging test results are in
It packs a 6,600 mAh battery with 66W charging support. Honor unveiled Magic7 Lite earlier this year with a Snapdragon 6 Gen 1 SoC, a 6,600 mAh Si/C...www.gsmarena.com
Deinstalirao se i kod mene, a ne koristim Honor. Shvatio sam da neka od aplikacija nedostaje zbog promene rasporeda ikonica, ali mi je dva dana trebalo da shvatim da je u pitanju GeminiMeni je nocas tel bio na punjacu i ona aplikacija Gemini se sama obrisala...i sad kad udjem u Play prodavnicu mogu opet da je instaliram...kako je to moguce nije mi jasno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari