Meni tako nude kredite s vremena na vreme do sada sam ih uvek odbijao i rekao da mi vise ne nude jer sigurno necu da ih uzimam,ali oni opet nude li nude.A u aplikaciji ne možeš ništa ni da odbiješ. Imaš samo "saglasan sam sa ponudom" i nastavi. A ako nisam saglasan, ne mogu da je odbijem. Što znači da će pozivanje i maltretiranje njihovih agenata da postane normalno.
Zna li neko da li je promocija Mastercard utorkom vezana za lice ili karticu? Odnosno da li ako imam Mastercard debitnu i Mastercard kreditnu mogu da platim 3000 RSD kreditnom i 3000 RSD debitnom i dobijem 1000 RSD cashback na kreditnu i 1000 RSD na debitnu?
Zna li neko da li je promocija Mastercard utorkom vezana za lice ili karticu?
Moguće je da si koristio bankomat koji obračunava DCC konverziju. Po pravilu trebalo na ekranu da piše (opcija sa konverzijom ili bez konverzije), ali ima i izuzetaka. Primera radi, u Turskoj ispred aerodroma sam kupio vodu i taj iznos u evrima je preračunat prema DCC, a u hodniku aerodroma platio obrok bez dinamičke konverzije.Evo sta se letos desilo meni sa Yettel bankom. U CG sam bio na odmoru i deo para sam ostavio na deviznom racunu banke u evrima, kada sam podigao 200 e sa bankomata (sva sreca da nisam podigao vise) skinuto mi je 25 e provizije plus 3-4 e isto neke provizije. Da bi kad sam dosao u Srb i zalio se da mi je naplacena velika provizija a po ugovoru je 1 posto ili 300 400 din najmanje na aplikaciji je pisalo oko 3 e provizija i da sam podigao na bankomat 225 e. I ne mogu da im objasnim da nisam podigao 225 nego 200 e a da je prvo naplacena provizija 25 + 3 pa posle su tih 25 ubacili kao da sam podigao 225. I veliki je problem sto radnici koji rade u Yettel banci nemaju pojma o bankarstvu nego se vode time kako sistem vodi poslovanje (fora pa evo pise tako i mi tu ne mozemo nista).
Slobodno zahtevaj sledeći put da te više ne zovu za kredite ili bilo koje druge usluge koje te ne interesuju. Imaš pravo na to. Nisu me zvali već sigurno 4-5 godina otkad sam to tražio, a poprilično sam aktivan korisnik.Meni tako nude kredite s vremena na vreme do sada sam ih uvek odbijao i rekao da mi vise ne nude jer sigurno necu da ih uzimam,ali oni opet nude li nude.
Zadnji put isto posalju ponudu,vidim nema gde da se odbije posle par dana opet salju sms da me podsete da prihvatim opet iskuliram.
Posle par dana zove neka zenska pretstavi se da je iz banke"jel imate malo vremena" rekoh imam i poce ona opet za kredit,ja je odmah prekinem i rekoh "da ne gubimo ni vase a ni moje vreme krediti me uopste ne interesuju" a ona ce da li hocete barem da me saslusate rekoh necu i prekinem joj vezu.
Stvarno su mnogo dosadni i navalentni sa tim kreditima i eto sada su nasli i kako da onemoguce odbijanje njihove ponude.
Da, do 10. decembraJel jos ima master akcija, kes bek, za kreditnu Yettel banke?
Ako preko web-a nije predviđena dostava ugovorne dokumentacije kurirskom službom, onda neDa li može onlajn da se završi sve oko otvaranja računa, da ugovor stigne na kućnu adresu?
Ovo nisam ni znao da je kod njih moguće... Ako ne bi hteo da ga gasiš, a još uvek ti nije inicirana Master kartica, prebaci ga na Lite kroz aplikaciju i promena se sprovodi brže u odnosu na web gde ide po starom od početka narednog meseca. Mada kako sam shvatio, ti si na jednom preneo zaradu, a drugi je greškom otvoren. Probaj onda da iskomuniciraš sa bankom da se za taj drugi storniraju naknade za izdavanje kartice i održavanje.Epilog priče je taj da je "stručniji" kolega otvorio još jedan tekući račun 🤦
Možda se pri knjiženju uzima kurs koji je aktuelan za taj dan, ali nisam siguran jer nisam korisnik Yettel Banke.
Znam o čemu pričaš, i ja sam to primetio i cimao sam ih, imali su neko objašnjenje.Da li je neko još primetio nepravilne iznose prilikom knjiženja transakcija u inostranstvu koje nisu u evrima? Imao sam transakciju 76.12 BAM što je po mastercard kursu 38.92 EUR, koliko je i prvobitno rezervisano, međutim kada je transakcija proknjižena skinuto je 39.14 EUR. Nebitna razlika, slučajno sam je primetio, ali pitanje je koliko je takvih slučajeva do sad bilo. Agent mi je potvrdio da se kurs računa po kursu Mastercarda i da nema dodatnih provizija, tj. da se tu nije ništa menjalo. Reče mi da mogu da pišem žalbu na mejl, pa da provere, ali mi se ne cima za 25 dinara. Pitanje je samo da li je ovo sistemska greška koja je trajna, možda jednokratna greška ili nije greška nego neko zaokriživanje. Kako se uopšte vrši proceš knjiženja? Da li to ručno knjiži neka ćata ili to ide automatski?
Bilo bi lepo da im pišeš kroz zahtev u app/sajt, da vidimo da li ćeš dobiti isti odgovor... 😄Evo baš sad gledam transakcije. Za BAM je lošiji od Mastercard kursa, za RON manje više sličan (ali nikas isti), a za KZT bolji. Kako oni to računaju, boga pitaj...🤣
Još uvek to nije implementirano. Biće valjda do kraja godine. 😄Ljudi jel samo meni nema u ovoj novoj aplikaciji da podelim na rate ili ono da prebacim sa kreditne iznos koji sam lupam potrosio sa debitnom karticom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari