D
Deleted member 48070
Guest
Sad je idealno vreme za kupovine. Ne znam koliko će trajati. Nije realno. Nemojte na kredit. Čekovi, kartice...
Ja stvarno ne znam gde ti Battery guru greši. Evo ss sa h200 gde pokazuje malo odstupanje od 100% health-a baterije, jer sam označio u sistemu da se ne puni baterija do kraja, što aplikacija uredno i pokazuje. Do sada najbolja za mene.I battery guru prijavljuje probleme s ovim PM-om. Cena mu je nerealna za ono što radi...
Uzimaj dok su jos na akciji ,evo od ponoci pojedini veci trgovci vratili cene,za pro,srecom ima jos gomila radnji na akcijiDa li h200 za 40k ili h200 pro za 60k?
Dinar jeste precenjen, ali devize za ino plaćanja se ne kupuju na ulici već u banci po izuzetno povoljnom kursu za uvoznike. Ako odemo u devalvaciju dinara, sve što je iz uvoza će postati ekstremno skupo jer mi plate primamo u dinarima, e ne u stranoj valuti. Cenim da su ovde marže ekstremno visoke i da potražnja na tržištu nije dovoljno velika da bi zakon velikih brojeva mogao da zaživi i kod nas.Dinar je precenjen. Svašta može biti u budućnosti. Tad ćemo videti realnu vrednost telefona ili ćemo dobiti Indijske varijante... Tržište ima rešenje za sve!
Trazite manje prodavnice, daju dobre popusteUzimaj dok su jos na akciji ,evo od ponoci pojedini veci trgovci vratili cene,za pro,srecom ima jos gomila radnji na akciji
Izgkeda da je tako ,sliku sam vec postavljao.Da, samo je kod nas taj crni petak navlaka, za razliku od vecine sveta
Koja je cena za mobile outfitersMobile outfiters. Nista drugo.
Mislim da je oko 30e za prednju stranu telefona, komplet oko 60eKoja je cena za mobile outfiters
Koja je cena za mobile outfiters
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari