Šta je novo?

Honor 200 Pro

Telefon je divan. Završava sve što normalnom čoveku treba. Ne vidim šta treba da izmisle što bi me nateralo da ga promenim. Fotografije su, nisu mi prioritet, fascinantne za iznadprosečnog korisnika. Ne smeta mi užasan PM. Ima problema i sa mail klijentima. Imam svoje refreš rutine. Biće to dobro. Android je linuks - besplatan je. Neke stvari su patentirane i mora se tražiti drugi način. To je razlika između Huaveija, Honora i Guogla. Ko razume, shvatiče. Telefon je za svaku preporuku. Linuks procedure bi trebale biti drugačije, pitaju se Ameri. Kolega, na Novom Zelandu je svojevremeno pravio ozbiljan sistem za bolnice, naplatio i ostavio dalje besplatno. Takva su pravila. Kad su Ameri u pitanju, nisu... Odjavljujem se!

Poslednja izmena od urednika:
Ма није ми шта је ПМ, него што нисам разумео па самим тим нисам ни схватио 🥺

Napisao čovek i nestao...
Jel vredi pro 150e više od ovog što nije pro?

Napisao čovek i nestao...
Jel vredi pro 150e više od ovog što nije pro?
Zavisi koliko si spreman da izdvojiš... Generalno H200 za 40k i H200pro za 60k je dobra ponuda, bez konkurenata bukvalno u ceni.
Ipak, H200pro po punoj ceni (od ~80k) meni nije bila dobra ponuda, pre dva meseca za uzeo H200 za 60k.

Pozdrav, Evo posle par dana nekoliko reči o 200 pro.
Dizajn top, ekran okej, fluidnost okej (mislio sam da će biti brži) desi se ponekad da zabode u milisekundi može da nervira kao što mene nervira :D
Baterija, još uvek je nisam skroz testirao zbog manjka vremena ali dan može sigurno samo ne bih rekao da ide sot na 6,7h.. Brzo se napuni pa ajde da kažem to je prednost..
Izdrži ceo dan sa sot oko 3, 3ipo sata na 40% posto od 100% što bi trebalo još da gura 2ipo sata, to je po meni onako, prosek..
Kamerica okej, nisam ni to sada u fullu testirao..
Nerviraju me obaveštenaja u donjem delu, to ima ajfon na to nisam navikao...
Uglavnom za te pare za koje sam ja uzeo šta znam nije loše, videćemo :)

Jedno pitanje jel koristite 66w ili 100w punjac za 200 pro..

Honor je uradio pravu stvar
Pozdrav, Evo posle par dana nekoliko reči o 200 pro.
Dizajn top, ekran okej, fluidnost okej (mislio sam da će biti brži) desi se ponekad da zabode u milisekundi može da nervira kao što mene nervira :D
Baterija, još uvek je nisam skroz testirao zbog manjka vremena ali dan može sigurno samo ne bih rekao da ide sot na 6,7h.. Brzo se napuni pa ajde da kažem to je prednost..
Izdrži ceo dan sa sot oko 3, 3ipo sata na 40% posto od 100% što bi trebalo još da gura 2ipo sata, to je po meni onako, prosek..
Kamerica okej, nisam ni to sada u fullu testirao..
Nerviraju me obaveštenaja u donjem delu, to ima ajfon na to nisam navikao...
Uglavnom za te pare za koje sam ja uzeo šta znam nije loše, videćemo :)

Jedno pitanje jel koristite 66w ili 100w punjac za 200 pro..
Ja koji naletim, 100w,nisam jos otvorio, koristim 66w,ili cak i 33 w, ako mi ovaj nije pri ruci.

Ako je suditi sa ekrana oba telefona, Honor ima prirodnije boje kada poredim ono sto zapravo vidim. Ono sto sam primetio sada kada koristim oba telefona je da Pixel suvise povecava osvetljenost, dok Honor nesto manje to radi. Mozda gresim, ali u automatskom rezimu kod Honora nisam nasao kako da podesim balans bele boje, to moze samo u Pro rezimu.

Ima li gde da se uzme njegov od 100w? Sa alija sta god se naruci je macka u dzaku sa ovim punjacima.

Nasao. Gledao pre dva meseca i nigde nisam nalazio, sad gde hoces.

Stigao novembarski security za h200

Prilozi

• Screenshot_20241129_121542_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20241129_121542_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    66.8 KB · Pregleda: 12
I meni treba punjac za H200. Da li kupiti 66w ili 100w? Nije neka razlika u ceni -1000din. ali ovaj od 100w je nekako bas glomazan.

Honor 200 Pro podrzava i 66w i 100w , naravno da brze puni na 100w ali ako hoces da ti duze traje baterija onda uzmi 66w.

Hvala na odgovoru. Svakako vise znaci da baterija ima duzi vek nego 10-15min duze na punjacu.

Hvala na odgovoru. Svakako vise znaci da baterija ima duzi vek nego 10-15min duze na punjacu.
Bice malo duze, ja punim i sa 100 tkom i sa 33w i sa, 66,sta.dohvatim ili sta je slobodno, i uopšte ne obracam paznju na bateriju i ne verujem da ce duze trajati ako je postedim.

Nazad
Vrh Dno