Cika.Gavra
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.03.2021
- Poena
- 165
Dodjose i btc i eth na 2k od ath. 
Što hajp u martu nije bio ako smo i tada probijali ATH ?Lepo gura BTC, sad bi trebalo da se odbije prvi put. Ako proleti ATH stezite kais jer krece ludacki hajp.
Bull trap moždaŠto hajp u martu nije bio ako smo i tada probijali ATH ?
Skok je tada bio ogroman, u februaru je ispod 40k bio btc, morao je da se zaustavi malo, ne može stalno da pumpa.Što hajp u martu nije bio ako smo i tada probijali ATH ?
Jok to je bila *******cija da ste kontra-indikatori. 😀 Posto sam kupio na 2618 onomad cekam bar 150-200$ razliku sto mu dodje 2800+.Zar nisi juce prodao?
Izbori su ključ, Trump očigledno ima više glasova ali kao što si rekao, nije to bitno.Naravno, izbori su gadna stvar. Ankete kazu Harris, kladionice kazu Trump vise manje ubedljivo. Prosli put smo videli kako se steluje kradja kad je neizvesno. Bice neizvesno sledecih nedelju dana mada BTC je spreman da opali, savrseno je izgradjena pozicija u savrsenom trenutku, bas kao sto smo se i nadali. Za sada ide po planu.
Musk je opasan manipulator.Razmisljam da pod pretspostavkom da Trump pobedi odradim malo kockanje sa DOGE-om zbog preterano bliske konekcije Trump-Musk. Ne bi me cudilo da masa krene da ubacuje opet u DOGE bez ikakvog smislenog razloga kao i do sada, naravno to moze biti i mac sa dve ostrice u slucaju da isti taj Musk istrese kesu istih. Bio bih srecan ako uhvatim 10% recimo
Pretpostavljam da me nisi poslusao? Evo nam korekcije, najavljene.Jok to je bila *******cija da ste kontra-indikatori. 😀 Posto sam kupio na 2618 onomad cekam bar 150-200$ razliku sto mu dodje 2800+.
Zasto bih tebe poslusao? 😀 Jesi ti prodao FET, BTC ili nesto pa ces da dokupis? Ko je najavio korekciju? To si napisao i app. Plus ovo i nije korekcija ( za sada ). Vise je manji dip. Bez 15-20% nista. Kada bih slusao ljude po forumu odavno bih izgubio sve. 😀Pretpostavljam da me nisi poslusao? Evo nam korekcije, najavljene.
Da si istovario na 2680 i jurio bar 2500 za ponovni ulaz bio bi na konju.
ZaboraviZasto bih tebe poslusao? 😀 Jesi ti prodao FET, BTC ili nesto pa ces da dokupis? Ko je najavio korekciju? To si napisao i app. Plus ovo i nije korekcija ( za sada ). Vise je manji dip. Bez 15-20% nista. Kada bih slusao ljude po forumu odavno bih izgubio sve. 😀
Bio sam prisutan i kada je cena bila 2722$ ali mi to ne odgovara i moj order je postavljen na 2800+. Ne diram nista do daljnjeg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari