Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

GD2 i GD900 za ispod dolar, ali je trenutno zastoj UA pošiljki, moja čeka let evo skoro mesec dana, od 27.11. ko zna kad će je poslati.

@optical

Izvini , ali nemoj da tvrdis nesto sto nije tacno

UA kodovi nisu u upotrebi

LA i UC idu veoma brzo ( porudzbine iz prve nedelje decembra vec pristizu u GPC )
UB se "malo" vuku

Samo pojedine serije UB i LA...HU zaglave negde u tranzitu
ali i one ako ih ne otkazu stignu u roku od dva meseca do Srbije.

U pravu si, lapsus, mislio sam na UB. Moje ne da se vuku... Do sad bi na biciklu stigle, pre nego što će dočekati taj čuveni let koji piše na statusu.

Anker 313 magnetni bezicni punjac 6.5$ kroz MKD Coins.

Koliko vidim radi i sa drugim telefonima, punjenje je onako ali za te pare super.

I just found this on AliExpress:
US $29.99 | Anker 313 Magnetic Wireless Chargers 5 ft Built-in USB-C Cable PowerWave Magnetic Pad Lite Magsafe for iPhone 14/13/12 Series
Jel moze neko da napise kako se kupuje kroz taj mkd coins?

Da ne objasnjavam nadugo, na pocetku imas srpsku zastavu, odaberi makedonsku, prebaci valutu opet na USD i udji u Coins, ako imas srece radice ti odmah sve kako treba, ako ne, moraces da se zezas sa brisanjem aplikacije, data, cache i slicno.

Sve to mimo menjanja zastave (zapravo drzave tim putem) ume da obori dodatno popust ili da ga obrise skroz cak i za Makedoniju jer te sistem flaguje, tako da ne preporucujem forsiranje jer se situacija unormali sama od sebe uglavnom.

I pre nego sto me neko pita, a dok cita pomislice, adresa ostaje ista, sve ostaje isto, samo se prebacujemo na njihov region a adresa za dostavu ostaje ista.

Preporuka za neki unimer, ništa wow mi ne treba, ponekad za po kući kad zatreba?

Postoji tema Pracenje posiljki , pa kad vec necete da upotrebite Generator - kukajte tamo :(
NEMOJTE DA ZATRPAVATE I OVU TEMU !!!

Posto vam je lakse da kukate , nego da odvojite par minuta i upotrebite Generator ,
evo kratkog pregleda za UB...HU

UB134...HU
Export clearance success 2024-12-15
Accepted by carrier 2024-12-05

UB133....HU
Leaving from departure country/region 2024-12-09
Accepted by carrier 2024-11-26

UB13201...HU
Accepted by carrier 2024-11-17
Leaving from departure country/region 2024-11-27
Arrive attransit country or district 2024-12-21

Pogledajte prilog 472695

Zanima me ovakav HUB - da li istovremeno na tabletu/telefonu moze da se koristi fles drajv , mis
i da bude ukljucen eksterni monitor ?

Pogledajte prilog 472535

Zavisi da li usb-c izlaz podržava display out i OTG, npr. videh da S24 ima te opcije.

Tokom dana sam bio u jednom lokalnom PC shopu pa smo isprobali jedan slican HUB
- sa Nokia T20 i jos nekog Blackview tableta / Xiaomi RN9 i Samsung A? telefona nismo
dobili sliku na monitoru.
Potvrdili su mi da su HUB probali na Samsung S2x seriji i da sve radi.

Nazad
Vrh Dno