Nekada si mogao koliko-toliko da se osloniš na ovu pretragu:Koliko kosta jeftin blutut mis kod nas,Ali bez onog USB prijemnika ?I Gde potraziti?
www.itsvet.com
Ne može se osloniti na tu pretragu, jer ljudi koji popunjavaju karakteristike miševa ne razlikuju bluetooth i 2,4 GHz konekciju. Njima je svaki wireless miš bluetooth. Slično važi i za opise tastatura na našim sajtovima.Nekada si mogao koliko-toliko da se osloniš na ovu pretragu:
![]()
ITsvet | Misevi Bluetooth
Misevi Bluetooth . Svi novi modeli u prodaji u Srbiji sa cenama. Brzo uporedite ponudu svih maloprodaja i pogledajte cene.www.itsvet.com
Jeftine bluetooth miševe možeš naći za par stotina dinara. Kad nađeš miša koji ti je zanimljiv, proveri karakteristike na sajtu proizvođača. Evo ovaj je oko 600 dinaraUglavnom imaju usb prijemnik.Zelim da izbegnem prijemnik i oslobodim usb port.

Imamo isti problem. Ne mogu da se naviknem na ove nove priče. Preskupe tastature multifikuju pritiske, kucam kao vrthunski daktilograf. Miševi i tastature imaju strrašne lagove, dupliraju kucanja kojih nema. Evo 2 r. Osedeću kontrolišući je. Valjda je do wiFi laga...Ja i dalje ne mogu da verujem da svima odgovaraju ovi miševi istog oblika, gde brendovi prave svoje iste te miševe. Da ne pričam da svaki kanal koji radi recenziju miša predstavlja isti taj oblik samo od različitih brendova i kao ovaj je bolji ovaj nije, a ergonomija svima ista. Jel moguće da svi imaju iste ruke i da svima odgovara?
Probao sam dva tri neka kineza i onaj Logitech superlight, meni sve to isto, a da ne pričam koliko me isto boli ruka od njih.
Naravno ja onda imam problem, jer mi odgovara samo za sad Razer Basilisk v3 i MX Master 3s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari