Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

U vezi sa onom pričom o kuponima, zanima me da li će oni koji prizivaju tužbe, nemiran san, eksplozivne pakete i generalno karmičko prokletstvo na forumaše koji su iskoristili kupone, sada isto tako da kunu i bacaju magiju na ananas kad navede da je ponuda "sve u pola cene" (i na slici napišu 100%), a u stvari tom ponudom niti je obuhvaćeno sve, niti je realno sniženje 100% kao što se implicira, ni 50% kao što se tvrdi, jer su te "snižene" cene otprilike iste kao redovne cene u više drugih prodavnica. Bilo bi principijelno. :D

Prilozi

• ananas.jpg
    ananas.jpg
    126.2 KB · Pregleda: 313
Kad je u obradi 3 dana to je zaista neverovatno, kao da salju sa Jupitera.

Desavanje ovog jutra sa City, kolegu zvao jutros kurir da mu javi da ima pakete i dok smo cekali da dodje na isporuku zvao ga ponovo sa informacijom da su ga zvali iz centrale da vrati sve Ananas pakete nazad u magacin.
A bilo paketa i za mene :(

Ja jos uvek kao cekam da isporuce ali izgleda da je slaba valjda, inace uredno su nam stigli mailovi od Ananas-a da ocekujemo pakete danas.

Desavanje ovog jutra sa City, kolegu zvao jutros kurir da mu javi da ima pakete i dok smo cekali da dodje na isporuku zvao ga ponovo sa informacijom da su ga zvali iz centrale da vrati sve Ananas pakete nazad u magacin.

Ja jos uvek kao cekam da isporuce ali izgleda da je slaba valjda, inace uredno su nam stigli mailovi od Ananas-a da ocekujemo pakete danas.
Interesantno. Jel su to paketi sa bagom?

Meni upravo otkazaše jednu porudžbinu napravljenu pre baga (15.01.), a druga od istog dana "abrzo" još nije stigla.

Ja sam upravo zvao korisničku da pitam oko statusa porudžbine jer su otkazali par artikla, kažu provera nije moguća zbog tehničkih problema...u mom slučaju poručeno bez baga o kojem se pisalo

Sad mi piše na porudžbini (na profilu na Ananas-u) da je porudžbina spakovana, dostavljač je PE, ali ako se ne varam to znači da još uvek nije preuzeta pošiljka od strane PE?

20 dana sam ovo čekao

Prilozi

• 20250120_104629.jpg
    20250120_104629.jpg
    172 KB · Pregleda: 229
  • 20250120_104632.jpg
    20250120_104632.jpg
    289.3 KB · Pregleda: 225
Meni je žalosno što se cela tema pretvorila u iskorištavanje Ananasove greške, koja je makar sada očigledna.

Dešavaju se ovakve situacije, ne često, ali se dešavaju. Po meni nije vredno cimanja svaki put kad vidim poštara da li mi nosi pismo iz suda. I sve to zbog par artikala sa Ananasa. Znam velike prodavnice koje su tužile kupce zbog greške u vezi vaučera, a neke manje su čak slale krivične prijave za prevaru. Da sam primio ubagovani paket pozvao bih Ananas i video s njima da li smem da zadržim.

Ma kakvo pismo iz suda, niko ništa nije uzeo ilegalno, sami su napravili grešku. Za krađu do 20 hiljada ne dolazi pismo iz suda... Manite se ljudi. Oni su mogli jednostavno da ne pošalju robu.

Samo da napomenem da nisam bio online u vreme dok su radili vaučeri i da nisam poručivao, ali bih poručio da jesam bio online.

Meni je žalosno što se cela tema pretvorila u iskorištavanje Ananasove greške, koja je makar sada očigledna.

Dešavaju se ovakve situacije, ne često, ali se dešavaju. Po meni nije vredno cimanja svaki put kad vidim poštara da li mi nosi pismo iz suda. I sve to zbog par artikala sa Ananasa. Znam velike prodavnice koje su tužile kupce zbog greške u vezi vaučera, a neke manje su čak slale krivične prijave za prevaru. Da sam primio ubagovani paket pozvao bih Ananas i video s njima da li smem da zadržim.

Miškoviću, ti li si ?

Očekivao sam takav razvoj događaja, pošto sam već imao sličnu situaciju pre par meseci. U paket shop-u, niasam stigao da ga podignem paket istog dana kada je stigao. Dosao je ujutru kurir city express-a da ga preuzme nazad. Zvao sam podršku ananasa da vidim šta se dešava, rekli su da će da mi jave, i niko se nije javio oko toga.

Dosadan si, već nekoliko puta pišeš istu stvar.

Nije stvar da li zali ili ne zali, mozda covek radi u Ananasu, nego pise stvari koje nemaju dodirnih tacaka sa realnoscu. Vec sam napisao, sta da radi kupac koji je kupio nesto, iskoristio vaucer koji je smanjio cenu svih proizvoda i nema pojma zasto se to desilo. Jel i on podleze sankcijama i plavim kovertama isto kao ovi sto su znali za bag ili ne ? I kako ce ananas da diferencira te dve vrste kupaca, one koji su svesno iskoriscavali ananasov propust, i one koji su to uradili nesvesno ?

Ma suplja prica, ono sto je otislo post expressom je dostavljeno kome je dostavljeno, kod city expressa su izgleda uspeli da povuku nazad pakete, sad samo gledaju kako da smanje gubitke i to je to.

Meni stoji da je paket u dostavi (takođe stigao mejl). AKS dostavlja, za sad još uvek niko nije zvao, razmišljam da pozovem ja njih pa da mi kažu da li i kad da očekujem.

Ja ocekujem da mi storniraju isporuku, ali isto tako planiram da im posaljem fiskalni racun za robu koja je placena i da pitam zasto roba nije isporucena.

Koliko su para obrnuli na ovaj temi od korisnika, najmanje što su mogli da urade je to da bar ne povlače i stopiraju to što je stiglo da krene.

Kad otvaraš paket prvo pogledaš da nema plavo pismo. :D :ROFLMAO:
Koliko su para obrnuli na ovaj temi od korisnika, najmanje što su mogli da urade je to da bar ne povlače i stopiraju to što je stiglo da krene.
Malo ste subjektivni. Nije moguće da kupiš nešto od 2001 dinar za dinar. Ako prođe super ste prošli, ako ne ništa, više sreće sledeći put.

Poslednja izmena:
Imam kod 500 din. na 4000 din. saljem samo "starijim" clanovim po sistemu ko se prvi javi u pm. Ne bih ovde ostavio jer ima mnogo njih koji samo vise na forumu zbog kodova.

Otkazane porudžbine, uključujući i jednu koja je već bila spakovana. Mogu mirno da spavaju svi koji su se brinuli, neće propasti ananas 😆😆🍍
Meni upravo stigao mail da je spakovana porudžbina (toster koji je bio oko 6k, pa na akciji 5k i sa kodom je ispao 3k) preuzet od strane kurira i da će sutra da ga dostave. Ostalo mi je sve spakovano i na čekanju

Pusti ljude neka rade i kupuju sta god zele, a ti si bas nasao koga ces da zalis..
Svako je svesno aktivirao te kupone i vrsio porudzbine, nije im niko zavrtao ruku da to odrade. Odrasla si osoba, odgovaras za svoje postupke, a te velike korporacije nemam sta da zalim.

Nazad
Vrh Dno