Šta je novo?

Honor 200 Pro

Sad je idealno vreme za kupovine. Ne znam koliko će trajati. Nije realno. Nemojte na kredit. Čekovi, kartice...

I jedno i drugo odlicna ponuda, mislim da pro moze i jeftinije, ali običan završava posao bez ikakvih problema

I battery guru prijavljuje probleme s ovim PM-om. Cena mu je nerealna za ono što radi...

I battery guru prijavljuje probleme s ovim PM-om. Cena mu je nerealna za ono što radi...
Ja stvarno ne znam gde ti Battery guru greši. Evo ss sa h200 gde pokazuje malo odstupanje od 100% health-a baterije, jer sam označio u sistemu da se ne puni baterija do kraja, što aplikacija uredno i pokazuje. Do sada najbolja za mene.
Baterija jutros napunjena, ceo dan upotrebe - pozivi, viber, YT, insta.1000003330.jpg

Dinar je precenjen. Svašta može biti u budućnosti. Tad ćemo videti realnu vrednost telefona ili ćemo dobiti Indijske varijante... Tržište ima rešenje za sve!
Dinar jeste precenjen, ali devize za ino plaćanja se ne kupuju na ulici već u banci po izuzetno povoljnom kursu za uvoznike. Ako odemo u devalvaciju dinara, sve što je iz uvoza će postati ekstremno skupo jer mi plate primamo u dinarima, e ne u stranoj valuti. Cenim da su ovde marže ekstremno visoke i da potražnja na tržištu nije dovoljno velika da bi zakon velikih brojeva mogao da zaživi i kod nas.

Imate li neki info u vezi Honor podrske, ni do sad nije bila neka, ali vec 10ak dana im ne radi live chat, na telefon se ne javljaju, na mail nema odgovora

To je to, vratiće na sam dan Black Friday onih 60000.
Valjda se do sada naučili spuste cene, podignu i onda opet kao spuste i to je to.
Apsolutno više ne vredi čekati taj jedan dan jer ponove ranije akcije.

Da, samo je kod nas taj crni petak navlaka, za razliku od vecine sveta

Evo lepo sam rekao, ima kod manjih 😁

Prilozi

• Screenshot_20241119_171944_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20241119_171944_com.instagram.android.jpg
    85.8 KB · Pregleda: 85
Meni su te firme danas ih ima sutra ih nema za izbegavanje...

Razlika 500rsd u odnosu na g.....n, a sigurnost upitna

Mi se raspravljamo oko cene, a uskoro će da zastari.

Koja je cena za mobile outfiters

Kakvo je generalno iskustvo sa baterijom na ovom telefonu?

Konkretno me zanima SOT - kombinacija wifi/mobilni podaci?

Nadam se da moze da izvuce bar 5-6 sati rada ekrana sa intenzivnom upotrebom.

Nazad
Vrh Dno