Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Upravo, za iste pare uzelo se 4-5 kartica, plus kartica ispunjava ono sto pise na njoj i malo preko.

Sad ostaje da se vidi koliko ce da pozive.

EDIT:

Cusu 256GB NVMe za oko 12$, SuperDeals je i menjace se tokom dana, pratite

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $32.18 | CUSU SSD NVMe M2 1TB 2TB M.2 SSD 512GB 256GB 2280 PCIe3.0 TLC Hard Disk Internal Solid State Drive SSD for pc laptop desktop

Upravo, za iste pare uzelo se 4-5 kartica, plus kartica ispunjava ono sto pise na njoj i malo preko.

Sad ostaje da se vidi koliko ce da pozive.

EDIT:

Cusu 256GB NVMe za oko 12$, SuperDeals je i menjace se tokom dana, pratite

US $32.18 | CUSU SSD NVMe M2 1TB 2TB M.2 SSD 512GB 256GB 2280 PCIe3.0 TLC Hard Disk Internal Solid State Drive SSD for pc laptop desktop
Džabe 🥲 Nemam u šta da ubacim

@Lanikor

Kakvi su ovi cusu diskovi? Uzeo bih 512, ali za steam deck, onaj najmanji 2230 format, imaju super cenu ali se lomim.

@slobomo

Na linku gde se prodaje 2230 format pise da salju u Srbiju :D

Ne znam kakvi su, solidne su ocene ali ih Ali jako gura. Za te pare i uz backup su solidna kupovina za neke namene

ovaj A + E na E m.2 adapter se tesko nalazi, a ovde ima $40 dolara postarinu SAMO kad sam ulogovan, kad sam izlogovan besplatna postarina

a treba mi za wifi7 kartu Intel BE200 da stane u A slot

Alat za 7.96$

US $21.08 | 46/53 Piece/Set 1/4-Inch NEW Car Repair Tool Kit Socket Set Car Repair Tool Ratchet Torque Wrench Combo Auto Repairing Tool Set
Јеси поручио? Само на овом првом нараннџастом нуди 850 рсд док су остали преко 4000.

Hvala za preporuku.Kazi mi da li ovaj anker od 65w koji si linkovao bolji od nekog ugreen-a od 65w ili je to sve slicno sto se tice samog kvaliteta punjaca?
Gledao sam ovako nesto od ugreen-a

Ili mozda uzeti isti punjac ali sa dodatnim kablom

Ovo sam naveo samo kao primer.
Od ugreen-a sam do sada koristio par njihovih kablova za subwufer i par hdmi-hdmi kablova i za taj novac su bas dobrog kvaliteta.
Pa sam iz tog razloga mislio ici na ugreen punjac.
Ako je ovaj anker bolji onda bih isao na njega.

U tom rangu nema velike greske sta god da kupis ali je Anker vrh ponude. Ako su cenovno priblizni, uzmi Anker.

Licno bih uzeo Anker sto se tice punjaca jer imam najvise pozitivnih iskustava s njima sto se tice punjaca, 2x 30W GaN punjaca se aktivno trose, a uz to sam kupio jos jedan noviji GaN 30W za rezervu za neke uredjaje gde mi je potrebno pouzdano napajanje.

Sa druge strane imam i Ugreen BT adapter, 20W punjac, 240W kabl i BT AUX adapter za auto koji me je tako iznenadio kvalitetom zvuka da jos ne mogu da ga nahvalim dovoljno.

Od jeftinijih varijanti za punjac imas i Baseus. Ovde gomila nas koristi njihov 65W GaN punjac, ja za Samsung S20FE i jos par uredjaja i super me sluzi.

Ova trojka je vrh kineske ponude po meni, ima jos takmicara ali su ovi odavno dokazani.

@bojke1
nisam Lanikor, al možda ti pomogne.
ugreen pravi baš dobre punjače. imam jedan njihov od 140w, jedan od 65w i jedan od 130w koji sam uzeo za kola. odlični su. kao i kablovi. lično uvek biram ugreen, pre nego anker, iako su i anker vrlo dobri.

imaš i testove na youtube nekog rusa za sve te punjače sa alija, neko je već kačio ovde.

Ima li ko ideju kakvi su ovi telefoni, gomila pozitivnih recenzija na aliju. A po specifikaciji deluju kao bolji izbor od svega dostupnog kod nas u tom cenovnik rangu?
RSD49,207.10 | HOTWAV Hyper 7 Pro 5G Rugged Phone 200MP Android 14 6.6'' FHD+ 120Hz Smartphone 36(16+20)GB 256GB 10800mAh 33W Mobile Phone

Carina + PDV na cenu koju oni procene za merodavnom.

I recenzije su katastrofa.

Preporuka za punjac od 67w za Xiaomi 14T? Postali smo evropa i ekoloski osvesceni pa vise nema punjaca u pakovanju.

@Rax032

Baseus i Toocki nemaju model koji ce da isporuci 66/67/68W ( PPS 3,3-11V oko 6A )

Nisam 100% siguran za Anker , ali ako imaju neki model , onda je skuplji
i na AE od original Xiaomi / Motorola / Huawei punjaca.

@Moca

Original Xiaomi / Motorola / Huawei neces naci na AE

Mislio sam da Baseus i Toocki podržavaju taj protokol. Znači ne podržavaju turbo charge, SuperVOOC, za šta ga praviše onda 🤦‍♂️

Trebaju mi neki jeftini flashevi 8/16/32 gb a da nisu previse spori... Ili da ih kupim ovde?
Uglavnom mi trebaju za OS instalacije, eventualno TV update...

neki mali, kompaktan powerbank 10-15 dolara za led lampu?

kod nasih kineza sam video 5k mAh cak sa PD 5, 9, 12V za 1000-1500 dinara

Vrh Dno