Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne bi smeli to da rade. zovi njihovu korisnicku sluzbu

Hoću nego već 4 paleta odoše tamo, pa rekoh da se nije još nekom desilo

kontam da su isli putem lakseg otpora, proslo jednom pa nastavili 🙂

Sta se desava sa LA posiljkama,jel to samo moje zaglavile? Sve UC isporucene u proseku za oko 2 nedelje a kod LA za svaku i najmanju promenu prodje 7 dana. Evo zadnji status Received by local delivery company stoji 6-ti dan a jos je nema ni na HU posti zaprimljeno a kamoli kod nas.A da ne pominjem da je pre toga isto 6 dana Leaving(ovala 🙂) transit country/region a pre toga 7 dana navodno cekala let...

Ovi naši opet nešto muljaju, imam nekoliko UC061 pošiljki koje od 09.01. imaju status local delivery center.

I meni jedno x5 paketa...UC0579
Savetujem ti da odeš do svoje pošte i pitaš da li su paketi (još uvek) kod njih - juče me zvala žena iz moje pošte i pitala me da li ću da dolazim po paket ili da ga vraćaju nazad jer ističe poslednji dan čuvanja, u pitanju je bio paket iz serije UC059...HU

@bobpp

Ako vec ne zelis sam da isproveravas celu seriju , onda bar napisi kod

@Astmario
@lopkoim

Mulja LPC / lokalna posta

@todoss

Postoji sasvim dovoljno objasnjenja - taj i svaki drugi status ima
svoje znacenje 🙂

@outlaw

To samo znaci da je u toj lokalnoj posti veliki problem , a radnici nece
sebi da olaksaju posao.
A vi korisnici necete da ih malo pritisnete da se sve pogura u pozitivnom smeru.

I opet ponavljam - setite se sela 🙂 - poste zvrlje prazne

Baš su nešto UC ubrzale u poslednje vreme, počele da stižu kao Temu. Daj Bože da se ne pokvare.

Pošiljka UC06258xxHU poslednji status ALDC od 24.01.2025 ubačena u paketomat 07.02.2025.

Slično je i kod mene, sve negde do početka januara, pošiljke sa alija su stizale baš redovno i poklapale se sa obavešetenjima o praćenju koje sam dobijao na mejl.
Međutim dve pošiljke koje sam naručio 9. januara, stoje već tri nedelje u statusu Your order xxxxx has arrived at local delivery center i ništa ne stiže evo već više od mesec dana.
Da li vredi uopšte pitati u lokalnoj pošti, jer ovi brojevi za praćenje sa alija, nisu oni oficijelni gde se može na sajtu pošte proveriti status pošijke...

Trazenje Ux...xx u velikim gradskim postama je cesto uzaludan posao 🙁 .
U postama u kojima znaju i hoce da se organizuju nema problema.

@Universe

Idi i vidi ko radi na salteru i kakav odgovor ces dobiti od sefa magacina

Deo LA...HU je u manjem zastoju , deo je stigao ( porudzbine 20-25.01 )

2025-02-10 Received by local delivery company ( HU-HU1005 )
2025-02-04 Arrived at linehaul office

sledeci status treba da bude za par dana [RS] Arrived at local delivery center
( 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela )

isto tako UC...HU uglavnom stizu bez zastoja
( vec stizu narudzbine od 25.01 )

UC0656...HU
06.02 arrived at the local delivery center - krenula je isporuka na kucne adrese

Čekam paket od Temua, piše da ga je M-one preuzeo. Praćenje na njihovom sajtu je ravno nuli.
Čitam da oni ustvari ne isporučuju pakete već su samo posrednici. Da li zna neko šta se dešava i kako pratiti paket koji je u rukama M-one?

Temu

AG kodovi - spedicija Milsped - isporucuje DEx
PL..RS - spedicija Milsped - isporucuje Posta
PT...RS - spedicija Transfera - isporucuje Posta i City .

Desi se da preusmere izmedju sebe i dodatno na BEX i male gradske kurire

Ovi naši opet nešto muljaju, imam nekoliko UC061 pošiljki koje od 09.01. imaju status local delivery center.
ti stiglo sta?
moje su local delivery center od 15. januara tako stoje.
Paketic koji sam narucio 16. januara je stigao 6. februara jer sam izabrao LA...HU (ali saver ili sta vec)

Ako ste sa teritorije velikih gradskih posta , morate napisati kojoj posti pripadate...

LPC SM uveliko prosledjuje na isporuku UC...HU posiljke koje imaju ALDC status od
6/7.02

Kod mene Banovo Brdo, 11030, nisu još uvek stigle, a tamo kad odeš nemaju vremena da traže neregistrovane.

@Astmario

Nema sanse da svakih par minuta preturaju par hiljada paketica 🙁

Da hoce da uvedu red , uveli bi interno oznacavanje i u svakom trenutku bi znali gde im je koji paketic.

Dan državnosti

Povodom praznika Sretenje - Dan državnosti Republike Srbije , u skladu sa Zakonom o državnim praznicima, ponedeljak 17.02.2025. godine će biti neradan dan.

Sve pošiljke preuzete u petak 14.02.2025. godine biće na isporuci od utorka 18.02.2025. godine....

Šta u praksi znači "A trusted third-party vendor is on the way with your package."? Da li to znači da stiže paket danas (14.02.) ili ću morati da sačekam još X dana carinu? U pitanju je FedEx, paket je poslat 06.02. iz UK. Screenshot u attachu.

Prilozi

• paket_full.png
    paket_full.png
    226.2 KB · Pregleda: 18
Ljudi ,drugi paket za redom mi vrate sa carine natrag za Kinu. Ama stiglo uredno za Bg zatim prosleđeno na carinu u Ns pa vraćaju natrag pošaljiocu. Ima li neko slučaj?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno