Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ali Kinezi su opasni prevaranti. Uđem u neku sekciju sa "neverovatnim" popustima, gore ide traka sa potpuno nerealnim cenama i sve je "sold out". Onda dole vertikalno prvi artikal Anker P20 slušalice, ispod 10€, kad odem na buy now - unavaliable. Odmah ispod, zvučnik Anker SC3, tričavih 40€, to naravno može da se kupi, kao i sve ispod, a sve cene napucane. Inače "redovna" cena Anker P20 je sad 30-ak €.

Iskustvo sa AE pomaze da se smece na Temu zaobidje.

A sto se smeca tice , AE je apsolutni pobednik :)

Veliki plus za Temu je da moze besplatno da se vrati ( sa manjim izuzetcima ) sve sto vam ne odgovara.

Stigla danas Puskill DDR3L 8GB 1600 MHz memorija za laptop, ubacena u HP 450 G3 i sve regularno radi, izasla oko 6$.

Pakovanje fino izgleda, kao da nije kinez nego neka brendirana memorija, zaboravio sam da je fotkam van pakovanja.

Sve u svemu za sad preporuka.

I just found this on AliExpress:
US $17.81 | PUSKILL Memoria Ram Notebook DDR4 DDR3L 16GB 8GB 4GB 32GB 3200 2666 2400 1600 1333 Sodimm Laptop Memory

Prilozi

• 20241218_123208.jpg
    20241218_123208.jpg
    350.4 KB · Pregleda: 50
  • 20241218_123224.jpg
    20241218_123224.jpg
    245.5 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
Temu je super za krupnije stvari, jer za skoro sve kabasto preko Ali-ja ide skupa poštarina. AE je super za sitnije stvari (skupe ili jeftine) i sve preko 50€.

Aliexpress ima mnooogo bogatiju i kvalitetniju ponudu, ali Temu te prosto juri sa popustima. Verovatno je tako u ovoj fazi, ali treba iskoristiti ako nađeš ono što ti treba. Ima tu dosta i lažnih popusta, ali dobije i dobrih.

Dešava li se svima da kad hoćete da kupite nešto preko coinsa, prikazuje se jedna cena kad se otvori stranica proizvoda, i onda prilikom checkouta u odeljku subtotal prikaže dosta veću cenu i praktično obesmisli popust?

Dešava se...

Ne razumem svrhu ovih coinsa, imam oko 100$ u coinsima, a sistem ih automatski koristi pri kupovini i to po 0.5 $ , a nekad i manje....

Prešao sam ja u MKD ali prvi put mi se dešava da u checkoutu diže cenu proizvoda.

Imate coins sekciju, imate save now. Popusti za dosta stvari su 35-40-60-70%. Nekad ne umanjuje baš tačno toliko, ali redovno može da se skine cena par dolara pa naviše.

1734613021420.jpeg

MKD/coins/save now sekcija
1734613065304.jpeg

Imate coins sekciju, imate save now. Popusti za dosta stvari su 35-40-60-70%. Nekad ne umanjuje baš tačno toliko, ali redovno može da se skine cena par dolara pa naviše.
Pa ja kao svaki put shvatim, ali mi se nikada ne umanje drastično, najviše do 0,5.
Evo sada kad odem pod "My Coins" sekciju piše mi da imam 4303 coinsa. Ako je to ta "coins sekcija" ja nigde ne vidim tu "save now"? Pristupam preko PC browsera, možda se vidi samo preko aplikacije?

PC browser ne koristim, ne znam. Pristupam isključivo preko aplikacije i tu uvek imam popuste. Ako se nekad desi da nestanu, obrišem keš ili izbrišem aplikaciju pa ponovo instaliram i pojavi se ponovo.

Edit: našao sam sada tu sekciju preko app, jel ima neki direktni link kako da se dođe do nje preko PC browsera?

Sve kojnsi, nisam imao kupon.

Iskoristio ti je kupon od 1.97 eur, meni u coinsima izbacuje cenu $0.83 preko mkd

Nazad
Vrh Dno