Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Inace seo sam malo da gledam grafikon na Binance-u i nista pametno ne vidim.

Ovo i dalje egzistira

8IuuEi7b

Posto sam propustio ovaj pokret od 59k, iskoristio sam priliku da prodam jos jedan deo, sada uglavnom btc, jer ocekujem da ce krenuti derisking pred izbore na berzi, pa i u kriptu. Ako i dalje gresim, bice kasnije sansa za ulazak u altove.

p.s. Danas je pao prvi filing za ltc etf.

Hahah legenda

010749.png

Sedim i cekam wick. BTC je skocio 4% dok je ETH na 2%. Nadam se da ce ga sustici i tu dolazimo do 2700$ i nesto malo preko. Puna kapa za mene. Tu bih zalivadio celu kolicinu koju sam kupio na 2571$ i cekao da kupim nazad na oko 2500$ u tom slucaju jer bi to bilo 200$+ po novcicu.

Sada je sasvim moguće da karteli poteraju market na dole, da iskoriste US elections polugu.
Imaju dovoljno vremena (3 nedelje do izbora) da sada pokupe kajmak, survaju market a zatim, recimo dve nedelje pred izbore da ga zalaufaju.
Uglavnom, ovu priliku sigurno je da neće propustiti pa sad kako odluče.
Po običaju altovi se sada kolebaju, znači da kupci oprezno utrčavaju u btc.

Da kazem i ja jedno moje alanfordovsko vidjenje trenutne situacije. Ako u narednih 48 sati ne bude bilo nekog drasticnog pada , ova okvirna cena od 65-67k moze biti neko buduce dno.
Neko je pomenuo "W" patern. Mi smo upravo na kraju zadjneg kraka.

Imajte u vidu auction token. Uskoro ce imati launch tokena na Sui mrezi. Kad god imaju launch bude solidan pump jer samo sa auction tokenima moze da se ucestvuje. (Mozda nije lose ni ucestvovati) Licno cekam vest sa detaljima, pa da kupim, jos lepo i pada u medjuvremenu.

Neko je pomenuo "W" patern. Mi smo upravo na kraju zadjneg kraka.

Tako izgleda na 4h chartu ali tu se vidi i to da je zapravo juče bio vrh zadnjeg kraka a kasnije i nešto što mnogo liči na dostignuti profit target, pa zatim crvena serija.
Drugim rečima, možda se već odigralo ono što je trebalo ali mi da znamo to da ispravno čitamo, ne bi bili ovde :).

ft3KVL0q

Da li neko zna koliki procenat uspešnost ima W pattern i koliki je prosečan dobitak?

ltc se fino drzi :)

Verovatno si video i moje postove gde pljujem po LTCu (i onima koji su ga shillovali i navlacili ovce na bedu), ali izgled da ce dobiti ETF pre Ethereuma je ogroman.
1. Vitalik i njegov stack ETHa;
2. Targeted audience (americki Sajevci koji misle da je LTC "tehnologija")
3. Akumuliraju ga na ovim smesnim cenama vec 5 godina. Mozda, verovatno, ce i ovaj bullrun da preskoci.. ili ce da ide nenormalan pump i nikad se vise nece vratiti na sadasnje nivoe sada kada ga niko ne poseduje..

Postoji mogucnost da ces se vracati na ove stranice kada su ga svi otpisali, a on bude ko zna koliko...
A ne bi me cudilo ni da samo curi zauvek i odumre :ROFLMAO:

LTC ETF je bio ocigledan i ocekivan. Samo nisam mislio da ce aplicirati i biti odobreni ETH i LTC etfovi ovako brzo, eventualno u jeku bulla kao sell signal...

Skocio je LTC zajedno s Dogama kad je BTC krenuo preko 66K ali to je ocaj zivi. Zanimljivo je da LTC ima ogroman broj transakcija izvrsenih, koristi se dosta. Ali dzaba sve ako cena ne mrda. Ne ulazim vise u njega osim ako bude najave necega revolucionarnog (a to se nece desiti).

Momci, ima li neko nesto za i protiv od informacija za zkSync? Vidim da je utuceno 458m u ovaj projekat, a sudeci po ceni od lansiranja, manipulatori jos uvek nisu uradili svoju magiju :).
Deluje mi bombona.

Skocio je LTC zajedno s Dogama kad je BTC krenuo preko 66K ali to je ocaj zivi. Zanimljivo je da LTC ima ogroman broj transakcija izvrsenih, koristi se dosta. Ali dzaba sve ako cena ne mrda. Ne ulazim vise u njega osim ako bude najave necega revolucionarnog (a to se nece desiti).

Cijena se ne mrda jer ga niko ne čuva u šteku već ga odmah razmjenjuju za FIAT ili USDT.

Izadjosmo iz wedge, svi drzite dah? :ROFLMAO:

Odradio sam jos jedan trejd. Mada je ovaj malo kompleksniji nego inace i nisam tacno siguran kolika je tacno zarada ali svakako jeste. Prodao sam juce ETH na 2700$ negde oko 20h kada je BTC bio oko 68.5k. Pre nekih 10min je ETH bio 2660$ a BTC 66.9k tako da sam kupio BTC umesto ETH-a jer je pao procentualno vise i samim tim dobitak u kriptu je veci. Bilo kako bilo do daljnjeg sam u BTC-u. A za trejd sam se odlucio gledajuci BTC 3d grafikon na Binance-u gde smo imali 7 zelenih 3d za redom pa jedan crveni i opet 6 zelenih pa sam pretpostavio da uskoro treba da se crvenimo. E sada videcemo da li je ovo samo pocetak crvenila ili ce da bude bounce.

Imam običaj da povremeno. u nekim odokativno procenjenim ciklusima memorišem okruglu vrednost btc pa da onda odmah zatim pridodam cene još desetak coina koje kao pratim.
Tako sam 15. Oktobra memorisao btc na 67k i od tada paralelno pratim te coine da bi video kako se oni kreću u odnosu na btc.
U okviru tog vremenskog intervala naravno da bude povremeno velikih skokova a isto tako i padova tako da bi posmatrana vrednost sigurno imala više smisla ako bi se pratila/memorisala kao najveća i najviša u recimo zadnjih 24h, pa zadnjih 7d, 10d itd. Za to mi treba vremena da izprogramiram skriptu ali biće i to.
Gledano i na ranije periode, DOGE i AXL su definitivno šampioni.

Dakle, btc na 67k pomenutog datuma pa od tada do sada.

P.S.
prati se trenutno procentualno kretanje u odnosu na memorisanu cenu coina, isto i za btc naravno.

Trenutno stanje:
ETH; +2,47%
DOGE: +23,48%
AXL: +12,28%
JUP: +10,7%
-
AR: -5,86%
FET: -4,56%
FTM: -3,28%
WIF; -2,6%

Poslednja izmena:
Dzigi market mejkeru :)
Eh da jesam nego ovde pilacarim za procenat gore-dole jer sam cava. 😀

Nervira me ova situacija trenutno jer se klackamo u mestu i tom nekom range-u. Ne znam na koju cemo stranu ali vise volim da sam u kriptu kada je tako neizvesno nego u USDT-u. Racunam da long term mogu samo vise da izgubim ako budem u fiat-u.

E sada opet sam se malo igrao i vratio sam se u ETH. Dosta haoticnih dan-dva za mene sto se tice trejda ali kada sve uzme u obzir dobar sam 10 ETH-a ovom kupovinom na 2618$. BTC sam prodao juce na 67.6k jer sam ocekivao bounce pa nastavak dole i tu smo zaboli oko 66.8k gde je borba gore ili dole. Od prodaje BTC-a, ETH je pao vise procentualno pa sam se vratio u ETH. Od kada sam izasao iz stejka ovog dela ETH-a sa nekih xxx komada sam dosao do nekih xxx jer sam imao neke uspesne trejdove cca oko 120 ETH-a vise ( Po secanju 50+25+15+ par sitnijih do 10 ETH-a ). Deo zarade sam odvojio sa strane i to je za izvlacenje ( nekih 70-ak komada ) a sa preostalim delom se igram i pokusavam da povecam udeo u kriptu i sve to dok igram mozda najbolju igru ove godine Drova - Forsaken Kin. Odigrao sam svasta ali toliko sam se navukao na ovu igru da je to zlo. Igra je bukvalno Gothic I/II ( pocevsi od sistema levelovanja, skill-ova, dizajna sveta, hvala bogu NE-levelovanja protivnika, NE-drzanja za ruke igraca, itd ) samo iz pticije perspektive a la Diablo. Probajte, igra je ludilo.

Prilozi

• Screenshot_20241022-120609.png
    Screenshot_20241022-120609.png
    168 KB · Pregleda: 71
Nazad
Vrh Dno