Može sigurno i preko toga. Kod mene na H200 preko 7h SoT, uvek na 120Hz osvezavanja. Nisam pokusao sa spustim na 60 Hz da vidim rezultate.Kakvo je generalno iskustvo sa baterijom na ovom telefonu?
Konkretno me zanima SOT - kombinacija wifi/mobilni podaci?
Nadam se da moze da izvuce bar 5-6 sati rada ekrana sa intenzivnom upotrebom.
Očigledno da nisu zadovoljni prodajnim rezultatima. Što je i logično. Ipak dizajn i utisak utiču više na prodaju nego specifikacije.Nešto ga zbrzali. Ovaj izašao krajem maja a za 2.12. najavljena promocija H300 serije.
![]()
Honor 300 serija na službenim renderima - predstavljanje 02.12.2024. - Preporucamo.com
Najava nove serije pametnih telefona Honor 300 privukla je veliku pažnju javnosti. Osnovni model ove serije nedavno je predstavljen na službenoj internetpreporucamo.com
Kako znaš da nisu zadovoljni, imali su rast prodajeOčigledno da nisu zadovoljni prodajnim rezultatima. Što je i logično. Ipak dizajn i utisak utiču više na prodaju nego specifikacije.
Na prethodnu godinu, kako se inače i gleda.^ Ne znam, samo komentarišem post koji je kolega ostavio. Deluje logično da nisu zadovoljni prodajom dok novi model izbacuju nakon svega 7 meseci.
Rast prodaje u odnosu na šta?
Nisam znao da su honor i huawei health app odvojene.... Kod mene na huawei(p60pro) radi top.... Prosto sve sto mi treba je tu.... I sve radi vrhunski... Nijedan bag... Dok na iphone 11pro, iphone se3 sam imao. Bar jednom nedeljno, morao sam da skidam neke druge npr assics aplikaciju koliko je apple los sto se tice toga... Ovo pricam jer mi je ova aplikacija jako vazna od kada sam narusio zdravlje... Pa svaku sitnicu primetim.... Potpisujem od huawei health nema bolje... Probaj da je skines na honoru...ipak su to isti telefoni.... Moguce da je ima na prodavnici honor....Da li je neko od vas obratio paznju na honor health. Imam problem sa predjenom distancom. Broj koraka je tu negde i ok, ali predjeni put je uvek manji nego sto prikazuje navigacija. ??
Slažem se flegsip je flegsip... Mada ovi h200pro su prelepi .... Meni licno lepsi od magic pro 5 i 6....Kad je rec o zadovoljstvu, pre bih onda kupio HM5 pro nego H200 pro, da se razumemo. Ne kazem da je los, naprotiv, al fleg sip je fleg sip. I izuzetno mala razlika u ceni ta dca uredjaja. *********
Prilikom instalacije izbaci obaveštenje da su, parafraziram, mogući problemi u radu na Honoru 200 Pro. Odustao sam odmah i nisam zapamtio poruku. Možda grešim...Ja stvarno ne znam gde ti Battery guru greši. Evo ss sa h200 gde pokazuje malo odstupanje od 100% health-a baterije, jer sam označio u sistemu da se ne puni baterija do kraja, što aplikacija uredno i pokazuje. Do sada najbolja za mene.
Baterija jutros napunjena, ceo dan upotrebe - pozivi, viber, YT, insta.Pogledajte prilog 467218
Skracenica od pms.Sta je PM?
Pro mode na kameri?Sta je PM?
Ma to je lako, suprotno od AM.Izgleda da nikad necemo saznati sta je PM...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari