Ne, imam Esim kako da aktiviram shizuku? Nisam upoznat sa tim isreno. Inace sam na yettel mrezi@BataHTC
to sa uspostavljanjem veze liči kao da nemaš volte. aktivirao si ga sa shizuku? i kod operatera isto? jedino ako si kod A1, onda na pixelu ne može volte.
Trebao si sa onog poljskog spigen sajta, kod njega je postarina oko 5e i znatno krace mu treba da dodje.Spigenov case za P9 Pro porucen 16 decembra jos uvek mi nije stigao. Sad sam usao na tracking da vidim kakva je situacija i vidim da jos nije usao u Srbiju. Kako stvari stoje bice to mesec dana cekanja. Sto je mnogo, mnogo je... Pritom postarina placena 17$ Kao TV da sam poricio
IzvoliNe, imam Esim kako da aktiviram shizuku? Nisam upoznat sa tim isreno. Inace sam na yettel mrezi
Hahaha kao da nas zezaš.A cemu sluzi Shizuku? Sta dobijam njime?
Ne radi na pixelu čak ni sa ovim hackom.@The PunisheR , nisam razumeo, na A1 ne radi uopste volte bez obzira na telefon ili od A1 mreze ne radi volte na Pixelu ?
Po meni kao i na svakom drugom telefonu. Ono sto je mene najvise smaralo je jako dugo cekanje na uspostavljanje veze. Sigurno 5-6 sekundi cekas dok ne zazvoni. Od juce sa volte nebo i zemljaKakav je kvalitet veze bez volte?Ako su pravili vec takav telefon.
A1 zvanično nema VoLTE podršku za Pixel telefone - tj. ne radi jer njihova mreža nema set up za Pixele, ovo je od korisničke službe info.Ne radi na pixelu čak ni sa ovim hackom.
Ovako na ostalim telefonima koji podržavaju volte kod nas radi.
Pa nema ni mts ni yettel pa radi volte. O tome pričamo non stop već mesecima.A1 zvanično nema VoLTE podršku za Pixel telefone - tj. ne radi jer njihova mreža nema set up za Pixele, ovo je od korisničke službe info.
mts i yettel imajuP
Pa nema ni mts ni yettel pa radi volte. O tome pričamo non stop već mesecima.
Ne, zvanično nemaju.mts i yettel imaju![]()
Da ne ulazimo u "politiku mts i yettela" Tehnicki imaju podrsku za volte na google, korisnici koji znaju urade hack i radi. A1 nema tehnicku mogučnost pa ne pali hack ili slicno. Poenta cele price je da google nije sluzbeno prisutan na tržistu Srbije i stoga operateri nemaju potpisan ugovor bla bla.. Ide 5G uskoro tako da će se menjati pravila igre. Ovo je sa android igrače tako, dok apple ima skroz drugi deal sa operaterima kako u EU tako i van EU.. ali u biti smaraju svi - no lova je to velikaNe, zvanično nemaju.
To što radi je druga stvar, da ne radi ne bih mogao da se zadržim na pixelu.
Ali zvanično pixeli nisu podržani u Srbiji i upravo zato moraju ovi "hackovi" da se rade.
Sad da dođeš u mts i kažeš, ćao jel imate podršku za volte za Pixel telefone, reći će ti ne.
Do skoro nisu ni hteli da aktiviraju volte ako nemaš telefon koji oni podržavaju, pa su ljudi ubacivali kartice u Samsung telefone da dobiju aktivaciju pa vraćali u Pixel.
A radi, kontam zato što pixel i Samsung imaju "iste" modeme.
Ja sam instalirao i meni sljaka. Malo YT malo link koji su mi dali. Sve zavrseno za 10-15minJel ga neko instalirao preko ovog YT tutoriala?
Ja sam instalirao i meni sljaka. Malo YT malo link koji su mi dali. Sve zavrseno za 10-15min
Zavrsio sam sa instalacijom. Sad sam obavio poziv. Pa ovo je nebo i zemlja... Veza se uspostavila instant a kvalitet poziva je kristalno jasan. Imam utisak da se cuje svaki sum. Hvala puno na pomoci. Nasao sam i link na youtubu neki bugarin objasnjava kako da se instalira
Da, i sve radi. Imas i link ako ti je lakse The PunisheR je slaoDa li si samo preko ovog yt videa odradio sve ili ima jos neka caka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari