Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Pretpostavljam da svi oni rade pod MacOS-om?
Ja hoću da probam Attack Shark X11 da probam, odgovaraju mi dimenzije miša, pa da vidim kako to šljaka.Pored ovih kineza, ja ne planiram više nikad da kupim neki "brendirani". Senzori su isti, kvalitet izrade skroz korektan (čak i bolji od nekih skupljih) i još uvek nisam imao probleme ni sa jednim. Za razliku od logija i razera kod kojih su se pojavljivali dupli klik i preskakanje skrola u periodu od godinu dana...
Jedina stvar koja mi se više sviđa na Razer miševima je lagani scroll klik. Na svakom kinezu koji sam probao do sad je dosta tvrđi.
AJ159 je dosta manji od ostalih miševa sa tog tvog spiska, a stavio si na spisak i simetrične miševe i ergonomske. Jesi li ti siguran da znaš kakav oblik i dimenzije miša tražiš?Zadnjih nekoliko godina koristim MX Master, a zbog lenjosti nikako da ga zamenim, jer mi jednostavno ne odgovara za ruku. Imam i G602 koji mi mnogo vise odgovara, ali sam slomio USB risiver. Ne treba mi za igre, vec za svakidnevni rad. Gledao sam po obliku neke modele, pa me zanima sta je kvalitetnije resenje:
Attack Shark X11
AJAZZ AJ159
RAZER DeathAdder V2 X HyperSpeed Wireless
K-Snake BM600
Razer je duplo skuplji od ova 3, mozda sa razlogom, ne znam. Ili mozda neko peto resenje?
Pa što ne reče da ti je bitan taj "hyperfast scroll"? Onda bi preporuke za tebe bile Logitech g502, Razer Basilisk, Keychron M6, Machenike L8 Pro, Lenovo Legion M7, Redragon M813 Pro...Jel zna neko kako da poboljšavam/ubrzam skrol na Attack Shark X11 pod MacOS-om? Večnost mi treba skrolujem npr celu stranu Google rezultata.
Hvala na savetu, komplikuje mi kupovinu, mislio sam u radnjama nasim.Imaš na Temu original Hero za oko 5000 još uzmeš credit onaj od 2000 I da te bog vidi.
Razer ne znam kakav je. G102 ima loš senzor ako ćeš mnogo da flikuješ, može da se izvede spin out (osim ako nisu stavili bolji senzor u međuvremenu), Rival 3 je nažalost pravljen od gore plastike nego Logitech, tako da je na osećaj gori i boja se skida, jer nije crna plastika, nego farbana (ne mnogo, ali može da se desi). Za oblik moraš da probaš, to niko ne može da ti kaže šta će da ti više odgovara. Pitaš u radnji, u principu normalan prodavac ti izađe u susret.Hvala na savetu, komplikuje mi kupovinu, mislio sam u radnjama nasim.
Svestan sam da su nase radnje skuplje.
Ono sto me zanima,
sta je bolji izbor izmedju:
Razer Cobra FRML, G102 ili Rival 3?
Možeš li preporučiti još neke modele koji imaju hyper scroll?Pa što ne reče da ti je bitan taj "hyperfast scroll"? Onda bi preporuke za tebe bile Logitech g502, Razer Basilisk, Keychron M6, Machenike L8 Pro, Lenovo Legion M7, Redragon M813 Pro...
A što se tiče podešavanja skrola, valjda imaš opciju Scrolling speed, kad uđeš u podešavanja, pa u podešavanja miša.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari