StefanR90
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.09.2019
- Poena
- 95
Legendarno, kung fu utičnice LOLu zadnjih nedelju dana napisano bar 100 puta zasto ne te kung fu uticnice
Legendarno, kung fu utičnice LOLu zadnjih nedelju dana napisano bar 100 puta zasto ne te kung fu uticnice
Ti si druze jako isciman i plasis se svega, moras da se opustis malo i verujes u fidovu sklopku 😁u zadnjih nedelju dana napisano bar 100 puta zasto ne te kung fu uticnice
Nema on problem sa poverenjem u sklopku vec u battery health nakon 6 meseci upotrebe kung fu punjaca 😂Ti si druze jako isciman i plasis se svega, moras da se opustis malo i verujes u fidovu sklopku 😁
Ako budeš imao čime da javiš OK 😉Javljam rezultate za 6 meseci![]()
H200 ili H200pro?Ja sam se razočarao u kameru kada su malo zahtevniji uslovi.
Bio na žurci u kafiću gde je bilo malo slabije osvetljenje. Telefon se mučio da napravi dobre fotke.
Blic upali na minimum 5 sekundi. Taman dovoljno da svima zasmeta. Nisam se mnogo igrao sa opcijama,sve je na AUTO.
Poredim sa Huawei P40 Pro koji i dalje imam. To su dve klase i ako na papiru ne bi trebalo da je tolika razlika.
Fotke na P40 Pro su čisto savršenstvo
Nisam ocekivao od pro modela... Optika je sa Magic6pro modela... Jedino da su SD8s toliko oslabili u poridjenju sa punokrvnim SD8 procesorom... Otuda i losiji ISP i obrada... Zao mi je sto to cujem... Ja sam na P30pro imao maltene idealne slike u svim okolnostima...
Sve je kina 😁 prekosutra ce mi drugar doneti iz madjarske, tamo ima na nekoj akciji za 28e pa cu da uporedim. Mada je ovaj sa alia stvarno solidan, ima tezinu, puni 100w. Nemam zamerki.
Iscimani ste previse, kupujete kineske telefone a bojite se kineskih punjaca 😁
Znaci ipak stariji flegsip ima svoje prednostiJa sam se razočarao u kameru kada su malo zahtevniji uslovi.
Bio na žurci u kafiću gde je bilo malo slabije osvetljenje. Telefon se mučio da napravi dobre fotke.
Blic upali na minimum 5 sekundi. Taman dovoljno da svima zasmeta. Nisam se mnogo igrao sa opcijama,sve je na AUTO.
Poredim sa Huawei P40 Pro koji i dalje imam. To su dve klase i ako na papiru ne bi trebalo da je tolika razlika.
Fotke na P40 Pro su čisto savršenstvo
Baš toZnaci ipak stariji flegsip ima svoje prednosti
Pa povećaj kvalitet snimanja.Imam problem koji možda ima veze sa mojim postom od ranije u vezi sa kvalitetom kamere.
Opet je u pitanju kamera. Mnogo loše radi. Npr sedim kući na kauču, snimam ćerku koja đuska a snimak secka kao da je 1995 godina. Podešavanja su na 30fps i 1080. Sve one pametne opcije su na off. Snimak je toliko loš da je strašno. Drugar mi je rekao da je moguće da telefon ima problem sa ram memorijom što ima smisla.
Postoji li način da nekako testiram hardver, neko benchmark pre nego što odem u mobi pro?
Pa zar nije kontra efekat?Pa povećaj kvalitet snimanja.
Možda je zato loš. Probaj 4K 60FPS.Pa zar nije kontra efekat?
Veći kvalitet snimka zahteva više snage... Pa zar 30fps u 1080 nije dovoljno?
Tako i ja zamišljam.Ne sme primetno i osetno da secka ni u jednoj rezoluciji i osvežavanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari