Šta je novo?

Honor 200 Pro

Imam problem koji možda ima veze sa mojim postom od ranije u vezi sa kvalitetom kamere.
Opet je u pitanju kamera. Mnogo loše radi. Npr sedim kući na kauču, snimam ćerku koja đuska a snimak secka kao da je 1995 godina. Podešavanja su na 30fps i 1080. Sve one pametne opcije su na off. Snimak je toliko loš da je strašno. Drugar mi je rekao da je moguće da telefon ima problem sa ram memorijom što ima smisla.
Postoji li način da nekako testiram hardver, neko benchmark pre nego što odem u mobi pro?

Jesi probao prvo reset kamere u podešavanjima?

Imam problem koji možda ima veze sa mojim postom od ranije u vezi sa kvalitetom kamere.
Opet je u pitanju kamera. Mnogo loše radi. Npr sedim kući na kauču, snimam ćerku koja đuska a snimak secka kao da je 1995 godina. Podešavanja su na 30fps i 1080. Sve one pametne opcije su na off. Snimak je toliko loš da je strašno. Drugar mi je rekao da je moguće da telefon ima problem sa ram memorijom što ima smisla.
Postoji li način da nekako testiram hardver, neko benchmark pre nego što odem u mobi pro?
Pa povećaj kvalitet snimanja.

Ako ne upali nista od ovoga sto su kolege napisale, pokusaj da u podesavanjima kamere nadjes "vrati na fabricke postavke" i izbrisi kes iz aplikacije kamere.
Telefon ima 8 do 12gb,morao bi da snima bez seckanja, ako upalis ram plus mislim da nista specijalno neces dobiti.

Ako ne upali nista od ovoga sto su kolege napisale, pokusaj da u podesavanjima kamere nadjes "vrati na fabricke postavke" i izbrisi kes iz aplikacije kamere.
Telefon ima 8 do 12gb,morao bi da snima bez seckanja, ako upalis ram plus mislim da nista specijalno neces dobiti.
Nije to do rama.

I, jel proradio?

Čini mi se da jeste. Mada nisam imao prilike da snimam u nekim zahtevnijim uslovima ali sam snimao radnike napolju po suncu u 4k,60fps i sve je teklo besprekorno.
Videću da negde nakačim video

Da li mislite da ova zastita za kameru moze da smeta kod slikanja?

Prilozi

• Screenshot_20241222_115131_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20241222_115131_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 18
Naravno, ne stavljaj ništa.

Imam par komada, stigli mi zajedno sa folijom. Jedan upotrebio i probao, nisam primećivao razliku, ali ....

Ma znam, ali i nerviraju me aliekspres i temu futrole. Najbolja mi je original, a ona je otvorena. Ali ok, hvala na savetima

Prilozi

• Screenshot_20241222_130408_com_google_android_googlequicksearchbox_GoogleAppActivi.jpg
    Screenshot_20241222_130408_com_google_android_googlequicksearchbox_GoogleAppActivi.jpg
    55.5 KB · Pregleda: 12
Ma znam, ali i nerviraju me aliekspres i temu futrole. Najbolja mi je original, a ona je otvorena. Ali ok, hvala na savetima
Imas silikonske, sa zastitom za kameru, a i ove sa temua su vrhunske

Prilozi

• IMG_20241222_134528.jpg
    IMG_20241222_134528.jpg
    164.3 KB · Pregleda: 7
  • IMG_20241222_134531.jpg
    IMG_20241222_134531.jpg
    130.9 KB · Pregleda: 8
Nazad
Vrh Dno