Šta je novo?

Koje miševe imate?

• Začetnik teme Začetnik teme c3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko kosta jeftin blutut mis kod nas,Ali bez onog USB prijemnika ?I Gde potraziti?

Uglavnom imaju usb prijemnik.Zelim da izbegnem prijemnik i oslobodim usb port.

Nekada si mogao koliko-toliko da se osloniš na ovu pretragu:
Ne može se osloniti na tu pretragu, jer ljudi koji popunjavaju karakteristike miševa ne razlikuju bluetooth i 2,4 GHz konekciju. Njima je svaki wireless miš bluetooth. Slično važi i za opise tastatura na našim sajtovima.

Uglavnom imaju usb prijemnik.Zelim da izbegnem prijemnik i oslobodim usb port.
Jeftine bluetooth miševe možeš naći za par stotina dinara. Kad nađeš miša koji ti je zanimljiv, proveri karakteristike na sajtu proizvođača. Evo ovaj je oko 600 dinara

Jel koristi neko ROG Keris II Origin (ne Ace) i kakvi su utisci? Imao sam mesec dana novi ROG Harpe II Ace i mis je odlican, ali barem na mom primerku je prednji side button imao kliktav zvuk na blagi dodir, to mi je smetalo pa sam ga prodao za istu cenu koliko sam ga i platio. Keris II Origin ima ergonomsi oblik (slican DeathAdder-u) i mislim da mi on vise odgovara od simetricnog, a plus mi je i taj sto ima promenljive switch-eve i podrsku za Gear Link. Merkam ovo KJP limitirano izdanje.
k2o.png

Ja i dalje ne mogu da verujem da svima odgovaraju ovi miševi istog oblika, gde brendovi prave svoje iste te miševe. Da ne pričam da svaki kanal koji radi recenziju miša predstavlja isti taj oblik samo od različitih brendova i kao ovaj je bolji ovaj nije, a ergonomija svima ista. Jel moguće da svi imaju iste ruke i da svima odgovara?

Probao sam dva tri neka kineza i onaj Logitech superlight, meni sve to isto, a da ne pričam koliko me isto boli ruka od njih.

Naravno ja onda imam problem, jer mi odgovara samo za sad Razer Basilisk v3 i MX Master 3s.

Keris II nema isti oblik i velicinu kao Superlight (2). A i web-based podrska kroz Gear Link, gde ne mora da se instalira nikakav bloatware od proizvodjaca (kao npr. Armoury Crate, Synapse, GG i sl.) na komp mi je ogroman plus.

Da Keris II je malo iskrivljen. No htedoh da kažem to su sve mali miševi i manje više istog oblika.

Da li negde u gradu Beogradu postoji radnja u kojoj su izloženi proizvodi, konkretno miševi, kako bi pre kupovine mogli da se uzmu u šaku i proveri kako leže u istoj? Pretpostavljam da je tako nešto sci-fi za naše trgovine i da treba prvo iskrširati, pa tek onda uvideti da smo pogrešno odabrali.
edit: Da odgovorim samom sebi (kad prvo pitam, pa tek onda Guglam 😄), mogu se isprobati u GameS Premium Store-u u Ušću. 'Fala Bogu!

Poslednja izmena:
Ja i dalje ne mogu da verujem da svima odgovaraju ovi miševi istog oblika, gde brendovi prave svoje iste te miševe. Da ne pričam da svaki kanal koji radi recenziju miša predstavlja isti taj oblik samo od različitih brendova i kao ovaj je bolji ovaj nije, a ergonomija svima ista. Jel moguće da svi imaju iste ruke i da svima odgovara?

Probao sam dva tri neka kineza i onaj Logitech superlight, meni sve to isto, a da ne pričam koliko me isto boli ruka od njih.

Naravno ja onda imam problem, jer mi odgovara samo za sad Razer Basilisk v3 i MX Master 3s.
Imamo isti problem. Ne mogu da se naviknem na ove nove priče. Preskupe tastature multifikuju pritiske, kucam kao vrthunski daktilograf. Miševi i tastature imaju strrašne lagove, dupliraju kucanja kojih nema. Evo 2 r. Osedeću kontrolišući je. Valjda je do wiFi laga...
Nekad sam koristio Focus 2001 i Logitech Mousemman +. Jedini problem je bio da nekad očistiš oosovine izopropil alkoholom. Ovo više ni softver ne može da kontroliše!
I ja imam problem s mojim malim mišem. Logi, MX 3S. Nije igrački miš. Za poslovnu i svakodnevnu priču je sjajan. Nešto mi nedostaje... Mousmen +, kuglični miš nad miševima je bio krrallj mišova! Sprcam 200€ na miša i tastaturu i imam probleme. Doduše, krajem prošlog veka sam dao platu za mausmena.
Ima li smisla preći na MX 400?
Da ssse ne rrazumemo pogrešno, opet 2r, radi ovo pristojno, morraš da ga kontrolišeš dok ne poludiš. Mošda je ovo moje njesra pokvareno? I 3 S

Ja za gaming koristim Basilisk V3, a za sve ostalo koristim MXM 3S.

naviko si na V3..imam 2 logitech 502x i zowie ec1 v2..ec1 sam nedavno probo poslije nekih godinu i po dana, i bol u ruci..jednostavno se naviko na 502x..

Izgleda, ali mi je bukvalno kao pravljen za ruku. Tacno mogu da ga obuhvatim celog i svi prsti padaju gde treba.

I ja sam pre neki dan naručio Basilisk V3 Pro i Mouse Dock Pro za isti. Nedavno sam prodao DeathAdder V2 Pro, na kratko imao i ROG Harpe II Ace (prodao ga jer mi ne odgovara taj Superlight-ovski oblik), mislio da kupim ROG Keris II Origin KJP, odustao jer šta nudi više u odnosu na DAV2P koji već imam? Ništa. Razmatrao sam i Logi X2 Pro Superstrike zbog haptic "switch"-eva, ali oblik mi ne odgovara, tako da se na kraju izbor sveo na Basilisk V3 Pro. Bitan mi je dobar scroll wheel, neki dodatni taster osim dva bočna i dobra ergonomija, a sve navedeno BV3P ispunjava.

Ja sam na superlight 2, prezadovoljan sam. Inace stari hard core cs player, od beta verzije 🙂. Koristim ga i kada radim od kuce, apsolitno mi ne zamara ruku, i ako sam najveci mx518 fan (ergo misevi), superlight mi lezi savrseno. Probao sam naravno i mx office varijante, to je prica za sebe i da radim 100% remote sigurno bih ga kupio.

Nazad
Vrh Dno