B0ban
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.04.2013
- Poena
- 180
Nisam video nijedan da je pravi 4k. Iako mogu da prime 4k, snimanje ide samo u 1080p@30hz. Nema neke razlike izmedju skupljih i jeftinijih.
Takodje se ne bih nadao da podrzavaju HDCP tako da ce dosta sadrzaja biti nemoguce snimiti, u zavisnosti od toga sta je izvor.
Mislim da je salac sa foruma bar neko vreme koristio ovakav
Ne znam da li se nadogradio u nekom trenutku.![]()
4K HDMI-Compatible Video Capture Card Streaming Board Capture USB 2.0 1080P Card Grabber Recorder Box for PS4 Game DVD Camera - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
Sada vidim da izvesni Llano ima 4k snimanje, do duse u 18fps. Samo nemoj da se prevaris sta je 4k loop ili support i 4k snimanje.
Hvala na odgvoru. Posto sam totalno neiskusan u tom pogledu, skidao bih golf turnire za sebe sa domacim komentatorom, da imam za sebe. 1080p/30fps mi savrseno odgovara. Samo bih uzeo nesto u ovom stilu:

UGREEN HDMI Video Capture Card 4K60Hz HDMI to USB/Type-C Video Grabber Box for Computer Camera Live Stream Record Meeting - AliExpress 30
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Samo ne bih zeleo da uposljavam kompjuter vec da snimam koristeci vracanje vremena na boxu. Da li ovaj model moze tako nesto ili ima bolji u tom cenovnom rangu i da zaobilazi zastitu sto je pominjao Gicko? Naravno hvala i Gicku na odgovoru! Ovo mi bas znaci pa zato i pitam.