Ja sam ženi kupio 8/128 A35, baterija 2 dana lagano. Na kraju drugog dana ostane 20-30%, odlična baterija i odličan telefon za pare koje košta. Malo je off, ali za A35 ni nema tema osim one sudar galaksija...je li netko od vas ima A35 samo me zanima kakva je baterija i ima li problema sa signalom.
Da li ti sada duže traje baterija?Za ovih par dana korišćenja ne mogu da komentarišem bateriju ali signal je super. Primera radi, u mom stanu gde sam imao 1-2 crtice (A1 mreža) na A72, sada imam sve crtice na A55. Inače sam prebacio sa 5G na 4G zbog baterije (a i ne treba mi 5G) pa ne mogu da kažem kakav je 5G signal.
Nisam stigao da testiram valjano, a i svi kažu da treba telefon da nauči šablon korišćenja pa da optimizuje potrošnju na osnovu toga. Za sada ne drži baš nešto, ali eto čekam nedelju-dve da vidim hoće li se popraviti.Da li ti sada duže traje baterija?
Zato što je namešten na taj band(5G, LTE,) i onda verovatno non stop osvežava i traži 5G mrežu koje nema.U Srbiji nema 5g zbog toga me i čudi da to opterećuje bateriju.
Stavi ovo ispod, 4G/3G/2G, bolje za bateriju.Pa on je automatski podešen. Šta ima to hvata. Nema podešavanja da bude samo 5g. Nijeni bitno aj baš i ja da probam.Pogledajte prilog 466258
Brate cenim iskrenost a ne fantazije. Ja imam A35 ista prica! Sheat!Nakon nekih nedelju dana utisci o bateriji su: očajni - SOT max 5h. Ne znam kako ljudi izvlače 6-7 SOT ovde?! Verujem da ni ne paze bateriju koliko ja (moj setup ispod).
Na starom A72 sa dotrajalom baterijom (3 godine) imam bolje rezultate.
Setup: lokacija off, bluetooth off, AOD - kad stigne notifikacija (noću off), mreža 4G, 2 SIM kartice, Na WiFi sam 99% vremena, Google auto backup off, ažuriranje aplikacija u pozadini off, maksimalan debloat urađen, aplikacije koje retko koristim - u deep sleep, one koje koristim jednom mesečno - u običan sleep, osvetljenje ekrana - adaptivno, osvežavanje ekrana - adaptivno (mada je razlika možda 1-2% u bateriji u odnosu na 60hz), pogasio sam sve one "pametne" opcije mreže poput offline skeniranja, uređaji u blizini, itd., pogasio sam sve napredne funkcije, side panel, stavio crnu temu. SIM pozivi možda 2-3 nedeljno od po 3 minuta, video pozivi 5 min svakoga dana. Noću pogasim sve sem SIM-ova i prebacim telefon u režim štednje baterije. Telefon retko i koristim, što se vidi na grafikonima ispod.
Ako se ne popravi ovo, definitivno kupujem sa Snapdragon čim se pojavi neki naredni iz "A" serije kod nas.
Isprazni ga do kraja pa napuni.Nakon nekih nedelju dana utisci o bateriji su: očajni - SOT max 5h. Ne znam kako ljudi izvlače 6-7 SOT ovde?! Verujem da ni ne paze bateriju koliko ja (moj setup ispod).
Setup: lokacija off, bluetooth off, AOD - kad stigne notifikacija (noću off), mreža 4G, 2 SIM kartice, Na WiFi sam 99% vremena, Google auto backup off, ažuriranje aplikacija u pozadini off, maksimalan debloat urađen, aplikacije koje retko koristim - u deep sleep, one koje koristim jednom mesečno - u običan sleep, osvetljenje ekrana - adaptivno, osvežavanje ekrana - adaptivno (mada je razlika možda 1-2% u bateriji u odnosu na 60hz), pogasio sam sve one "pametne" opcije mreže poput offline skeniranja, uređaji u blizini, itd., pogasio sam sve napredne funkcije, side panel, stavio crnu temu. SIM pozivi možda 2-3 nedeljno od po 3 minuta, video pozivi 5 min svakoga dana. Noću pogasim sve sem SIM-ova i prebacim telefon u režim štednje baterije. Telefon retko i koristim, što se vidi na grafikonima ispod.
Ako se ne popravi ovo, definitivno kupujem sa Snapdragon čim se pojavi neki naredni iz "A" serije kod nas.
Uradio sam to dva puta. Sad sam evo opet i instalirao sam AccuBattery da vidim malo više podataka šta vuče toliko.Isprazni ga do kraja pa napuni.
Evo ja uopšte ne fantaziram, ja bateriju na A55 punim na 48 sati, bez ikakvih svemirskih podešavanja, k...ca/palaca, samo sam iskopirao sve sa prethodnog A52s koji je izdržavao i kao nov jedva više od 24h i trošio noću na stand by-u 10%, ovaj jedva 1%... AOD ukljicen, gledam uglavnom YT , Chrome , Viber, FB i Instagram... Znači sve normalno i zaista baterija traje 48 sati...baš,baš kad ga vikendo nekad odvrnem pa se bukvalno ne skidam sa neta, onda dan i po ..Brate cenim iskrenost a ne fantazije. Ja imam A35 ista prica! Sheat!
Kako nisi zadovoljan, pa imas 5+ sati na 2 i po dana bez punjenja??Nakon nekih nedelju dana utisci o bateriji su: očajni - SOT max 5h. Ne znam kako ljudi izvlače 6-7 SOT ovde?! Verujem da ni ne paze bateriju koliko ja (moj setup ispod).
Poenta nije koliko (ne)punim već koliko se brzo prazni i dok ga koristim i dok ga ne koristim.Šta, čovek ne puni telefon dva i po dana i žali se da mu je loša baterija?
E sad sam sve čuo!
@bkk Gde ti je proizveden telefon? India ili nešto drugo?
Pisao sam već negde ranije u temi, telefon je iz Yettel-a, na Samsung etiketi na kutiji piše Indija a na etiketi uvoznika tj.Yetel-a piše Vijetnam...Sve jedno, ja sam zaista iznenađen kvalitetom i trajnošću baterije, koja se za razliku od A52s ne greje uopšte, dok mi se sa A52s ,koji još uvek koristim, skoro odlepila poledjina na telefonu od velikog pregrevanja baterije u upotrebi... Uz jednu bitnu stavku koju sam izostavio, ja igrice uopšte ne igram, znači isključivo pozivi, poruke i tone pregleda na net-u dnevno...Na poslu wifi, kući takođe...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari