Inace seo sam malo da gledam grafikon na Binance-u i nista pametno ne vidim.
Ovo i dalje egzistira
Inace seo sam malo da gledam grafikon na Binance-u i nista pametno ne vidim.
Neko je pomenuo "W" patern. Mi smo upravo na kraju zadjneg kraka.
Verovatno si video i moje postove gde pljujem po LTCu (i onima koji su ga shillovali i navlacili ovce na bedu), ali izgled da ce dobiti ETF pre Ethereuma je ogroman.
1. Vitalik i njegov stack ETHa;
2. Targeted audience (americki Sajevci koji misle da je LTC "tehnologija")
3. Akumuliraju ga na ovim smesnim cenama vec 5 godina. Mozda, verovatno, ce i ovaj bullrun da preskoci.. ili ce da ide nenormalan pump i nikad se vise nece vratiti na sadasnje nivoe sada kada ga niko ne poseduje..
Postoji mogucnost da ces se vracati na ove stranice kada su ga svi otpisali, a on bude ko zna koliko...
A ne bi me cudilo ni da samo curi zauvek i odumre
Skocio je LTC zajedno s Dogama kad je BTC krenuo preko 66K ali to je ocaj zivi. Zanimljivo je da LTC ima ogroman broj transakcija izvrsenih, koristi se dosta. Ali dzaba sve ako cena ne mrda. Ne ulazim vise u njega osim ako bude najave necega revolucionarnog (a to se nece desiti).
Jer je smeće i daleko mu lepa kuća. Mene ukanalio..Cijena se ne mrda jer ga niko ne čuva u šteku već ga odmah razmjenjuju za FIAT ili USDT.
Eh da jesam nego ovde pilacarim za procenat gore-dole jer sam cava. 😀Dzigi market mejkeru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari