Šta je novo?

Supernova (2024)

ima li neko ideju (pre nego sto se upustim u niz frustracija pokusavajuci da resim kroz njihovu podrsku) zasto mi svaki put kada upalim TV koji je zicno nakacen na ruter internet prestane da radi, ne samo na TV-u nego i na svim uredjajima koji se bezicno kace na net? lampice na ruteru sve svetle najnormalnije
sve je radilo godinama normalno, ovaj problem imam tek od pre par dana, nista nisam cackao niti menjao

mi jadnici sa netom 100/25 i dalje ostasmo na tome samo 2.699 sada toliko o tome :( a skupo je sve ostalo
ima li neko ideju (pre nego sto se upustim u niz frustracija pokusavajuci da resim kroz njihovu podrsku) zasto mi svaki put kada upalim TV koji je zicno nakacen na ruter internet prestane da radi, ne samo na TV-u nego i na svim uredjajima koji se bezicno kace na net? lampice na ruteru sve svetle najnormalnije
sve je radilo godinama normalno, ovaj problem imam tek od pre par dana, nista nisam cackao niti menjao
ako je 2.4 probaj na 5ghz da ih prebacis 2.4 ima svoje poremecaje

Ja sam do sad placao Super PLAN 2 L (Net200 + TV Max) oko 3800, sad traze preko 4k.
Pa lagano cu na zlorion da predjem za 2-3 hiljade mesecno.

Tačnije, sad traže 4.800 din, paket Super Plan 2 M, i to bez Hbo kanala, Apollona.
Ali to važi samo za one kojima je istekla UO.
Nama sa aktivnom UO na tom paketu, koliko sam razumeo, za sada ne diraju.

Tačnije, sad traže 4.800 din, paket Super Plan 2 M, i to bez Hbo kanala, Apollona.
Lepo si rekao "za sad" :D Al zato kad nam istekne ugovor... :D

Ili kad odluče da sve korisnike prebace na aktuelnu ponudu kad sledeći put budu menjali cene, nikad se ne zna...
Upravo završih razgovor sa agentom. Ovom promenom su obuhvaćeni korisnici kojima je istekla UO. Ukoliko dodje do migracije paketa (i cena) svim korisnicima, bićemo obavešteni preko onog vida komunikacije koji smo ostavili za dobijanje obaveštenja (sms, email). Takodje, kaže da obavezno čitamo do kraja svaki sms, mejl koji dobijamo i sa obračunom usluga, jer obaveštenje može biti i u njima, negde pri kraju (znači sitna slova).

Upravo završih razgovor sa agentom. Ovom promenom su obuhvaćeni korisnici kojima je istekla UO. Ukoliko dodje do migracije paketa (i cena) svim korisnicima, bićemo obavešteni preko onog vida komunikacije koji smo ostavili za dobijanje obaveštenja (sms, email). Takodje, kaže da obavezno čitamo do kraja svaki sms, mejl koji dobijamo i sa obračunom usluga, jer obaveštenje može biti i u njima, negde pri kraju (znači sitna slova).
ubrzo ce to bez brige.

HBO paket sadrži kanale HBO 1, 2 i 3, i HBO OD, a HBO+ paket sadrži kanale HBO 1, 2, 3, Cinemax 1 i 2, HBO OD i "Max" aplikaciju.

Ti možeš kao besplatno paket po izboru oćeš HBO i td tako da...
Sad naš popust za invalidna lica u mom slučaju kolko sam shvatio superplan 2 l, koji je 1999 din biće 2999 din kad budemo na m zar ne?

Ne može HBO besplatno, samo filmski/dečiji/muzički/dokumentarni...

ne znam zasto Super Net 100/10 2.599 2.699 2.999 ovaj paket nisu dirali

mogli su reci evo 2800 dinara za 100/100 i dalje bi prihvatio brate mili samo ove sitne ne diraju a dizu cenu u nebesa.

Ti možeš kao besplatno paket po izboru oćeš HBO i td tako da...
Sad naš popust za invalidna lica u mom slučaju kolko sam shvatio superplan 2 l, koji je 1999 din biće 2999 din kad budemo na m zar ne?
Nije tako, Superplan 2L sa OSI popustom je sada 2.999, a kad nas prebace na M biće 3.840 dinara.

Jos malo pa ce najosnovniji paket biti 100 eura :D Otkupili su sve sto su mogli, i sad mogu da deru. I posle nema monopola.
SBB je sada mnogo povoljniji plus ima mnogo bolje kanale (ako izuzmemo arene kome su bitne, jer meni nisu).

Jedini plus su sada simetricni paketi, ali to ne opravdava cenu. Kad bi svi bojkotovali supernovu/mts - ko zna mozda bi bilo drugacije...

… bojkotovaće ih korisnici, kada krenu da ih zaobilaze… niko normalan ne prihvata ove nenormalne cene, ako ima izbor kod konkurencije… ako nema, uzeće minimum koji mu završava posao, bez da mu uvaljuju nepotrebno za više para… MTS cene imaju smisla samo sa 50%, mada i to su rešili da naduvaju do neba…

@kalehrl Gde si pronašao ovaj cenovnik za Super TV? Ne mogu da ga pronađem na Supernovinom sajtu.
Ima li još neki?

ne znam zasto Super Net 100/10 2.599 2.699 2.999 ovaj paket nisu dirali

mogli su reci evo 2800 dinara za 100/100 i dalje bi prihvatio brate mili samo ove sitne ne diraju a dizu cenu u nebesa.
Zato što smo mi kojima je nebitna televizija i sport statistička greška.

Ovde se može videti koji kanali ulaze u određenu grupu, filmski, muzički, dečiji, mađarski, dokumentarni...

Oni su u Supernova cenovnik dodali Madjarski paket a tih kanala uopste nema u kablovskoj ponudi :D
Barem ne na mojoj lokaciji.

Verovatno su dostupni korisnicima koji pređu na novi, komercijalni paket i potpišu novu ugovornu obavezu.

Vrh Dno