Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je sa vecinom altova na zalost. Dok ne krene altseason to nam je sto nam je a sigurno nece krenuti dok btc ne izdivlja prvi krug. Znaci mora da probije ATH, treba bar 20% gore da ode da se defitivno potvrdi nastavak bull-a pa tek onda moze neki kilavi alt season.

BTC 73k usli smo u poslednji procenat do ATH.
Srecno svima

Što hajp u martu nije bio ako smo i tada probijali ATH ?
Skok je tada bio ogroman, u februaru je ispod 40k bio btc, morao je da se zaustavi malo, ne može stalno da pumpa.
Od marta pa do sada je bila konsolidacija, valjda je sada gotova.
Ako pobedi Tramp i sve to prodje kako treba onda očekujem jak bull, do tada biće dobro i da se mota tu negde oko ATH.

ogromna BTC dominacija, na 60% mora da se stavi prst na celo...

Sa druge strane cekam ETH na 2800+ i I'm out. 😀

Poslednja izmena od urednika:
Ulazimo u opasne vode. Moze biti svasta. Ovde mislim na kripto i izbore. Svi tipuju dace tramp pobediti , ali ne pobedjuje onaj ko osvoji , vec onaj ko broji. :(. Opasno moze biti za doge:
Ako tramp pobedi super nastavi ce rast garantovano jer doge "podrzava" mask. Ako izgubi ode doge , ja se nadam tamo gde mu je i mesto na ispod 10 satoshi. Verujem da oba pominjana lika vec znaju rezultate izbora i shodno tome finansijske poteze. do Pobede - kupovina doge , ili do poraza prodaja dok je hipe. :).
Nije tesko uopste , kada se ima prave informacije.

Naravno, izbori su gadna stvar. Ankete kazu Harris, kladionice kazu Trump vise manje ubedljivo. Prosli put smo videli kako se steluje kradja kad je neizvesno. Bice neizvesno sledecih nedelju dana mada BTC je spreman da opali, savrseno je izgradjena pozicija u savrsenom trenutku, bas kao sto smo se i nadali. Za sada ide po planu.

Naravno, izbori su gadna stvar. Ankete kazu Harris, kladionice kazu Trump vise manje ubedljivo. Prosli put smo videli kako se steluje kradja kad je neizvesno. Bice neizvesno sledecih nedelju dana mada BTC je spreman da opali, savrseno je izgradjena pozicija u savrsenom trenutku, bas kao sto smo se i nadali. Za sada ide po planu.
Izbori su ključ, Trump očigledno ima više glasova ali kao što si rekao, nije to bitno.
Neće mu dati da pobedi jednostavno, ne vidim to kao opciju uopšte, mislim moguće je, teško je predvideti poteze koje su u stanju da povuku zarad tog cilja.
Ne mogu da verujem u šta se Amerika pretvorila, gore je čak nego i kod nas, po pitanju slobode medija i kradje na izborima, čak i youtube, pre par dana Trump bio kod Joe Rogana, za nekoliko sati imao 36M pregleda, skinuli su video i nije mogao da se nadje više, nakon ogromne buke tek sinoć su ga vratili, kao automatski je flagovan kao spam zbog prijava pa je skinut haha
Ne znam, videćemo uskoro.

Gde smo mi u ovome ?
Mi smo kao "Puz golac na urvini" SF delo Arkadij i Boris Strugacki

Razmisljam da pod pretspostavkom da Trump pobedi odradim malo kockanje sa DOGE-om zbog preterano bliske konekcije Trump-Musk. Ne bi me cudilo da masa krene da ubacuje opet u DOGE bez ikakvog smislenog razloga kao i do sada, naravno to moze biti i mac sa dve ostrice u slucaju da isti taj Musk istrese kesu istih. Bio bih srecan ako uhvatim 10% recimo
Musk je opasan manipulator.
Pred sam ovaj skok je dao izjavu kako je javni dug neodrziv i treba spas traziti u kriptu. Da li je slucajnost? Ne znam, ali licno mislim da ne.
U stanju je naduva bilo koji koin ili akciju. Ozbiljno pomeri cenu.

Prosli put je prekinuo ciklus na pola svojom izjavom da struja koja se koristi za kopanje BTC-a mora da bude bar 50% zelena. Naravno, to je uradio s namerom da prodaju svoje panele. To mu necu nikada zaboraviti. Tuzili su ga cak zbog izjava sa Doge, da je izjavama pumpao cenu. Od tada se primirio malo.

Pretpostavljam da me nisi poslusao? Evo nam korekcije, najavljene.
Da si istovario na 2680 i jurio bar 2500 za ponovni ulaz bio bi na konju.
Zasto bih tebe poslusao? 😀 Jesi ti prodao FET, BTC ili nesto pa ces da dokupis? Ko je najavio korekciju? To si napisao i app. Plus ovo i nije korekcija ( za sada ). Vise je manji dip. Bez 15-20% nista. Kada bih slusao ljude po forumu odavno bih izgubio sve. 😀

Bio sam prisutan i kada je cena bila 2722$ ali mi to ne odgovara i moj order je postavljen na 2800+. Ne diram nista do daljnjeg.

Misliš da ćemo oko 2800 imati korekciju? Ja trejdujem s vremena na vreme, nekad uspešno, nekad neuspešno. HODL mi donosi mnogo više profita. Day trade i swing trade nikad nisam do kraja provalio.

Zasto bih tebe poslusao? 😀 Jesi ti prodao FET, BTC ili nesto pa ces da dokupis? Ko je najavio korekciju? To si napisao i app. Plus ovo i nije korekcija ( za sada ). Vise je manji dip. Bez 15-20% nista. Kada bih slusao ljude po forumu odavno bih izgubio sve. 😀

Bio sam prisutan i kada je cena bila 2722$ ali mi to ne odgovara i moj order je postavljen na 2800+. Ne diram nista do daljnjeg.
Zaboravi :ROFLMAO:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno