Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog Toma 6/10 inače ništa specijalno.

Meni sjajan baš zabavan.

Ima tih režisera kada upališ film odmah znaš da je njegov. Sad onako sa vrha mozga Burton, Lynch, Jodorowski, Almodovar i na žalost Šlajmalan. Doduše Šlajmalajn skontaš negde kod zapleta ako nisi znao da je njegov, ako si znao sam si kriv što si ga pustio(čast izuzetcima od par filmova).

Sve oko tog drugog dela je fejk info koji izlazi godinama
Nazalost nece ga biti
Како неће, снима се филм.

Видим да су најавили други део па рекох да обновим први. И даље је одличан.
8/10 јер волим овај жанр.
Dok cekas dvojku koje nece biti.
Mozes i knjigu citati razliciti su svi filmovi i knjiga pa nemas bas osecaj da gledas sve isto.

Meni sjajan baš zabavan.

Ima tih režisera kada upališ film odmah znaš da je njegov. Sad onako sa vrha mozga Burton, Lynch, Jodorowski, Almodovar i na žalost Šlajmalan.
Ehh onog najboljeg si zaboravio! Tarantino.

Ja planirao da gledam danas Beetlejuice 2 ali si morao da spomeneš moj najdraži The Descent tako da sam odgledao oba dela danas po stoti put. 😆 Prvi deo fenomenalan. Jedan od najboljih horora u poslednjih 20 godina. Tu nema spora.
I drugi je odličan ali sam prestrog jer je prvi deo remek delo horora.
Drugi deo vadi najviše poslednjih 20 minuta.

The Descent 100/10
The Descent 2 10/10

A ja sam zaboravio meni najdražeg čiji su filmovi upečatljivi iz aviona...
Jedan jedini WOODY ALLEN.

Caddo Lake
MV5BZmIyOGI3NjgtZWJlYS00NzQ0LWJkMDUtNjhlYmFkYjI3NTM5XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
Solidan filmčić. Počinje kao family drama...zatim se razvija u mistery thriller...i na kraju u SF. Solidan mali mindfuck-čić. Zanimljiva lokacija filma i dobra gluma.
Možda sama radnja neodoljivo podseća na jednu seriju. I ako je spomenem pokvaricu vam užitak. Iako ne baš originalan od mene preporuka.
Ocena 7/10.

Poslednja izmena:
The Descent 1 dobar je. Konstantno sam ocekivao neke planinske bilije da se pojave. I na kraju stvarno se pojavise :D
Prevario me je kraj nema sta. Ali vec sam to davno video u nekom horor filmu kao klinac, zvao se mozda pogresno skretanje ta neka fora kada turiste u kuci iscimava neka cudna porodica ceo film
Mislim da sam se zasitio horora, tako da cu jos ispostovati Lighthouse pa onda da probam sa nekom scary serijom.

The Descent 1 dobar je. Konstantno sam ocekivao neke planinske bilije da se pojave. I na kraju stvarno se pojavise :D
Prevario me je kraj nema sta. Ali vec sam to davno video u nekom horor filmu kao klinac, zvao se mozda pogresno skretanje ta neka fora kada turiste u kuci iscimava neka cudna porodica ceo film
Mislim da sam se zasitio horora, tako da cu jos ispostovati Lighthouse pa onda da probam sa nekom scary serijom.
Odgledaj idmah Descen 2, nadovezuje se. Ja sam ih isto odvojio a realno treab ih spojiti.
Provalio sam da mi je isto zasićenje kad spojim 5-6 horora.

U Turn je taj sa Penom i JLO, kolko je to staro au skoro 30 god.

Odgledaj idmah Descen 2, nadovezuje se. Ja sam ih isto odvojio a realno treab ih spojiti.
Provalio sam da mi je isto zasićenje kad spojim 5-6 horora.

U Turn je taj sa Penom i JLO, kolko je to staro au skoro 30 god.
Nije isti reditelj, nisam gledao drugi deo ali vidim da je ocena manja od prvog verovatno zasluženo...

U prvom delu bilo je nekih stvari koje su mi zasmetale a video sam o cemu se radi u drugom delu, sto sam negde i predpostavljao tako da cu preskociti kao i Conjuring 2 sto sam preskocio.

Descent postaje najbolji horor ikada ako posle gledanja odete u neku pecinu na divljaka.
Suština je da je Descent posebno strašan i jeziv ako si klaustrofobičan. Ako nisi, onda je samo solidan horor. A ako jesi, onda nema boljeg horora.
Ja nemam fobiju od manjih zatvorenih prostora (mala soba, lift, ormar i td), ali od ovih uskih pećina, kada jedva mozes da se provučeš, uhhh. Nema ničeg goreg. Nutty putty cave tragedija npr.
Pa kada gledam na YouTube one ludake avanturiste ili speleologe kad se jedva provlace u mrklom mraku, pa ne mogu da se provuku dok ne izdahnu vazduh... Ma beži. E zato je Descent u top 3 horora ikada!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno