Meni je tastatura nenormalno lagovala u viberu. Rešenje je na kraju bilo promena tastature, od tada niti jedan lag. Neverovatno ali google tastatura baguje na pixelu 🤯 Koristim Yandex tastaturu i prezadovoljan sam.Ono sto sam primetio u wa i na tg do sada mi se par puta desilo da telefon ne odreaguje na pisanje poruke. Nego otkucan tekst unese odjednom nakon par sekundi. Da li to prepisati app ili lose upeglanom softeru ne znam. To mi se desavalo i na P4 ali sam bio u fazonu tel je star pa je moguce, ali na ovom vec ozbiljno smara.
I kako vreme odmice primecujem jos neke nedostatke. Recimo uspostavljanje veze. Skoro 5-6 sek prodje od okretanja broja da bih cuo da zvoni telefon nekom koga sam pozvao. A nebrojani put mi se desilo da mi se ljudi jave a da nisam ni jednom cuo da im je zazvonio telefon. Neocekivano dugo se uspostavlja
Kasne notifikacije na Pixelu ozbiljno. Menje izludjuje na P8Pro. I mnogo ljudi po Redditu kuka ali resenja generalno nema. Sta da ti kazem.Da li jos neko ima problem sa pozivima na tg i wa? Obavestenja i pozivi su mi vidljivi tek kad udjem u app
Tako je od vajkada na A1, uzeo sam prošle nedelje probnu prepaid A1 karticu, da vidim da li se popravila situacija, ali kvalitet razgovora je užasan, puca signal, zovem, ispada iz veze i slično. Sigurno nije do telefona.Hoće to kod A1 i van Pixela, barem mi tako kažu ljudi iz okruženja koji su na A1.
Prva stvar koju sam uradio kada sam upalio telefon je bila aktiviranje Volte sa shiziku-om.Uključio si Volte?
Mozda je skart primerak. Reklamiraj gaBas sam se raspisao u ovoj temi. Ali toliko sam se razocarao uredjajem da nemam reci. Potpuno isti uzitak pri radu kao i kod P4 da li je to realno pitam samog sebe?! Pritom P4 kostao 380€ ovaj 1050€
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari