Probaj sa placanjem ako ti banka nije blokirala staru. Ali...Данас сам узео нову картицу, стара је истекла, да ли је потребно да се у GPay промени картица. Интеса.

G__G 🫡Šta sam rekao, I rest my case. 😊
Intesa je IntesaИнтеза то има 10 година.
To znam, ali ovi su bili baš zaostali k'o Erste po ovom pitanju.Додуше била је она апликација Way2Pay.
U međuvremenu sam pronašao ovo.Samo sto ovo nisam siguran da je aktivno jos uvek...
Link na sajtu je ka NLB Pay Srbija koji od skora ima update koji kaze: "NLB Pay aplikacija neće biti dostupna od 02.12.2024. godine zbog tehničkih unapređenja. Obavestićemo vas kada nova, unapređena verzija aplikacije bude spremna za preuzimanje. Hvala na strpljenju!".
A QR kod je ka NLB Pay aplikacija koja kada se instalira i pokrene prvo pita da se izabere banka i podrzano je NLB Slovenija i NLB Kosova..
Tako da sacekacemo jos malo dok oni to srede 🙂 i slika na sajtu je na drugom jeziku
Google Wallet je sada ono što je nekada bio Google Pay i obrnuto pa su zamenjene teze, te je Google Pay ustvari novčanik gde su sačuvane kartice na Google nalogu za plaćanje u Play Store na primer, a to se nekada zvalo Google Wallet. Ukratko, GPay se u trenutnoj situaciji odnosi na Google Wallet:Može li neko, ko prati ovu temu redovno, da kaže na šta tačno oni koji postuju u njoj misle kada napišu GPay ili Google Pay? Je li misle baš na Google Pay ili na Google Wallet?

U kontekstu posebne aplikacije, kroz nju se za US izdaje debitna Visa za beskontaktno plaćanje uz pripadajući balans, ali neophodan je SSN (američki broj socijalnog osiguranja) da bi se kartica izdala. Za druga tržišta mi nije poznato.Koliko vidim, Google Pay postoji, za sličnu namenu, ali nije dostupan u Srbiji:
![]()
Google Pay – Апликације на Google Play-у
Једноставан и сигуран начин плаћања пријатеља и предузећаplay.google.com
arstechnica.com
Da, USA + Singnapur i Indija.U kontekstu posebne aplikacije, kroz nju se za US izdaje debitna Visa za beskontaktno plaćanje uz pripadajući balans, ali neophodan je SSN (američki broj socijalnog osiguranja) da bi se kartica izdala. Za druga tržišta mi nije poznato.
najjednostavnije za razumevanjeGoogle Wallet je sada ono što je nekada bio Google Pay i obrnuto pa su zamenjene teze, te je Google Pay ustvari novčanik gde su sačuvane kartice na Google nalogu za plaćanje u Play Store na primer, a to se nekada zvalo Google Wallet. Ukratko, GPay se u trenutnoj situaciji odnosi na Google Wallet:
banke ipak znaju najbolje, naziv je ispravan!Google Wallet bi bilo tehnički ispravno, ali sve banke reklamiraju "Uveli smo Google Pay", a ne Google Wallet i ljudima je poznatiji termin. Tako da može Google Wallet da se doda u zagradu pored Google Pay.
Ne možeš nikako izbeći ovo, mislim oko ovog načina verifikacije.U Indiji i dalje postoji GPay a ne Wallet. I nema iste mogucnosti.
Nego zna li ko kako da izbegnem zvanje AIK banke za dodavanje kartice u Wallet? Nisam u zemlji barem do kraja januara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari