Osim sto je primetno tezi i nije mnogo veciJa imam neki od honor laptopa isto usb-c od 65w. Ogroman je, mogu misliti koliki je tek taj od 100w
Mozes bilo koji, i ja ponekad koristim 33w od nekog tableta, razlika je samo u vremenu taj od 33 w, bice duplo ili vise puta sporijiZaboravih... Imam Motorolin punjac od 30w. Da li bi stetilo bateriji ako bih njega koristio umesto da kupujem Honor punjac?
Čovek je mator i poluslep. 30+ godina je u IT priči pa misli da ga svi razumeju. Morao bih da pišem eseje, pokušavam da skraćujem. To često izgubi smisao. Uživajte u telefonima, patkometriji...Napisao čovek i nestao...
Jel vredi pro 150e više od ovog što nije pro?
Sa mnom nema nadmudrivanja, pitao... Dobio odg.Čovek je mator i poluslep. 30+ godina je u IT priči pa misli da ga svi razumeju. Morao bih da pišem eseje, pokušavam da skraćujem. To često izgubi smisao. Uživajte u telefonima, patkometriji...
Pro je prvi telefon, u mom životu, koji radi sve kako treba. Dobre fotografije iz ruke, ne baguje. Jedina primedba je agresivan pauermenadžment -PM. Gasi pozadinske procese za neke aplikacije, koje po mom mišljenju ne treba da dira. Neprijatno je kad čekaš važan mail a mail klijent ubiVen. Rešiće to... Odjavljujem se, nije mi do nadmudrivanja.
Je!!! Ja sam pobedio. Šta je nagrada?Hajde da i ja probam: power management
Daj linkNema bojazni od punjenja 100w punjacem. To su nove silicijum karbon baterije koje su daleko izdrzljivije. Imate na aliu trenutno na akciji 100w punjac za nase trziste za 10ak dolara.
I just found this on AliExpress:Daj link
Brand NameI just found this on AliExpress:
US $23.34 | Original Honor 100W Fast Charger EU/US/UK SuperCharge Power Adapter 6A Usb Type C Cable For Honor 200 100 90 80 Magic V V2 6 Pro
Original Honor 200 W Schnell ladegerät EU/US/UK Super charge Netzteil 6a USB Typ C Kabel für Ehre 90 80 Magic V V2 6 Pro - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nemoj me pogrešno shvatiti, te baterije su u upotrebi godinu dana. Videćemo...Šta sam para dao za litium-polimere kad su se pojavile. Gde su sad? Pričam o vremenu kad su Nokia 5110/6110 bili čudo od telefona. I sad su, ako se izuzme internet i brzina istog, daleko iznad svega. Ovi novi telefoni nemaju banalne profile korištenja. sve moraš da kupiš, kroz reklame ili kešom... Klasično kuvanje žabe! Proglasićete me komunistom. Za 1000+€ kupiš telefon koji moraš da podešavaš 10 dana. Aplikacija za nadzor baterije, koja polovično radi, košta 12€ Vi gledate kakva su leđa, koja trpate u maske. Bar 2 godine, u javnosti, nisam video telefon van maske. Imam stovatni punjač, punim nekim od Samsung Note 10 tableta. Možda je placebo, baterija mi duže traje i ne greje se prilikom punjenja. Punjenje traje oko 90 minuta. To je toliko nebitno. Nosiš 100/66W u džepu ako zafali. Bez razmišljanja bih s ovim telefonom krenuo na dvodnevni put, bez punjača. Tako ga koristim. Naravno bez navigacije i kojekakvih agresivnih servisa. Punim bateriju kad padne na četrdesetak posto - posle 3 do skoro 4 dana. Uključena mi je i ona opcija, da ne gledam - pošto zanovetate, da ne puni do kraja. Baterija traje onoliko koliko je koristiš. I kako koristiš telefon. Stvarno neću da smaram, telefon je jako dobar, uz par čudnih bagova. Vibracija je baš bedna, meni je to najveći problem. O ostalom sam pisao. Ne mogu da nabrojim flegšipe koje sam imao. Ovo je kompletan telefon. Isprovocira me kolega što kaže da napišem pa odem... Izvinjavam se. Odoh😂Nema bojazni od punjenja 100w punjacem. To su nove silicijum karbon baterije koje su daleko izdrzljivije. Imate na aliu trenutno na akciji 100w punjac za nase trziste za 10ak dolara.
Potpisujem.Meni ovo deluje kao laznjak?
Na stranu što ima adapter, a sa istim imam jako jako loše iskustvo.
Zbog 1500,2000 da rizikuje neko požar, dao je 500,600e za telefon...meni to nije normalno
Apsolutno!Ne znam sta se cimate toliko oko zivotnog veka baterija. Telefon treba da sluzi vama a ne vi njemu. Punis kad stignes i to je to. Nije da ces koristiti telefon 10god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari