Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024)

TO ne bi smelo da radi, posebno ako u njoj to podesiš. A mislim da u Androidu nisu omogućili promenu jezika za YB.

Ima u podesavanjima eng i srp.
Meni je Yettel app na srpskom a fon na engleskom i nije mi nikad sam promenio jezik...

Ni meni nikad nije promenio jezik.
Manje je bagova sa novom app kako prolazi vreme i dosta je brža od stare, ona se vukla ko puž. Nije se pojavio i čuveni bag "pogrešan pin" iako sam uneo sve ispravno, a ni onaj "proverite interent konekciju"..

Meni jeste promenjen jezik, možda zato što sam van zemlje...

Da li je nekom naplaćena provizija tj naknada prilikom plaćanja google pay aplikacijom a da ima max račun?

Da li je ok što mi je naplaćena naknada za podizanje gotovine da pos-u druge banke? Platio registraciju i tehnički karticom.
Na MAX paketu sam.

Ne bi trebalo da ti je naplacena usluga, ukoliko ti je aktivan bank max paket.

• Like
Reagovanja: uji
Da li je ok što mi je naplaćena naknada za podizanje gotovine da pos-u druge banke? Platio registraciju i tehnički karticom.
Ako si do sada iskoristio 5 podizanja u slučaju da paket koristiš bez prenosa zarade, od šestog se podizanje sa tuđih bankomata naplaćuje. Uz prenos zarade i uplatama sa preduzetničkog pod šifrom 241 imaš pravo na neograničen broj podizanja.

Za Max paket sa prenesenom platom, nema provizije za podizanje gotovine na ATM drugih banaka. Ukoliko se koristi Max paket bez prenesene plate, samo prvih 5 podizanja u mesecu su bez provizije.
Pretekao me @uji 😀

Nemaš na šta da se žalis.
To što si platio tehnički pregled i registraciju karticom ćeš videti kao podizanje gotovine na pos terminalu i to imaš u tarifniku

Pazite se i kod notara...

Imao sam situaciju u Pošti ovakvu, sad se setih.
Pisao sam prigovor i to poprilično drzak i jednima i drugima. Znam da sam pitao jel sad treba da živim u paranoji gde god platim karticom itd, pozvao se na to da nigde nije jasno naglašeno, da mi nije rečeno kako se tarifira i da je to nepoštena poslovna praksa bla bla.
Novac je vraćen, ne kao uvažili su reklamaciju, nego u duhu dobre poslovne saradnje hahah

posta, menjacnice, platni prometi od poslovnih banaka mogu iskljucivo da zakupe isplatne terminale . kod mene je takodje isplatni terminal i pored tastature za unosenje pina je obavestenje da je to isplatni terminal da provizija zavisi od banke izdavaoca kartice. ja kao firma gde ste provukli karticu od te provizije nemam ni jedan jedini dinar , placam banci zakup terminala na mesecnom nivou. iz iskustva i razgovora sa klijentima nesto su manje provizije kada se provuce dina i definitivno je najbolja opcija kada se provlace inostrane kartice jer se obracunava po srednjem kursu nbs .

posta, menjacnice, platni prometi od poslovnih banaka mogu iskljucivo da zakupe isplatne terminale . kod mene je takodje isplatni terminal ...

Uopšte nemaš opciju da uzmeš običan POS terminal?
Ili ti se ne isplati?

Da li ima ovde korisnika Yettel.Bank MAX paketa sa promocijom a da ste preduzetnik paušalac?

Moje pitanje je da li ste uspeli da aktivirate MAX promociju i na koji način?

Motiv mog pitanja je što sam trenutno zaposlen, plata mi je u Yettel.Bank-u, aktivirao sam i koristim MAX paket sa promocijom.
Od sledećeg meseca bih trebao da se prebacim da budem samozaposleni preduzetnik paušalac ali bih želeo da zadržim MAX paket sa promocijom.

Uopšte nemaš opciju da uzmeš običan POS terminal?
Ili ti se ne isplati?
nemam opciju da uzmem obican platni terminal to banke ne daju iskljucivo isplatni , tako da kada neko placa racune za struju vodu porez uplacuje na bilo koji racun vodi se kao da je podigao novac i gotovinom platio racune. banke su to i ne odricu se profita nikako klasicno lesinarenje. yetel ciju karticu imam je bas skup bezobrazno. po zakonu moram da imam istaknuto da je isplatni terminal te i te banke i da provizija zavisi od banke izdavaoca kartice. mogu sutra slikati pa da okacim kako izgleda to obavestenje.

Da li ima ovde korisnika Yettel.Bank MAX paketa sa promocijom a da ste preduzetnik paušalac?

Moje pitanje je da li ste uspeli da aktivirate MAX promociju i na koji način?

Motiv mog pitanja je što sam trenutno zaposlen, plata mi je u Yettel.Bank-u, aktivirao sam i koristim MAX paket sa promocijom.
Od sledećeg meseca bih trebao da se prebacim da budem samozaposleni preduzetnik paušalac ali bih želeo da zadržim MAX paket sa promocijom.
Rešenje koje koristim je sledeće: prihode od posla primam na račun u drugoj banci (OTP, Sinhro paket), a zatim pod šifrom 241 prebacujem u Yettel.

Ja i ne znam da Yettel banka ima usluge prema pravnim licima (mozda Yettel i jos neko)..korisna informacija

Ako si do sada iskoristio 5 podizanja u slučaju da paket koristiš bez prenosa zarade, od šestog se podizanje sa tuđih bankomata naplaćuje. Uz prenos zarade i uplatama sa preduzetničkog pod šifrom 241 imaš pravo na neograničen broj podizanja.
Ovo je promenjeno, tako je bilo na starom progresiv paketu, koliko vidim u cenovniku, sada je za bank max podizanje na bankomatima drugiha.banaka, bez naknade, bez obzira na broj podizanja, bez prenosa zarade... Neka me neko ispravi, ali ja sam tako razumeo i po cenovniku, a i po prici letos kada su uveli nove pakete/pidigli cene.

Više nije moguće sa starog weba prihvatati/odbijati ponude za kredite i ostalo šta nude na svoju ruku., a novi web je još iza brda. U mejlovima navode da se koristi isključivo mobilna aplikacija. Da nije tužno...

A u aplikaciji ne možeš ništa ni da odbiješ. Imaš samo "saglasan sam sa ponudom" i nastavi. A ako nisam saglasan, ne mogu da je odbijem. Što znači da će pozivanje i maltretiranje njihovih agenata da postane normalno.

Zna li neko da li je promocija Mastercard utorkom vezana za lice ili karticu? Odnosno da li ako imam Mastercard debitnu i Mastercard kreditnu mogu da platim 3000 RSD kreditnom i 3000 RSD debitnom i dobijem 1000 RSD cashback na kreditnu i 1000 RSD na debitnu?

Nazad
Vrh Dno