Šta je novo?

Honor 200 Pro

Pozdrav, ugrabih Honor 200 pro artikal po ceni 48.000 RSD, 2 god garancija, nov iz radnje :)
Mislim da za te novce radi posao, pa ćemo da vidimo i pišemo utiske :)

Jedino na KP. Ne verujem da ga ima u nekoj radnji za tu cenu.

Ima, ima.. bila je akcija samo za odredjene radnike firme sinoć do ponoći..
Tako da, uhvatih tu cenu čekam potvrdu i preuzimanje uredjaja..

Šta znači određene radnike firme?
Verujem da nisam jedini koga zanima gde je i kako mogao za 48k

Naravno da nije, ne može telefon sa ovim čipom i dobrim kamerama koje u mnogo slučajeva pariraju Magic5 Pro da bude po ceni srednje niže klase. Ko ga ugrabi za oko nešto više od 50.000 premija.
Evo ga na akciji za 59999,ja ga uzeh danas ,ne mogu vise da cekam 6 pro ,ko zna kada se i da li ce pasti cena ispod stotke kao magic 5 pro ,za 90k

Evo ga na akciji za 59999,ja ga uzeh danas ,ne mogu vise da cekam 6 pro ,ko zna kada se i da li ce pasti cena ispod stotke kao magic 5 pro ,za 90k
Neces se pokajati. 200 Pro ladno moze u nizi Premium segment sa super cenom a to sto kazu plasticna ledja, nije to obicna plastika i nece da pukne kao staklo kad padne.

Pa nekad neke velike radnje npr. Gigatron daju radnicima nekih firmi kao neki shopping night gde je sve sniženo. Naravno, to važi samo za radnike tih firmi (obično malo jače firme, banke npr.) i traje samo tu noć, tako da, osim ako ne radite u tim firmama, ne možete dobiti te popuste.
Pretpostavljam da je tako @max789 kupio

^ Zašto seljački?
Dve firme (prodaja tehnike i neka druga) imaju dobru poslovnu saradnju i kao znak zahvalnosti jedna drugoj čine takve usluge.
Znam konkretno za primer gde je jedna banka davala ovoj firmi povoljnije uslove za njene zaposlene (povoljnije kamate na kredite, manje naknade itd.), a ona onda zaposlenim banke popuste par puta godišnje, odnosno organizovala shopping night samo za zaposlene te banke.
Meni je to baš ok, da i zaposleni imaju neke koristi a ne samo gazde

^ Pa to je kao ono sednem ja sa prijateljem da popijem piće i on mi plati to piće jer sam ja njemu prošli put platio. Onda ti dođeš i kažeš to je diskriminacija, što nisi i meni platio piće, a nikad te u životu nismo videli

To je sistem napravio kako njima gore odgovara a ko nije zaposlen u jakim firmama neka crkne. Za jake ima sve i dobre plate i jeftini telefoni, za slabe nema nista. I gde je tu pravda? Umrla odavno. Ko prezivi pricace.

Kakva ljubomora, nek drugom krava crkne kad nije moja, auu. Vi ko da ste iz 18. veka, ovako se radi od kako je sveta i veka. Neka firma prodavac je dala bolje cene, ali će više prodati jer svi radnici dobiju mail sa ponudom, zamislte radnja guma kada sklopi dogovor sa npr. bankom, naravno da će prodati više guma i dati bolje cene, isplati im se tako na više.
Ovaj vid benefita nema u mojoj firmi, ali mi je drago da negde ima i da se negde poslodavac tako ophodi prema radnicima. Meni a ni vama niko nije kriv, menjajte frimu, niko mene a ni vas ne drži vezane nigde.

Poslednja izmena:
Pa moj komsija radi u firmi i pored vece plate od firme dobija vaucer za gigatron od 50-60k da pazari. Nema to veze sa diskriminacijom.

Kakva ljubomora, nek drugom krava crkne kad nije moja, auu. Vi ko da ste iz 18. veka, ovako se radi od kako je sveta i veka. Neka firma prodavac je dala bolje cene, ali će više prodati jer svi radnici dobiju mail sa ponudom, zamislte radnja guma kada sklopi dogovor sa npr. bankom, naravno da će prodati više guma i dati bolje cene, isplati im se tako na više.
Ovaj vid benefita nema u mojoj firmi, ali mi je drago da negde ima i da se negde poslodavac tako ophodi prema radnicima. Meni a ni vama niko nije kriv, menjajte frimu, niko mene a ni vas ne drži vezane nigde.
Nije u tome poenta, nego se pohvalio kako za POJEDINCE ima povlastice. Nema ovo veze sa komsijinom kravon i tim pricama. I upravu ste sto kazete da je diskriminacija, jer zaista jeste. I posle vecina ljudi kao i sam benchmark podrzava kupovinu samo iz OVLASCENIH radnji. Gospodo, nije uredu i ne treba reci da je uredu. Za Bogate sve ima, pravda ne postoji, to je izgovor za sirotinju. A sto se telefona tice, nek te sluzi dobro, pisi utiske, mene zivo zanima kamera posto neki pricaju koje sam upoznao da imaju H200 pro, da nije kao fleg sip, al dobro. I ako moze trajanje baterije da neko napise iskustvo, okaci screenshot, jer me to zanima najvise na ovom modelu. Hvala

Dodjite u fb grupu huawei i honor fans Srbija da vidite kakve slike pravi 200 Pro i kakva mu je baterija.

Evo recimo baterija na mom H200 Pro. Nemam neki brzi punjač ako te to brine sa slike, ovde je korišćen neki Xiaomi, verovatno od 20w nisam siguran.

Iz nekog razloga ova sesija od 100 do 6 pošto je podeljena na dve, ali sve se vidi.

1000001380.jpg

^ Pa to je kao ono sednem ja sa prijateljem da popijem piće i on mi plati to piće jer sam ja njemu prošli put platio. Onda ti dođeš i kažeš to je diskriminacija, što nisi i meni platio piće, a nikad te u životu nismo videli
Nije uporedivo... Ovde pričamo o prodaji nečega, a ne cascavanju prijatelja
I nije ljubomora, nego postavljanje stavri na mesto...
Direktna veza ovakvog slepackog poslovanja su i muljanja na tenderima i slično...
Kada firme sklapaju neke ugovore, to je obično adz, rate... A ne niza cena za povlašćene.

Evo recimo baterija na mom H200 Pro. Nemam neki brzi punjač ako te to brine sa slike, ovde je korišćen neki Xiaomi, verovatno od 20w nisam siguran.

Iz nekog razloga ova sesija od 100 do 6 pošto je podeljena na dve, ali sve se vidi.

Pogledajte prilog 466677
Koliko SOT mozes da izvuces od 100%-0%? Jel si gledao mozda to nekada? Tako reci, iz jednog max punjenja do max praznjenja baterije?

Koliko SOT mozes da izvuces od 100%-0%? Jel si gledao mozda to nekada? Tako reci, iz jednog max punjenja do max praznjenja baterije?

Pa eto ti gore primer 5:49h od 100 do 6%.
Mada, to uopste i ne gledam, niti pokusavam nesto da ga maksimizujem.
Jednostavno ga koristim normalno.
Ne igram igrice uopste i skoro da i ne koristim YT.
Uglavnom su to razgovori, Viber pozivi, Facebook, Instagram, Reddit, Brave

Ne znam sta da ti kazem. Meni je ovo skroz ok. Imam osecaj da se ljudi previse opterecuju baterijom.
Meni je licno bitno da izdrzi ceo dan, da nemam problem kad izadjem iz kuce da ce negde da me ostavi na cedilu.
Sve preko toga mi je plus, a LOTR maraton na telefonu sigurno necu da gledam da bi mi trebalo 8+ sati SOT.

Evo pre neki dan od 06 do 20h uslikah iz zezanja. Posle sam otisao na rodjendan i kada sam se vratio oko 01h baterija je bila na oko 10% ali je bilo puno fotkanja i zezanja po dr mrezama. Od 100-0% moze sigurno 9 sati SOT-a.

Prilozi

• Screenshot_20240815_200120_com.hihonor.systemmanager_edit_12073306929610.jpg
    Screenshot_20240815_200120_com.hihonor.systemmanager_edit_12073306929610.jpg
    71.3 KB · Pregleda: 27
Tehnomanija je u pitanju.. posle dugog natezanja oko cene napravismo kupovinu, kao što rekoh honor 200 pro- 48.000.
Dali su popust u toku noći za radnike uprave grada bg na sve čak i sniženo i eto ovo je jedan artikal koji mislim da vredi tih para pa ćemo videti..
verujem da će ići cene dole i kod ostalih gigatron itd..
A takodje verujem da bi trebalo da ispuni telefon moja očekivanja..

Ухватих и ја црни новембар у гигатрону тако да узех бели 200 про. Можда грешим, али мени је и ових 60.000 добра цена.

Nazad
Vrh Dno