Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Mozda je i do preopterecenja aplikacije. Namesti da se video ne pokrece automatski.

Probaj ovo, idi u podesavanja i u Potrosnja mobilnog interneta i kvalitet multimedije pa namesti ovako

Prilozi

• Screenshot_20250211_094502_com_instagram_android_InstagramMainActivity_edit_6168784060510.jpg
    Screenshot_20250211_094502_com_instagram_android_InstagramMainActivity_edit_6168784060510.jpg
    93.5 KB · Pregleda: 72
Da li može da se kalibriše žiroskop na ovom telefonu?

Brljaju mi neke motion gesture, pa da vidim da li pomaže… znam da je na Xiaomiju moglo da se kalibriše.

Koliko se ocekuje da ce biti cena lite verzije posle ovih akcija?

Meni je nocas tel bio na punjacu i ona aplikacija Gemini se sama obrisala...i sad kad udjem u Play prodavnicu mogu opet da je instaliram...kako je to moguce nije mi jasno...

Nisam...ali evo drugarica ima magic 6 lite nestala ikonica i kod nje. Mozda je bilo neko azuriranje pa da je nesto zbog toga.

Kako vam radi brojač koraka? Kod mene vec par puta zabagovao - eno pokazuje nešto preko 52000 a dan još nije gotov 🫠

Jel se neko registrovao za onu promociju 12m besplatne zamene ekrana? Da li se dobija neki mail potvrde da je registracija uspešna? Evo prošlo skoro tri nedelje od kad sam kao nešto pokušao da se prijavim i nikakvu potvrdu nisam dobio da je to uspešno prošlo.

Kada udjes u MyHonor app tu ti piše koliko ti je ostalo dana zaštite i garancije na telefon, ako si se prijavio.

Prilozi

• IMG-3bf16d132ae957f938a5ad3080125397-V.jpg
    IMG-3bf16d132ae957f938a5ad3080125397-V.jpg
    72.1 KB · Pregleda: 61
Jesi to krenuo u Kragujevac😁

Za br koraka mi služi smart watch, odavno sam prestao da koristim tu app na telefonima, ni na jednom nije radilo kako treba… a tamo gde je radilo srkalo je bateriju.
Ukljuceno je od kad sam uzeo, na lock screen-u, ali realno mi ne treba. Evo vec preko 60.000 a presao cca 1km od zadnjeg posta...

To moram preko "Zdravlja" da iskljucim? Gledao sam opcije čim sam uzeo ali nisam našao gde se gasi

Jel se neko registrovao za onu promociju 12m besplatne zamene ekrana? Da li se dobija neki mail potvrde da je registracija uspešna? Evo prošlo skoro tri nedelje od kad sam kao nešto pokušao da se prijavim i nikakvu potvrdu nisam dobio da je to uspešno prošlo.
Da bi se registrovao moraš prvo da se prijaviš u honor id.To je u podešavanjima.
Onda uđeš u Honor aplikaciju i potražiš aktivnosti.Tu uđeš i registruješ se.Imaš i obaveštenje u aplikaciji,iznad ti je već objašnjeno.

Aplikaciju Zdravlje sam odmah deinstalirao nerviraju me koraci na zakljucanom ekranu. Tu je sat za tacnost.

Probao sam da slomim orah i nisam uspeo, Peca da mi vrati pare 😄
IMG-08b5163026cfffd6853c895987523a36-V.jpgIMG-49f22c41e94f279e367609b83e91f86a-V.jpg

Pa nisi trebao ledjima da lomiš nego prednjim delom... 😂😂😂

Kod nas ne. Ova zelenkasta je izgleda za neka druga tržišta, Azija verovatno.

Dobro vece narode, vidim da vam se svidjaju Honor Magic telefoni i da imate visok procenat lepih iskustava a ja bih da pitam nekog ko zna da mi kaze zasto moj magic 7 lite ima slab odziv pretrazivanja slika, naime brzina trazenja i skrolovanja je dosta sporija na magic 7 lite dok na magic 6 lite ide pliva kad pokrenem prstom lista tecno i glatko i bez prolema a kod magic 7 lite ide dosta sporije i sa nekom tezinom, gledao sam razne opcije i programe pokusavao da instaliram da proverim i nikako nije precizan sa ovim funkcijama pa nekada moram i 2 puta da pipnem sliku da bih je otvorio i tako mucno m ije kad pored imam stari magic 6 lite koji radi besprekorno, zna li neko da mi pomogne?
Hvala mnogo i unapred na paznji :)

Meni je nocas tel bio na punjacu i ona aplikacija Gemini se sama obrisala...i sad kad udjem u Play prodavnicu mogu opet da je instaliram...kako je to moguce nije mi jasno...
Deinstalirao se i kod mene, a ne koristim Honor. Shvatio sam da neka od aplikacija nedostaje zbog promene rasporeda ikonica, ali mi je dva dana trebalo da shvatim da je u pitanju Gemini

Vrh Dno