Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misliš da ćemo oko 2800 imati korekciju? Ja trejdujem s vremena na vreme, nekad uspešno, nekad neuspešno. HODL mi donosi mnogo više profita. Day trade i swing trade nikad nisam do kraja provalio.
Ma jok. Nije povezano to sto sam napisao. Ne znam kada i da li ce biti korekcije samo kazem da je korekcija za mene ako padnemo 15-20% a ovo gore-dole 5% je neki normalan range. Order sam postavio na 2843$ ( ali bih prodao najverovatnije i pre toga samo da je iznad 2800$+ ) jer sam prosli trejd kupio na 2618$ pa se ne bih zezao sada pred kraj godine da prodajem na 2680$ sto je npr. spomenuo Saj jer moze da mi se obije o glavu. Lako moze da se desi neki pump i da BTC probije ATH i ode do 80k sto bi i ETH poteralo do nekih 2.8-3.0 tako da bih tu zavrsio trejd. Ni ja nisam fan day trading-a ali jednom u nedelju-dve mi je skroz ok. Za sada mi dobro ide ovako pa cemo videti. Nekada je zarada manja, nekad veca ali bitno da je zarada. HODL je uvek dobra opcija ali tu nema uvecavanja broja koina tako da je to mana. Zato sam ja vezao HODL, HODL+Stejk i od skoro trejd. Kada sam prestao sa majnovanjem jedina opcija da uvecam kolicinu u kriptu je stejk i trejd. A HODL je stek za stare dane. 😀
Pa jesi li prodao? Ako si znao da ce biti korekcije glupo je to ne iskoristiti tako da jesi li? Ja da nesto znam gde bi mi bio kraj. 😀

Ja nešto slično ko Detector. Uvećavam coine kupovinom jednom mesečno, ETH mahom ove godine. Plan je da se sledeće godine u novembru, ili možda već oktobru, pola alt portfolia prebaci u btc, a pola u stable, pa čekamo dno.

Ja nešto slično ko Detector. Uvećavam coine kupovinom jednom mesečno, ETH mahom ove godine. Plan je da se sledeće godine u novembru, ili možda već oktobru, pola alt portfolia prebaci u btc, a pola u stable, pa čekamo dno.
Kupovinom za kes mislis. Pa i to je ok opcija ako mozes da izdvajas mesecno za kripto ali ja sam nezaposlen tako da ta opcija otpada. 😀

Ja sam zaposlen, pa nemam stres trejda. Žena me danas obradovala da joj treba 3.5k evra za navlake za zube, pa ću malo da usporim sa kupovinom. Nadam se da ulazimo u bull i da bih ionako odustao od dalje kupovine.

gledam ovaj grafik i uporedjujem doge i btc ccc ko jaje jajetu maltene isti zarez ne samo krive.

BTC pao do predhodnog ATH iz 2021, i napravio tu poželjnu korekciju. Ako izdrži iznad ovog nivoa sledi što većina nas ovde čeka.

Završio se Uptober. BTC je ostvario rast od 10,76%. Sasvim solidan performans. Ako je verovati istoriji, očekuje nas rast i u novembru, ali verovatno manji.
Ako sve bude kako treba ispascemo iz toga kalupa bez ikakvih problema (y)
Samo jos ovi izbori da se zavrse u USA bez gradjanskog rata i bice ok.

Mislim da ce eventualna pobeda Trampa najvise doneti altovima. Na btc ne verujem da izbori imaju toliko uticaja, mozda privremen dump ako pobedi Harisova.

Neverujem da izbori mogu uticati na BTC po meni je sve jedno ko će pobediti.
Pored odbijanja od ATH iz predhodnog bulla odbija se i od mesečne trend linije... Ima šanse da napadne i probijemo aktuelni ATH.

Pozdrav,

Prilozi

• BTC.png
    BTC.png
    69.1 KB · Pregleda: 31
Došlo je suludo vreme kada je jedan DOGE šampion među altovima a onaj cirkuzant Musk dovoljno je da se nakašlje pa da market poludi.
U isto vreme, idealna situacija za špekulante i muljatore raznih vrsta kojima Trump idol.
Teško da će ovo izaći na dobro, baš kao i onaj slom tržišta hipoteka 2008.
Preporučujem flm The Big Short, 3x sam ga gledao da bih shvatio tu suludu dinamiku i svaki put sam bio sve više zgrožen time šta fin. karteli mogu da urade, samo ako procene da im to treba.

BTC je već priced in ako pobedi Trump, jer je svima očigledno da će da pobedi, dump ako pobedi Kamala.
Ono što je znak pitanja je da li proći to sve mirno i koliko će da se šteluje.
Ako vecina trejdera ovo ocekuje imacemo veci dump i pred izbore, jer sto ne bi osigurali profit, pa posle videli sta i kako. To moze pogurati likvidacije na dole.

Očekivanja su jedno ali nije niko siguran ni u šta, čak i da je 80% vs 20% na anketama za Trumpa.
Probali su lika da ubiju 2x u poslednjih par meseci, čudom nevidjenim je preživeo onaj prvi atentat, demokrate menjale kandidata usred kampanje, koji je btw aktuelni predsednik, kampanja protiv Trumpa na max u MS medijima, porede ga sa Hitlerom, daju neke snimke pre 85 godina, sospstveni narod koji je za Trumpa nazivaju djubretom, mislim šou program kao nikada do sada ...
Samo neka se završi više, ko god da pobedi, i da bude mirno i stabilno.

Deluje kao zanimljiv scenario da Harris pobedi tesno, Tramp napravi neko ****** i imamo brzi panic sell i sub 50k.

Ne razumem ljude koji čekaju da se cena podigne do ATH i onda očekuju da iznenada padne za 20k da bi oni dokupili..pa šta si majstore radio prethodne 3 godine kad se inače kupovalo..
Ovaj meme dobro opisuje takve ljude (naravno brojevi sad mogu biti sa većom ili manjom razlikom, ali to je to bukvalno): btc.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno