Šta je novo?

Honor 200 Pro

Jadno je imati telefon od cca 500€ i kupis kineski no name punjač za 10$
I kad taj punjač sprži telefon, biće kukanja...

Javljam rezultate za 6 meseci :)

Uzecu i original punjac cisto iz *******cije kad uhvatim vremena da uporedim vreme punjenja jednog i drugog. Ovaj deluje odlicno i puni zadatom brzinom. Ne bih tupio dalje ipak je to samo punjac.

Iscimani ste previse, kupujete kineske telefone a bojite se kineskih punjaca 😁

Sve je kina 😁 prekosutra ce mi drugar doneti iz madjarske, tamo ima na nekoj akciji za 28e pa cu da uporedim. Mada je ovaj sa alia stvarno solidan, ima tezinu, puni 100w. Nemam zamerki.

Ja sam se razočarao u kameru kada su malo zahtevniji uslovi.
Bio na žurci u kafiću gde je bilo malo slabije osvetljenje. Telefon se mučio da napravi dobre fotke.
Blic upali na minimum 5 sekundi. Taman dovoljno da svima zasmeta. Nisam se mnogo igrao sa opcijama,sve je na AUTO.
Poredim sa Huawei P40 Pro koji i dalje imam. To su dve klase i ako na papiru ne bi trebalo da je tolika razlika.
Fotke na P40 Pro su čisto savršenstvo

Bio na žurci u kafiću gde je bilo malo slabije osvetljenje. Telefon se mučio da napravi dobre fotke.
Blic upali na minimum 5 sekundi. Taman dovoljno da svima zasmeta. Nisam se mnogo igrao sa opcijama,sve je na AUTO.
Poredim sa Huawei P40 Pro koji i dalje imam. To su dve klase i ako na papiru ne bi trebalo da je tolika razlika.
H200 ili H200pro?

Optika, procesor, ISP. Kljucne reci za kameru

Nisam ocekivao od pro modela... Optika je sa Magic6pro modela... Jedino da su SD8s toliko oslabili u poridjenju sa punokrvnim SD8 procesorom... Otuda i losiji ISP i obrada... Zao mi je sto to cujem... Ja sam na P30pro imao maltene idealne slike u svim okolnostima...

Stigao original punjac, zaista izgleda monstruozno i dosta tezi od onog sa alia. Veci je dosta i tezi i od ovog 100w punjaca od Oneplus 13. Istestiracu sve malo kad uhvatim vremenaIMG_20241212_130653667.jpg

Zanimljivo da je pakovanje samog punjaca glomaznije i sadrzajnije od samog Honor 200 Pro telefona 😁

Prilozi

• IMG_20241212_130952083.jpg
    IMG_20241212_130952083.jpg
    85.3 KB · Pregleda: 45
  • IMG_20241212_131035753.jpg
    IMG_20241212_131035753.jpg
    100.4 KB · Pregleda: 34
  • IMG_20241212_131050285.jpg
    IMG_20241212_131050285.jpg
    84.2 KB · Pregleda: 77
Sve je kina 😁 prekosutra ce mi drugar doneti iz madjarske, tamo ima na nekoj akciji za 28e pa cu da uporedim. Mada je ovaj sa alia stvarno solidan, ima tezinu, puni 100w. Nemam zamerki.
Iscimani ste previse, kupujete kineske telefone a bojite se kineskih punjaca 😁

Nije isto Kina za zapadna tržišta i Kina za ne znam ni ja koje tržište, a možda ne ni za kinesko. U suštini ne znaš šta si kupio. Možda jeste pre svega bezbedan, a možda i nije. To što će shebati bateriju na telefonu je najmanji problem.

Znaci ipak stariji flegsip ima svoje prednosti

Imam problem koji možda ima veze sa mojim postom od ranije u vezi sa kvalitetom kamere.
Opet je u pitanju kamera. Mnogo loše radi. Npr sedim kući na kauču, snimam ćerku koja đuska a snimak secka kao da je 1995 godina. Podešavanja su na 30fps i 1080. Sve one pametne opcije su na off. Snimak je toliko loš da je strašno. Drugar mi je rekao da je moguće da telefon ima problem sa ram memorijom što ima smisla.
Postoji li način da nekako testiram hardver, neko benchmark pre nego što odem u mobi pro?

Jesi probao prvo reset kamere u podešavanjima?

Imam problem koji možda ima veze sa mojim postom od ranije u vezi sa kvalitetom kamere.
Opet je u pitanju kamera. Mnogo loše radi. Npr sedim kući na kauču, snimam ćerku koja đuska a snimak secka kao da je 1995 godina. Podešavanja su na 30fps i 1080. Sve one pametne opcije su na off. Snimak je toliko loš da je strašno. Drugar mi je rekao da je moguće da telefon ima problem sa ram memorijom što ima smisla.
Postoji li način da nekako testiram hardver, neko benchmark pre nego što odem u mobi pro?
Pa povećaj kvalitet snimanja.

Nazad
Vrh Dno