Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Meni ukinuli iz nekog razloga 😳
Koristio sam je pre nego da povratim kredit od prethodne i sad mi se više ne pojavljuje.

Koliko je pouzdana kupovina tuš baterije sa Temua. Da li ih je neko već naručivao otuda. Nije neka ušteda oko 1000 din. da se kupi tamo pa se razmišljam.

Prilozi

• Screenshot_20250214_102753_Chrome.jpg
    Screenshot_20250214_102753_Chrome.jpg
    108.1 KB · Pregleda: 59
Kao neko ko se prof. bavio u proslom zivotu uvozom baterija (slavina) iz Kine i obišao najboljih 3 u prvih 10 fabrika baterija u Kini ne bih kupio slavinu online ni u ludilu. Iovako umeju da se podvuku feleri ako kontrola nije dobra. A kamoli online. Drugo sastav baterije ne mozes da znas a olovo preko odredjenog procenta je kancerogeno. Hansgrohe i mnogi drugi su olovo odavno izbacili.

I ono što kolega kaže vrlo lako može da probija na nižim spratovima gde je jači pritisak. Dok ako je za vikendicu 1/1 puca telo tokom zime. Plus ko zna kojinje to mešač unutra i koliko će da traje.

Za te pare ne bih kupio ni sa garancijom od 2 god u radnji, prostp ne može za te pare da se napravi a da valja.

Čitao sam od 80. strane, ali mi i dalje nije najjasnije ove njihove promocije. Imam acc odavno, ali ništa nisam poručio. Sad mi iskaču sve moguće promocije, samo da naručim.

Htedoh da poručim onaj infinix telefon, pa me zanima koja promocija je "najbolja"? Trenutno koje mi nude su ono sa 32 hiljade valjda u kuponima, 100% povrat novca ili neka da navodno dobijem 10000 RSD kredita nazad.

Ovo poslednje mi zvuči najbolje, ali i nemoguće da će dati 10 hiljada din za kupovinu uređaja od 4500din. Gledao sam rules, ali naravno ne piše ništa o samoj promociji, pa pretpostavljam da ima neki uslov da to nije tako kako zvuči.

Doduše na strani pre te je pisalo da važi za sve buduće porudžbine.

Čitao sam od 80. strane, ali mi i dalje nije najjasnije ove njihove promocije. Imam acc odavno, ali ništa nisam poručio. Sad mi iskaču sve moguće promocije, samo da naručim.

Htedoh da poručim onaj infinix telefon, pa me zanima koja promocija je "najbolja"? Trenutno koje mi nude su ono sa 32 hiljade valjda u kuponima, 100% povrat novca ili neka da navodno dobijem 10000 RSD kredita nazad.

Ovo poslednje mi zvuči najbolje, ali i nemoguće da će dati 10 hiljada din za kupovinu uređaja od 4500din. Gledao sam rules, ali naravno ne piše ništa o samoj promociji, pa pretpostavljam da ima neki uslov da to nije tako kako zvuči.

Moraš da potrošiš 20 000 u vremenskom roku od pola sata skupljas novcice i vraća ti se 10 000 kao kredit cim se paket posalje.

Dakle ništa od toga. Znaš li možda koja je onda najbolja promocija za poručivanje tj. s kojom dobijem najviše "nazad"? Ima i ona za 3 besplatne stvari, ali mi ne nudi telefon na kraju, pa je beskorisna.

Kao neko ko se prof. bavio u proslom zivotu uvozom baterija (slavina) iz Kine i obišao najboljih 3 u prvih 10 fabrika baterija u Kini ne bih kupio slavinu online ni u ludilu. Iovako umeju da se podvuku feleri ako kontrola nije dobra. A kamoli online. Drugo sastav baterije ne mozes da znas a olovo preko odredjenog procenta je kancerogeno. Hansgrohe i mnogi drugi su olovo odavno izbacili.

I ono što kolega kaže vrlo lako može da probija na nižim spratovima gde je jači pritisak. Dok ako je za vikendicu 1/1 puca telo tokom zime. Plus ko zna kojinje to mešač unutra i koliko će da traje.

Za te pare ne bih kupio ni sa garancijom od 2 god u radnji, prostp ne može za te pare da se napravi a da valja.
Midliš za online kupovinu preko temua ili u opšte kupobinu slavine preko interneta. Na ananasu ih isto ima sa povoljnim cenama.

Dakle ništa od toga. Znaš li možda koja je onda najbolja promocija za poručivanje tj. s kojom dobijem najviše "nazad"? Ima i ona za 3 besplatne stvari, ali mi ne nudi telefon na kraju, pa je beskorisna.
Najbolja opcija je povrat kredita ili kuponi sto se dobiju narucis dva proizvoda za 300-400 dinara i dobijes vaucere za 10 000
Midliš za online kupovinu preko temua ili u opšte kupobinu slavine preko interneta. Na ananasu ih isto ima sa povoljnim cenama.
Ajde još ovo je razumno kupovina slavine, kad vidim po one grupe na fb da se gospodje hvale sa raznim kozmetičkim preparatima koje kupuju na temu jeza me hvata 😬😬😬.

Pisao sam par strana unazad ali ajde da ne trazis. Najbolja opcija je ta za 10000 din. U startu dobijes 15000 novcica onda potrosis 2500 i dobijes 5% plus X novcica i dodjes do 19000. Onda narucis za 10000 din nesto dobijes 10% to je 1000 novcica i tako za potrosenih 12500 dobijes 10000 kredita. Druga opcija je povracaj kredita, i to nije lose, potrosis 4100 dobijes 2250 kredit. Ovo sve ostalo mislim da se manje isplati

najbolja je opcija da kupis ono sto zelis, ako ti cena za to odgovara

^ Baš iz tog razloga je povrat kredita 90/100% najbolja opcija. Jedina mana je što ne možeš više komada istog artikla da kupiš odjednom.

Nema šanse da nađem dodatnih stvari za još 10 hiljada, tako da će onda biti taj povrat kredita.

Ja sam kupio telefon po punoj ceni jer mi stalno ispisuje "vreme je isteklo" posle par sekundi na claim credit.

Kod nas je taj isti telefon 9.200 plus postarina .
4.100 je dobra cena i bez ikakvih popusta.

Koliko je pouzdana kupovina tuš baterije sa Temua. Da li ih je neko već naručivao otuda. Nije neka ušteda oko 1000 din. da se kupi tamo pa se razmišljam.
Ne znam ja sam u Sangaj soping centru uzeo tus glavu pre godinu i jace eno lak se guli samo tako , nesto ne verujem da temu ima bolji kvalitet od sangaj centra.

Stigao i meni danas redbeat, za te pare, prezadovoljan. Najveća mana mu je ekran, osvetljenje, boja, oštrina. Ali može da se čita, upotrebljiv je. Ima stock android 14 i nijednu bloat aplikaciju, samo gapps, ali skoro sve mogu da se disabluju ili preko adb da se deinstaliraju, nema potrebe za rootovanjem. Mislio sam da će mnogo sporije da radi, youtube ne secka na auto quality. Zvuk solidan, kao i završna obrada. Prvi put imam 8" tablet, imam 10,6" Huawei i 11" Honor, fino iskustvo, može ležeći jednom rukom da se koristi duži period.
Pošto je noviji android, podržava private dns, tako da nijednu reklamu nisam video do sada.
Interesantno piše da je dual sim, ali nisam probao nemam sim karticu, dolazi sa phone dialer aplikacijom uredno.
Ako ništa, radiće kao stalna navigacija u kolima, samo još da nađem neki nosač koji podržava tu veličinu...?

Dobio sam onu promociju diskontnu cenu oko 50% za jedan predmet koji bazi 24h medjutim kad sam izasao iz aplikacije ne mogu vise to naci, jel ima neki kod da me baci na tu stranicu

Stigao i meni danas redbeat, za te pare, prezadovoljan. Najveća mana mu je ekran, osvetljenje, boja, oštrina. Ali može da se čita, upotrebljiv je. Ima stock android 14 i nijednu bloat aplikaciju, samo gapps, ali skoro sve mogu da se disabluju ili preko adb da se deinstaliraju, nema potrebe za rootovanjem. Mislio sam da će mnogo sporije da radi, youtube ne secka na auto quality. Zvuk solidan, kao i završna obrada. Prvi put imam 8" tablet, imam 10,6" Huawei i 11" Honor, fino iskustvo, može ležeći jednom rukom da se koristi duži period.
Pošto je noviji android, podržava private dns, tako da nijednu reklamu nisam video do sada.
Interesantno piše da je dual sim, ali nisam probao nemam sim karticu, dolazi sa phone dialer aplikacijom uredno.
Ako ništa, radiće kao stalna navigacija u kolima, samo još da nađem neki nosač koji podržava tu veličinu...?
Sim kartice radi uredno probao sam, *** morali su na nesto da pristede svakako je u rangu tableta koje prodaju do 10k. Solidan moze da posluzi za auto kao navigacija i multimedija.

Dobio sam onu promociju diskontnu cenu oko 50% za jedan predmet koji bazi 24h medjutim kad sam izasao iz aplikacije ne mogu vise to naci, jel ima neki kod da me baci na tu stranicu
Udji u poruke gde su promocije pa nadji neku raniju promociju gde pise dicount card ili nesto slicno.

Ukucaj u pretrazi sledece
discount777
i pojavice ti se pomenuta stranica sa popustom.
Ja sam pre podne to dobio i malopre iskoristio taj popust od 50 posto na jedan proizvod.

Probaj da otvoriš aplikaciju => Vi => Poruke => Promocije
Tu bi trebalo da su ti sve ponuđene promocije.

Ja sam uzimao slavinu za kuhinju i dobro radi, 2-3 puta jeftinija nego ovde. Ako uzimas tako nesto vidi da su naveli da je od metala, vidjao da stavljaju plastiku gde je ne bi ocekivao van pameti..

Deluje kvalitetno i dobro radi, nemam brige da ce procvetati nista vise nego neke druge slavine.

Vrh Dno