Ja sam hteo da se vratim delom iz BTC u ETH na nekih 0.045, ali sam na komentare kolega sa foruma odlučio da sačekam. Sačekaću još malo, moguće je da odnos može još uvek da se poveća u korist BTC-a.ETH debelo zaostaje. Od marta 2021g nije bio gori u odnosu na BTC ??
Moze da se trguje i van radnog vremena berze, samo sto je manja likvidnost pa je i veca volatilnost.izvinjavam se za off topic,
Ovo sam primetio par puta, al jutros vidim drastično, pa konačno da pitam> može li neko ko prati kretanje akcija da protumači ovo ?
Pogledajte prilog 463667
Google sve zna, al kako zna kako će se kretati cena akcija ? ili su neki veliki buy orderi unapred postavljeni pa se na osnovu toga predviđa skok, pa će da "okinu" kada se berza otvori po USA vremenu ?
Ti samo budi spreman i napakuj ranac, bice kasno posle.Vreme je. Al ja ne vidim da dolazi :s
Mislim da ne bi trebalo shortovati i trejdovati sad kad pocinje bull-run samo hold i cekanje.Ici cemo gore ali ne pravolinijski. Lepa je prilika za short posle ovakvog skoka.
Ali dugorocno gledano, da, idemo gore.
DA mnogo je bilo saplitanja zadjnih 4 godine. Stize lagano ali sigurno lose vreme i na istocnom frontu ce se linije primiriti zbog raspucice , ali zato ce se mozda aktivirati persijski scenario tamo posle nove godine , kada je idealno vreme za intervenciju. I dalje ocekujem isto ko i do sada pumb , dump , pump dump , sa tendencijom laganog rasta. dosta je ljudi do sada u ovoj igri ostalo kratkih rukava i manjkom btc i eth_a . baj d vej ne mogu svi zaraditi bar 4x vise ljudi u tom kockanju izgubi od onih koji su ucarili. Zato se pravim "mrtav" nit smrdim nit mirisem. Cekam.Slutim crnog labuda nekog, ili sukoba nekog novog tipa Kina krene na Tajvan i sl.
Kad god se btc približi 70k pojavi se nešto tog tipa, nemačka prodaje zapljenjen bitcoin, mt.gox, nedavno Izrael raketirao Iran....
Za 8 dana izbori u US, biće volatilno i do tada a i nakon toga
Da si to uradio pre nepunih mesec dana danas bi bio dobar 60% - 70%Razmisljam da pod pretspostavkom da Trump pobedi odradim malo kockanje sa DOGE-om zbog preterano bliske konekcije Trump-Musk. Ne bi me cudilo da masa krene da ubacuje opet u DOGE bez ikakvog smislenog razloga kao i do sada, naravno to moze biti i mac sa dve ostrice u slucaju da isti taj Musk istrese kesu istih. Bio bih srecan ako uhvatim 10% recimo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari