Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Znam da pre nisu slali powerbank zbog opasnosti, ne znam da li se promenila situacija?

Poslednja izmena:
Ima li neko preporuku za neki jeftini wifi extender sa aliexpress-a? Kakvi su ovi od par dolara?

Iskreno ne daju mi se pare neke na ovo, meni ovo treba nedeljno mozda jednom. Komsinica do mene ima sbb, a ja imam nalog za eon ali imam i orion optiku. Zbog toga mi ne rade sport klubovi. Uzeo sam kod nje sifru za wifi ali ovaj moj android box ima losu antenu izgleda pa mi secka slika, na telefonu nemam problema. Zato rwkoh da uzmem nesto za prvu pomoc cisto tih sat dva da ukljucim da malo pojacam signal. Sto je najsmesnije, njen ruter je udaljen od mog android boxa nekih 4m ne vise, i deli nas jedan zid samo, aki izgleda da moj beelink gt1 ultimate ima bas losu antenu.

Nw bih da je deranziram sa tim iskreno, probacu ovako. Rekoh da neko nije kupio ove jeftinije pa da mi preense iskustva vredi li to sta.

Mts je davao za 1din uz box pakete, proveri da nema kod nekog od tvojih provajdera nesto slično..

Ima li neko preporuku za neki jeftini wifi extender sa aliexpress-a? Kakvi su ovi od par dolara?
Ja sam kupio ovaj. Nije sjajan, ali mi frši posao. Recimo, kada telefon nakačim na istom mestu na istu 5GHz mrežu, protok bude 100/30 Mbps,a preko njega oko oko 35/30. Znači mi i to jer je stabilniji signal u celom stanu, a najviše mi znači za TV, koji ima slabiji wifi, pa signals a sprata ne hvata.
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD2,288.34 | 1200Mbps Wifi Amplifier 5G Wireless WiFi Repeater Signal Wifi Extender Network Wi fi Booster 5 Ghz Long Range Wi-fi Repeater

Cao.. Ima li ko iskustva sa ovim ili nekim sličnim proizvodom?

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
€102.81 | 4 In 1 Car Jump Starter Power Bank Air Compressor Inflator Pump 1000A Portable Power Station 8400mAh Car Battery Charger Booster
Brdo nas, ali modeli poput xiaomi koji su upola od te cene. Brendovi su razni, oblici, mada svi rade isti posao.
Ja sam sa xiaomi zadovoljan, mada mi ne treba za auto. Baterija je možda knap za korišćenje za kola iako navodno može dve gume da napumpa. Iako je unutra litium, moraš da povedeš računa pred putovanje je napuniš. Posle par meseci ti sigurno neće napuniti gumu.

xiaomi nema starter. Nisa, video taj deo

Da li je uzimao neko philips nozice za elektricni brijac sa alija, kako su se pokazali? Vidim da ima za 400 dindzi free shiping. Imam neku stariju verziju aparata HQ6640 i mnogo je dobro radio sa originalnim nozevima.

ajd da probam...poklekoh čarima konzumerizma pre mesec i kusur, te naručih par stvari preko Alija: sve je uredo stiglo, sve do poslednja dva paketa; praćenjem mi je stiglo obaveštenje da su oba kod lokalnog dostavljača i da mogu očekivati dostavu; kurir Pošte me kontaktira da ima samo jedan paket; sačekah par dana, pa nazvah Poštu; tokom provere skapiram da ta dva paketa imaju isti broj pošiljke iako su dva različita proizvođača (?!) i da moram da vijam Kineze, jer je prema Pošti to njihov propust...šta da radim?

ajd da probam...poklekoh čarima konzumerizma pre mesec i kusur, te naručih par stvari preko Alija: sve je uredo stiglo, sve do poslednja dva paketa; praćenjem mi je stiglo obaveštenje da su oba kod lokalnog dostavljača i da mogu očekivati dostavu; kurir Pošte me kontaktira da ima samo jedan paket; sačekah par dana, pa nazvah Poštu; tokom provere skapiram da ta dva paketa imaju isti broj pošiljke iako su dva različita proizvođača (?!) i da moram da vijam Kineze, jer je prema Pošti to njihov propust...šta da radim?
Dešava se da spajaju više paketa u jedan, ali bi trebalo spojeni i da ti stignu.

1000001011.jpg
Valja li šta ovaj USB C 35W PD punjač iz lidl-a za 1000 din, pretpostavljam da je rebrend nekog od modela sa aliexpress-a koji smo spominjali ovde.

15.09., ovo je prva tura od 2 kom.

Ja sam prvi narucio a mnogima je stiglo pre mene - tako da stici ce.

@Lanikor
Je l postoji neki endurance test za kartice? Da vrti upise u krug npr.
Meni stize par komada uskoro, rado bih zrtvovao jednu. :)

Vrh Dno