Šta je novo?

Koje miševe imate?

pisi Razeru?

Upravo stigao Scyrox V6 kao zamena za G305 kod kog su počeli switch-evi da "preskaču". Prvi utisak odličan - dimenzije, oblik, web software. Srednji klik dosta tvrd, ali precizan. Trebaće vremena da se naviknem na težinu (40g), bukvalno je miš duplo lakši od G305.

da, 40g je mental :D ali kada se naviknes, sve ostalo je meh :)

I kako se pokazao? i da li su mere
112 x 71 x 25 mm ?
Ne znam gde si našao te dimenzije, ali na Redragon sajtu su dimenzije tog miša 5.0 x 2.6 x 1.6 inča, tj. 127 x 66 x 40 mm.

@Nes*
Pa valjda je normalno da veruješ proizvođaču, a ne onome što su naši prodavci prepisali ko zna odakle. A imaš i recenzije tog miša na netu gde isto tako pišu sve dimenzije, a i poređenje oblika i dimenzija sa drugim miševima.

Screenshot 2025-01-24 at 14-01-04 Redragon COBRA M711-FPS Review - RTINGS.com.png

Poslednja izmena:
stigli Obsidian Air dots :)

obsidian_dots.png

Mene sve nešto strah od menjanja tih glajdera.
Sve se tripujem neću uspeti tako dobro ravno da ih podesim i da će da mi bude "nešto neravno", iako sam kupio identične samo bi trebalo da legnu na isto mesto. :ROFLMAO:
Te tačkaste ne bih smeo ni da probam :ROFLMAO:
Moraću da se stisnem.

ja uzeh glajdere sa aliexpressa, par komada po 1$ za superlight, rade odlicno :D

ako nekom isto treba moze ih naci na aliju pod nazivom Enhanced ICE Edition Mouse Skates

i ovo je sa aliexpressa :)

ja taj m705 ne mogu da koristim, uzasno lose prenosi pokrete moje ruke... posto supruga ima 2 kom, sluzbena dva misa probao sam oba znaci da nije do nekog kvara.
nekako ne prati brzinu moje ruke, ne prati pravac
kao levom rukom da koristim mis, nikad nista slicno ni sa jednim misem nisam doziveo :)

Razer Orochi V2, simpatičan miš

Prilozi

• IMG_20250221_132728.jpg
    IMG_20250221_132728.jpg
    205.9 KB · Pregleda: 35
  • IMG_20250221_132701.jpg
    IMG_20250221_132701.jpg
    196.4 KB · Pregleda: 34
Zamenih Razer DA v2 Mini sa Logitech G502 Hero. Jednostavno mi razer nije lezao u ruci, prelak i premali i sam oblik mi nije bio ergonomski. Logitech odma "seo" u saku, tezi, precizniji, g hub softver top, snajper dugme top. Kvalitet izrade mi je bolji na G502, jednostavno mi pored njega Raazer deluje kao plastikaner od 500 din.

U zadnje vreme kuburim sa miševima...Kupili smo pre godinu i nešto Logitech G502 Hero i delimično je crkao MMB, odn. ne drži duže klik prilikom, recimo pozicioniranje mape u Doti. Vratio sam stari MX518 i vidim da zaista jeste problem do samog miša (posle su mi rekli da to jeste sada common boljka). Inače, sve ostalo radi i za ostale igre nemam potrebu za ovim potezom, nemam zamerke. Na laptopu Rog Keris Wireless i iako mi svi ti lagani miševi po pitanju kvaliteta ne ulivaju poverenje, odgovara mi uz laptop. Bilo je tu eksperimentisanja sa nekim Kinezima poput Attack Shark X11 ali daleko je to gore od pomenutih.

E sada pošto žena uglavnom igra na dekstopu gde je G502, hteo bih da uzmem neki sa wireless opcijom ali da bude u tom nekom rangu i težine, ali da ima nekakav durability (stvarno ne bih opet kupovao u ovakvom kratkom roku miš)...Nešto sam razmišaljao RAZER Basilisk što od verzije sa baterijom do V3 Pro. Ali opet me brine za ovaj drugi da bacim pare jer vidim ovakve stvari:

Ostalo da je wireless a da je nešto "teži" i nema neki izbor osim opet neke v G502 ili čini mi se Corsair (ali oni su bili apsolutni promašaj sa meh. tastaturom :p).

Redragon M813 Pro. Ergonomski fast scroll miš. Uzeo sam ga da koristim za svakodnevne potrebe, pošto sam primetio da me hvataju grčevi u šaci kad duže koristim simetričnog miša u claw, ili fingertip. Simetrični miševi su mi i dalje bolji za igre, ali za rad mi više odgovara ergonomski i palm grip.

20250310_202826.jpg20250310_202134.jpg20250310_202725.jpg20250310_202734.jpg

Odnedavno Xiaomi Mi DualMode. Onako, nije loš. Malo skrol škripucka. Za office korektan. Oba moda rade dobro (BT i 2.4GHz)
17416990096013473901701197497491.jpg

Nazad
Vrh Dno