Potpisujem,prava je milina koristiti ovaj telefon ,za 59999,ne mozete naci nista bolje i tackaLjudi mislim da bas tražite neku manu. Svaki tel ima mane, ni jedan nije savršen. Mislim da je h200 pro odlican telefon za to sto nudi i za cenu koliko kosta. I stvarno ne razumem zasto je toliko bitno da li je na ledjima staklo, a mnogo lakse se razbije. Na kraju krajeva, 90% korisnika tel nosi sa maskom, tako da ni zbog toga nije bitno staklo. Ok, jeste staklo skuplje i 'premium' ali takav je neki trend i to ne mozemo da promenimo. Uzmi ili ostavi
4. Fantastican je Battery Guru. Probaj i javi utiske.Telefon je jako dobar uz nekoliko čudnih primedbi. Nadam se da se neću zaneti u opisivanju istih.
1. Leđa su organic glass - to je vrsta plastike. Pravo staklo je mineralno - neorganko, nema ga više ni na prozorima. Ložite se na marketingške fore.
2. Ivice jesu oštre, meni se to sviđa - lične preferencije
3. Glavna kamera je odlična, rešava 85% potreba u svim uslovima. Portret filteri su sjajni, za nas koji nemamo želju da iste tražimo po kojekakvim aplikacijama za obradu fotografija. Naravno da ima boljih. Selfi mi se ne sviđa - nema zum. Pinč tu zum se podrazumeva u ovoj fazi dvadesetprvog veka.
4. Pauermenadžment je žestok, agresivno gasi sve živo. Gasi i najsitnije procese u najdubljoj dubini, da ne lajem čega. Dokaz je skrinšot. Jedino što je na njemu istinito je vreme od skidanja sa punjača. Ima 25 minuta telefoniranja, SOT je 10x manji, WiFi je sve vreme aktivan... Koristim ovu aplikaciju godinama, bio bih zahvalan da mi neko predloži adekvatnu zamenu. Da prati ovo što je na slici, i da radi na Honoru. Naravno da sam joj dao sve dozvole. Često mi ubije Gmail...
5. Posle poslednjeg apdejta imam par čudnih bagova. Nestanu mi logovi iz istorije poziva. Kad ponovo pozovem, vrate se...
6. Vibracija je smešna za džep. Vidim da je sad moderno da tandrlja po stolu. Tu je O.K.
7. @Stich7 Nećeš pogrešiti ako ovo uzmeš. Možda ćeš biti i ljubomorna. Ako je muž zavisan od sinhronizacije mejlova i kojekakvih servisa, proveri dobro😉 Preagresivan je PM
Da ne pišem esej, opet bih kupio ovaj telefon - sjajan je. Navodim mane koje sam primetio.
Fotografije su u relativno lošim svetlosnim uslovima. Ono, iz džepa... Okačio bih i svoju, selfi je grozan. Možda je do mene😁
Guru fantazira sa zdravljem baterije. Niđe veze. Ostalo je O.K. Imam 100W Huavei punjač, prešao sam na stari Samsungov od Note-a 10.1. Telefon se od 30-40% napuni za devedesetak minuta, bez taktilnog osećaja promene temperature. Čini mi se da baterija nešto duže traje. Verovatno je placebo... Probaću opet svakako. Hvala Nije mi problem da platim aplikaciju. Nervira me kad ne radi! Mislim da je do Honorovog PM-a4. Fantastican je Battery Guru. Probaj i javi utiske.
H200 je odlicna opcija kome smeta ekran sa zaobljenim ivicama. Ultra tanki okvir oko ekrana, odlično lezi u ruci za svoje dimenzije, tanak i nije bomba u dzepu ili sakou. Jako podseca na ipone po dizajnu ekrana i oblim ivicama.
Bukvalno da ima samo kameru sa h200pro ne bih mu nasao manu, mada tek se u zahtevnim sutuacijama vidi neka razlika - koja nije isuviše velika.
Sve u svemu, za 40.000 fantastična kupovina, ja sam uzeo po ceni od 60.000 kada nije bio na akciji - čak i tada je bio mnogo bolji izbor od konkurenata u cenovnom rangu.
Sada kada je na popustu, ja ne znam o čemu razmišljate ljudi...
Ja sam misljenja da ce sad HM 6P pasti cena bas zbog nove Magic serije al ajde, videcemo. Mozda naidje onaj crni petak pa sestri ili ocu sugerisem da uzme HM200 ProCene se vracaju na staro ,da li ce trajati akcija do kraja meseca ili ranije,ko razmislja o kupovini sada,je prilika.Ja sam cekao da smanje cenu magic 6 pro,ali nisu ,i uzeo 200 pro.
Ja stvarno ne znam gde ti Battery guru greši. Evo ss sa h200 gde pokazuje malo odstupanje od 100% health-a baterije, jer sam označio u sistemu da se ne puni baterija do kraja, što aplikacija uredno i pokazuje. Do sada najbolja za mene.I battery guru prijavljuje probleme s ovim PM-om. Cena mu je nerealna za ono što radi...
Uzimaj dok su jos na akciji ,evo od ponoci pojedini veci trgovci vratili cene,za pro,srecom ima jos gomila radnji na akcijiDa li h200 za 40k ili h200 pro za 60k?
Dinar jeste precenjen, ali devize za ino plaćanja se ne kupuju na ulici već u banci po izuzetno povoljnom kursu za uvoznike. Ako odemo u devalvaciju dinara, sve što je iz uvoza će postati ekstremno skupo jer mi plate primamo u dinarima, e ne u stranoj valuti. Cenim da su ovde marže ekstremno visoke i da potražnja na tržištu nije dovoljno velika da bi zakon velikih brojeva mogao da zaživi i kod nas.Dinar je precenjen. Svašta može biti u budućnosti. Tad ćemo videti realnu vrednost telefona ili ćemo dobiti Indijske varijante... Tržište ima rešenje za sve!
Trazite manje prodavnice, daju dobre popusteUzimaj dok su jos na akciji ,evo od ponoci pojedini veci trgovci vratili cene,za pro,srecom ima jos gomila radnji na akciji
Izgkeda da je tako ,sliku sam vec postavljao.Da, samo je kod nas taj crni petak navlaka, za razliku od vecine sveta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari