Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@betolina888

Tako sto ucis na tudjim greskama.
I tako sto se raspitas pre nego nesto pocnes da radis.

Ako sada imas vremena iscimaj komsije , raspitaj se ko narucuje i
da li izostaje i koliko u tvom reonu kasni isporuka.

Napisala si da ti je pre 7 dana urucena posiljka od 30.11
Onda sacekaj jos 10-15-20 dana pa ce verovatno poceti da donose i
posiljke iz sredine decembra.
Hvala na savetima sasa022.
Necu vise ista narucivati, lekcija utvrdjena, sa komsijama se ne druzim i ne opstim, a dal ce sve ovo stici ili ne, nebitno je, necu svakako da zavrsim na psihijatriji zbog 50ak eur 😂 nek' je srecno lopovima, samo nek se slade sa robom od 60-300 dinara.
Najvise me nervira to sto moze da se desi sa kupim sve te stvari ovde, a po povratku sa puta one dodju.

To što je naručeno polovinom decembra je prvo zaglavilo par dana u Mađarskoj zbog njihovog Božića, pa onda Nova godina i naš Božić, tako da je tu sigurno otišlo desetak dana i nagomilalo se svašta. Sad imaju desetak dana kad će manje paketa dolaziti iz Mađarske, možda i raščiste te gomile paketa koje su se nakupile. Tako da treba još malo sačekati, možda to i stigne sad.

@betolina888

Placas danak odsustvu komunikacije 🙁

ldc.jpg

Ako su ovi statusi od sredine decembra to ukazuje da lokalna
posta bas ima problema sa isporukom.

Ako su narudzbine od sredine decembra , onda je to jos uvek u
prihvatljivim okvirima.

@qryak

Koje U B/C...HU serije su ( bile ) u zastoju ???

UB135...HU veci broj posiljki je u zastoju
Leaving from departure country/region 2025-01-07

@betolina888

Placas danak odsustvu komunikacije 🙁

Pogledajte prilog 478252

Ako su ovi statusi od sredine decembra to ukazuje da lokalna
posta bas ima problema sa isporukom.

Ako su narudzbine od sredine decembra , onda je to jos uvek u
prihvatljivim okvirima.

@qryak

Koje U B/C...HU serije su ( bile ) u zastoju ???

UB135...HU veci broj posiljki je u zastoju
Leaving from departure country/region 2025-01-07
Ja znam samo po mojim porudžbinama. Naručio sam 11. decembra miša, to je stiglo 28. decembra, a neke UC sam naručio 16. decembra i zaglavile su Mađarskoj, tek su 8. januara stigle kod nas. Još uvek ih čekam UC0599 serija je u pitanju.

Pa to sam i rekao, prvo Mađari nisu radili 3 dana zbog Božića, pa su onda sve to poslali na jednoj gomili, pa onda naši nisu radili oko Nove godine i Pravoslavnog Božića, pa je to verovatno tako i ostalo na gomili. Sad ta gomila treba da dođe na red nekad da se rešava.

Pozdrav, iz Engleske je poslat paket koji je nekako zavrsio u Hrvatskoj pa je moj paket podignut na kraju u Hrvatskoj posti od strane prijatelja koji tamo boravi. Zanima me koji je najbrzi nacin da se paket/pismo posalje za Srbiju? Radi se o dokumentima.

je l su to poostrili kontrolu na carini u BG?
od 4 paketa koja mi stizu iz Kine 3 su otisla na carinu (nije Aliexpress)

doduse vece su kutije u pitanju, oko 25x25x25cm, ali u poslednjih god dana mi je sigurno njih 6-10 velikih proslo bez pregleda
jos uvek cekam da mi stignu na kucu, da vidim koliki ce ceh biti

Ima li načina da se nekako poturi GPS sistem praćenja u UC/UB pošiljke, od strane nas krajnjih korisnika, verovatno da hoće njihova kontrola ovo mogla bi lako da uradi, ali ih ne zanima.

doduse vece su kutije u pitanju, oko 25x25x25cm, ali u poslednjih god dana mi je sigurno njih 6-10 velikih proslo bez pregleda
Klincu danas upravo stigao paket, bio na carini 10 dana verovatno zbog veličine (recimo 20x15x15cm), naplaćen samo PDV, vrednost na paketu 10$

Da li neko ima ideju sta moze da se desava sa ovom posiljkom?......stigla 25.1 i odma dobila ima status "Otprema RSBEGC" ali od tada niti stize do mene niti se apdejtuje ....da li je moguce da otisla na carinu,tj kako bi onda trebalo da ima status?

Snimak ekrana 2025-01-27 094252.png

A da stvar bude cudnija tog 25.1 mi je stigla jos jedna posiljka iz USA od drugog prodavca sa Ebay,ona je takodje odmah dobila status "Optrema RSBEGC" i u ponedeljak mi je isporucena......obe posiljke su poslate iz USA sa USPS First CLass Mail International......i kako sad to jedna je stigla do mene,ova druga se vuce danima ko zna gde?

Snimak ekrana 2025-01-29 080642.png

Prilozi

• Snimak ekrana 2025-01-27 094252.png
    Snimak ekrana 2025-01-27 094252.png
    16.2 KB · Pregleda: 72
Pitaj kontakt centar poste ,mozda odugovlace u lokalu il ispala iz kamiona.
U stvari to bi trebalo da je jos u GPC posto nema 10200 ГПЦ БЕОГРАД

Poslednja izmena:
kako pratiti PT.......RS brojeve od City expresa ?

Da li neko ima ideju sta moze da se desava sa ovom posiljkom?......stigla 25.1 i odma dobila ima status "Otprema RSBEGC" ali od tada niti stize do mene niti se apdejtuje ....da li je moguce da otisla na carinu,tj kako bi onda trebalo da ima status?

Pogledajte prilog 478434

A da stvar bude cudnija tog 25.1 mi je stigla jos jedna posiljka iz USA od drugog prodavca sa Ebay,ona je takodje odmah dobila status "Optrema RSBEGC" i u ponedeljak mi je isporucena......obe posiljke su poslate iz USA sa USPS First CLass Mail International......i kako sad to jedna je stigla do mene,ova druga se vuce danima ko zna gde?

Pogledajte prilog 478435

Zvao sam korisnicki servis poste,kaze otislo na carinu......a sto ne apdejtuju statuse,e sad mnogo pitam...🙂

Čini se da je dosta zaglavljeno na statusu received by local delivery, to je beše korak pre nego što pošta uzme, to jest nije došlo još uvek kod njih?

@Naci

Poslace poruku na Viber

i onda cekas ceo dan da se kurir mozda pojavi.

Dzabe zovete call centar 011 30 93 000
ako se neko slucajno i javi , kazu da ne znaju gde im je kurir

Kurire stalno tumbaju , pa i njih je nemoguce pohvatati , ko drzi koji reon - brojevi 060 8888 3xx

Poručeno 15.1, treking još ne radi.. LA...HU.
Ludi kinez..

Prilozi

• Screenshot_20250129_170726_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250129_170726_AliExpress.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 64
@Marezz

Mozda je greska u sistemu ili je promenjen kod

Ako neces sam da proveravas celu seriju napisi prvih 6 brojeva koda LA0762xxxxxHU

@Naci

Poslace poruku na Viber

i onda cekas ceo dan da se kurir mozda pojavi.

Dzabe zovete call centar 011 30 93 000
ako se neko slucajno i javi , kazu da ne znaju gde im je kurir

Kurire stalno tumbaju , pa i njih je nemoguce pohvatati , ko drzi koji reon - brojevi 060 8888 3xx
hvala mislim da ga drze vec nedelju dana..... dobio sam ih posle sigurno pola sata cekanja lol.... i pitam ih na kraju dal je moguce da dodem bukvalno do njih do autoputa jer mi je to usput jaice vam neko i naravno niko nije zvao.

Posiljke iz serija
UC0641xxxHU UC0642xxxHU UC0643xxxHU
koje su 23/24 januara prosledjene iz Madjarske
jos uvek nemaju potvrdu o prijemu na izmenicnoj posti u SR , BG i RO.
U HR i SK su stigle 24/25.01 , u SLO 28.01

@Marezz

Mozda je greska u sistemu ili je promenjen kod

Ako neces sam da proveravas celu seriju napisi prvih 6 brojeva koda LA0762xxxxxHU
Proverih tracking na Cainao i tu prikazuje ono što prikazuje na Aliexpress-u..

Šta ovo sa slike znači u suštini? Jel to stiglo u Srbiju?

Kako mogu da proverim jel treking ispravan?

Prilozi

• Screenshot_20250130_122254_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250130_122254_Samsung Internet.jpg
    69.2 KB · Pregleda: 62
@sasa022 @masteruni

Sad pogledah, i sad se prikazuje i na pošti..

Edit:
A ima ga i na 17track sad isto, izgleda ništa bez cimanja kineza 😃

Prilozi

• Screenshot_20250130_131716_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250130_131716_Samsung Internet.jpg
    84 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_20250130_132054_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250130_132054_Samsung Internet.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 31
Daleko je to od Srbije, juče ubačeno u sistem HU pošte. Ne verujem da će se pre 03.02. pojaviti kod nas.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno