Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

I 6.5 je dobra cena, moj uzet u onoj turi od 21,22. novembra, za 5.4 usd, stigao danas, bez globe carinika 😀

Jel se dob ijaju coini za review ili rwview+slike predmeta? Morao sam da menjam nalog sad nemam coina niz a lek. Daje mi po 1 dnevno. Propustio sam skoro sve jos od Lexar kartica.

Da ,3 minimum , sa slikama mozda vise
Ali samo iz aplikacije

Poslednja izmena:
Da li Big Save i SuperDeals mogu nekako da se iskombinuju sa coinsima?
Meni se čini da ne mogu ali nikad se ne zna 🤷‍♂️

Tu su i braca Ukrajinci i Rusi, svaki komentar kako su demoni jedni ili drugi ili tipa ovo sto sam procitao danas od jednog Ukrajinca:

"Uredjaj je dobar ali Rusi nisu"

Elem sad sam malo napeo Toocki citac, u praksi radi ali mora i kartica da bude ok, sa sitnim fajlovima sa kartice koja je bila u telefonu je bilo mucno ali je radilo.

Neka prepopuka za WIFI usb 3.0 a da ima pristojen brzine (400-500mbps).

P.S. domet nije bitan (2m)

Ja sam uzeo ovaj, odličan

Prilozi

• IMG_0594.jpeg
    IMG_0594.jpeg
    198.7 KB · Pregleda: 215
I ja imam isti, odlican.

Screenshot-2024-12-14-11-26-32-328-com-alibaba-aliexpresshd-2.jpg

I just found this on AliExpress:
US $6.88 | Lexar V400 USB3.0 Flash Pen Drive 32GB 64GB 128GB 256GB Up to 100Mb/s Memory Stick for Computer Original U Disk Pendrive

Pročitao sam da je kolega pisao da su performanse loše, iako slike u recenzijama proizvoda govore drugačije. Verovatno su nešto menjali i sad šalju šta stignu.

I te fleske imaju svoju namenu, jednom upises nesto na njih i posle ih koristis za raznorazne instalacije jer im je read uvek sasvim dobar.

Nije to za stalno kopiranje mada su i za to dovoljne, neki mali dokument za stampanje, pdf i slicno, nije to lose nego nije za drndanje.

Za to imamo Sonizoon od cak 9$ :p

Skupo. 😁
Platio ga oko $7 pre mesec dana. Dobar punjač. Deluje jako slično baseus od 65w. Imam oba.

Naginje jako ka Baseusu, sve im lici na njih. Imam 2 240W kabla, jedan od 3m, drugi od 2m. Ovaj od 2m sam maltretirao svim i svacim i jos radi, dobar kabl.

Elem, juce pao prvi realan test Lexar 512GB kartice i Toocki 3.0 plastikaner adaptera, Lexar obrisao patos sa Samsung Evo 128GB karticom, mnogo bolje radi sa malim fajlovima.

Prva fotka READ sa Samsung Evo 128GB, druga fotka WRITE na Lexar Blue 512GB.

Nisam mogao da verujem da je Lexar brzi u pisanju od Samsunga u citanju, probao sam jos 2 razlicita citaca kartica i svuda ista prica.

Toocki 3.0 adapter takodje radi odlicno, kome ne treba cesto, svaka preporuka.

I just found this on AliExpress:
US $4.15 | Toocki Card Reader USB 3.0 to SD MicroSD & TF Memory Card Adapter For Laptop PC Accessories 5Gbps Smart Cardreader Card Reader

Prilozi

• Screenshot 2024-12-13 233847.png
    Screenshot 2024-12-13 233847.png
    87.3 KB · Pregleda: 69
  • Screenshot 2024-12-14 012204.png
    Screenshot 2024-12-14 012204.png
    17.6 KB · Pregleda: 89
Treba mi USB punjač za auto sa displejem (da mogu da očitavam napon dok ne puni).
Dajte neku preporuku (iz iskustva). :)

Лажни дискови, ко зна шта је унутра.

Ne verujem da su lazni, ima Aliexpress commitment i usput je silver prodavnica.

Nazad
Vrh Dno