djomla43
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2012
- Poena
- 265
Count me in. Obnovio 27.11. 😁znaci zjb... ja sam taj
Count me in. Obnovio 27.11. 😁znaci zjb... ja sam taj
Ne. Ograničena je biblioteka. Imaš samo izabrane igre, ne i one koje si kupio.Pozdrav drugari.
Planiram da uzmem PlayStation portal, čitam po internetu da je Sony sada omogućio igranje i iz Cloud-a.
Znači li to definitivno da portal mogu poneti sa sobom bilo gde, konzola da ostane kući isključena i ja da bez problema igram igrice koje sam kupio online?
Onda bolje da im kupim poseban TV ako im se gleda. 😀😀Korisno da imaš slobodan TV za druge ukućane kada uključiš konzolu.
Nema na čemu. Sve je stvar lične potrebe. Kod mene se ispostavio kao vrlo korisna stvar baš zbog ovog igranja na daljinu. Kad zapalim negde van grada dovljan mi je samo portal, ne moram da vučem celu konzolu sa sobom. A kod kuće je mirna glava i nema svađe tako da je win-win@faXcooL Hvala ti mnogo na pomoći u odluci da ne bacam džabe pare i pazarim ga.
Ima neka nezvanicna app koja se placa ali mozes da nadjes apk. Stavio sam na eonbox i pikao malo pre par meseci. Nije to to ima lag, kontam da moze da se namesti ali nisam imao preteranu potrebu. App ako se dobro secam zove se PSPlay.Kako se najlakše aktivira taj remote play, kad smo vec kod toga?
Pokusao sam pre izvesnog vremena na drugom TVu, ali mi nesto nije radilo kako treba.
Koji su uopšte preduslovi da se pokrene uspešno, osim toga da mi konzola bude u rest modu?
Ponavljam pitanje jos jednom,molim za odgovor, hvalaPozdrav, planiram da pazarim ps5 i ps5portal. Do sada sam igrao samo na rucnim konzolama, psvita davno bese i posle toga switch... Nemam bas iskustva sa tv konzolama... Nisu me nesto ni vukle... Psportal ce sigurno opet raditi 90posto vremena(3 mala deteta) ....ali imam pitanje, posto sam svetan da psportal ne radi bez doobrog neta i stabilnog,moracu da se strpim dok se tu ne apgrejdujem... Do tada cu igrati na tv-u ili monitoru... Tv je neki stari Toshiba plazma 720p, naravno ima hdmi ulaz... Monitor hp 24incha isto mator 1080p takodje ima hdmi ulaz... Pitanje, da li ce ovo zavrsiti posao dok ne uvedem dobar net i uzmem kvalitetniji tv malo kasnije...ne patim od grafike i neke wow slike..vec da to izgleda koliko toliko pristojno i da li ce raditi? ... I da se odigraju nekoliko naslova. Ja sam vec u godinama nekim gde nemam vremena da igram ni online, uglavnom singleplayer, planiram da se podsetim malo last of us part1, bese davno kada sam ga odigrao na psviti preko clouda...uzivao sam i pored loseg striminga, tacnije mog loseg neta.... Pa posle toga da odigram elden ring i tako po neki hit kojeg nema na nintendu....i jos jedno pitanje... Postoje li igre na playstationu neke slicne kao na nintendu... Rpg, tipa xenobalde chronicles?.... I za kraj... Koju verziju mi preporucujete... Digital ili standard.... Pro otpada....za tu cenu mogu da kupim ps5 i portal...... Hvala drustvo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari