nikornla
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.12.2004
- Poena
- 1,905
Treći u najboljem slučaju ocena prvog minus ocena drugog. Doduse, ocena drugog zaslužuje ocenu više, pa bi formula bila poprilično precizna.Znam, gledaću ga večeras možda
Treći u najboljem slučaju ocena prvog minus ocena drugog. Doduse, ocena drugog zaslužuje ocenu više, pa bi formula bila poprilično precizna.Znam, gledaću ga večeras možda
Sinoć odgledao. Rekao bih za klasu slabiji od number 23. Nema toliku napetost. Ali svakako zanimljiv i vredi pogledati, odličan film. Ukoliko imate još ovakvih skrivenih filmova, pucajte.![]()
Nekako posle Number 23 mi se gledao Jacket, isto amnezija totalna ničega se nisam sećao ore gledanja. Dobar ali 23 mi je bolja.
ovaj mzodaSinoć odgledao. Rekao bih za klasu slabiji od number 23. Nema toliku napetost. Ali svakako zanimljiv i vredi pogledati, odličan film. Ukoliko imate još ovakvih skrivenih filmova, pucajte.
Sinoć odgledao. Rekao bih za klasu slabiji od number 23. Nema toliku napetost. Ali svakako zanimljiv i vredi pogledati, odličan film. Ukoliko imate još ovakvih skrivenih filmova, pucajte.
Da baš to 23 je bolja i oda Strange Darling iako nisu slicni i od Jacketa. Gledaj preporuke Mašinistu obavezno i Frekvenciju ako nisi.Sinoć odgledao. Rekao bih za klasu slabiji od number 23. Nema toliku napetost. Ali svakako zanimljiv i vredi pogledati, odličan film. Ukoliko imate još ovakvih skrivenih filmova, pucajte.
Gledaj 23 obavezno ako nisi to je film koji klizi i nema šanse da pažnja odluta. Ovaj sa Jim Carreyem ne nemački sa hakerima (taj mi je sledeći kad je već iskočio)The Jacket mi je na listi 10 najdražih filmova.
Obožavam taj film, bukvalno se teleportujem tamo dok ga gledam. Deset puta sigurno ga gledao.
Po mom mišljenju, jedini mindfuck filmovi jači od The Jacket su The Prestige, Identity, The Butterfly Effect i možda Memento.
@emaremare mogao si da zaokružiš 7 za Strange Darling. 😆
Da. Slazem se. Moracu da repriziram. Sam Rockwell je genijalan.![]()
posle toliko godina zanimljiv film
Predestination sa Ethan Hawkom obavezan.
Htedoh coveku da ga predlozim pored MasinisteI meni je The Prestige odličan.
Samo da dodam, ako je neko raspolozen i hrabar moze ga na YT-u pogledati. Dugo sam imao predrasuda i mrzelo me da ga pogledam al sad mi je jasno zasto ga mnogi smatraju za najbolji i najstrasniji ratni film.
![]()
Филм ми је баш лепо легао, иако делује доста неозбиљно. Ја готивим ту екипу из филма, тако да нисам имао неку почетну одбојност према филму. Мада, колико сам читао коментаре овде, већина вас не воли ове глумце, тако да се ограђујем. Што се мене тиче, препорука.
Иначе, филм је биографског типа, рађен по истинитом догађају, како је креиран филм The Room, који је на IMDB-у добио оцену 3/10, а по коментарима на сајту, људи га описују као ненамерну комедију и као највећа забава у животу зато што филм нема везе са кинематографијом, јер нема ни структуру, ни сценарио, ма ништа како треба.
Тако да, морам погледати тај филм 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari