dzigi12
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2017
- Poena
- 365
Ma jok. Nije povezano to sto sam napisao. Ne znam kada i da li ce biti korekcije samo kazem da je korekcija za mene ako padnemo 15-20% a ovo gore-dole 5% je neki normalan range. Order sam postavio na 2843$ ( ali bih prodao najverovatnije i pre toga samo da je iznad 2800$+ ) jer sam prosli trejd kupio na 2618$ pa se ne bih zezao sada pred kraj godine da prodajem na 2680$ sto je npr. spomenuo Saj jer moze da mi se obije o glavu. Lako moze da se desi neki pump i da BTC probije ATH i ode do 80k sto bi i ETH poteralo do nekih 2.8-3.0 tako da bih tu zavrsio trejd. Ni ja nisam fan day trading-a ali jednom u nedelju-dve mi je skroz ok. Za sada mi dobro ide ovako pa cemo videti. Nekada je zarada manja, nekad veca ali bitno da je zarada. HODL je uvek dobra opcija ali tu nema uvecavanja broja koina tako da je to mana. Zato sam ja vezao HODL, HODL+Stejk i od skoro trejd. Kada sam prestao sa majnovanjem jedina opcija da uvecam kolicinu u kriptu je stejk i trejd. A HODL je stek za stare dane. 😀Misliš da ćemo oko 2800 imati korekciju? Ja trejdujem s vremena na vreme, nekad uspešno, nekad neuspešno. HODL mi donosi mnogo više profita. Day trade i swing trade nikad nisam do kraja provalio.
Pa jesi li prodao? Ako si znao da ce biti korekcije glupo je to ne iskoristiti tako da jesi li? Ja da nesto znam gde bi mi bio kraj. 😀Zaboravi![]()