Zavisi koliko si spreman da izdvojiš... Generalno H200 za 40k i H200pro za 60k je dobra ponuda, bez konkurenata bukvalno u ceni.Napisao čovek i nestao...
Jel vredi pro 150e više od ovog što nije pro?
Ja koji naletim, 100w,nisam jos otvorio, koristim 66w,ili cak i 33 w, ako mi ovaj nije pri ruci.Pozdrav, Evo posle par dana nekoliko reči o 200 pro.
Dizajn top, ekran okej, fluidnost okej (mislio sam da će biti brži) desi se ponekad da zabode u milisekundi može da nervira kao što mene nervira
Baterija, još uvek je nisam skroz testirao zbog manjka vremena ali dan može sigurno samo ne bih rekao da ide sot na 6,7h.. Brzo se napuni pa ajde da kažem to je prednost..
Izdrži ceo dan sa sot oko 3, 3ipo sata na 40% posto od 100% što bi trebalo još da gura 2ipo sata, to je po meni onako, prosek..
Kamerica okej, nisam ni to sada u fullu testirao..
Nerviraju me obaveštenaja u donjem delu, to ima ajfon na to nisam navikao...
Uglavnom za te pare za koje sam ja uzeo šta znam nije loše, videćemo
Jedno pitanje jel koristite 66w ili 100w punjac za 200 pro..
Huawei 40w punjac, mada smo vec govorili o tome u temi, samo izlistajte prvo objave...Ja koristim Honorov od 66w
Bice malo duze, ja punim i sa 100 tkom i sa 33w i sa, 66,sta.dohvatim ili sta je slobodno, i uopšte ne obracam paznju na bateriju i ne verujem da ce duze trajati ako je postedim.Hvala na odgovoru. Svakako vise znaci da baterija ima duzi vek nego 10-15min duze na punjacu.
Osim sto je primetno tezi i nije mnogo veciJa imam neki od honor laptopa isto usb-c od 65w. Ogroman je, mogu misliti koliki je tek taj od 100w
Mozes bilo koji, i ja ponekad koristim 33w od nekog tableta, razlika je samo u vremenu taj od 33 w, bice duplo ili vise puta sporijiZaboravih... Imam Motorolin punjac od 30w. Da li bi stetilo bateriji ako bih njega koristio umesto da kupujem Honor punjac?
Čovek je mator i poluslep. 30+ godina je u IT priči pa misli da ga svi razumeju. Morao bih da pišem eseje, pokušavam da skraćujem. To često izgubi smisao. Uživajte u telefonima, patkometriji...Napisao čovek i nestao...
Jel vredi pro 150e više od ovog što nije pro?
Sa mnom nema nadmudrivanja, pitao... Dobio odg.Čovek je mator i poluslep. 30+ godina je u IT priči pa misli da ga svi razumeju. Morao bih da pišem eseje, pokušavam da skraćujem. To često izgubi smisao. Uživajte u telefonima, patkometriji...
Pro je prvi telefon, u mom životu, koji radi sve kako treba. Dobre fotografije iz ruke, ne baguje. Jedina primedba je agresivan pauermenadžment -PM. Gasi pozadinske procese za neke aplikacije, koje po mom mišljenju ne treba da dira. Neprijatno je kad čekaš važan mail a mail klijent ubiVen. Rešiće to... Odjavljujem se, nije mi do nadmudrivanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari