Poolmaker
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2013
- Poena
- 2,245
Da se skrati koliko treba bio bi (osrednja) epizoda Black Mirrora.

Ako nisi odgledao, imaš na yt drugu verziju kraja filma. Koliko sam čitao valjda se na taj drugi kraj nastavlja novi film tj drugi deo.Видим да су најавили други део па рекох да обновим први. И даље је одличан.![]()
8/10 јер волим овај жанр.
Како неће, снима се филм.Sve oko tog drugog dela je fejk info koji izlazi godinama
Nazalost nece ga biti
Dok cekas dvojku koje nece biti.Видим да су најавили други део па рекох да обновим први. И даље је одличан.![]()
8/10 јер волим овај жанр.
ali zato glumice jesam 😜Nisam ljubitelj glavnog glumca ali
Ehh onog najboljeg si zaboravio! Tarantino.![]()
Meni sjajan baš zabavan.
Ima tih režisera kada upališ film odmah znaš da je njegov. Sad onako sa vrha mozga Burton, Lynch, Jodorowski, Almodovar i na žalost Šlajmalan.
istoali zato glumice jesam 😜
(pogotovo u Kiss Kiss Bang Bang 😍)
Odgledaj idmah Descen 2, nadovezuje se. Ja sam ih isto odvojio a realno treab ih spojiti.The Descent 1 dobar je. Konstantno sam ocekivao neke planinske bilije da se pojave. I na kraju stvarno se pojavise
Mislim da sam se zasitio horora, tako da cu jos ispostovati Lighthouse pa onda da probam sa nekom scary serijom.Prevario me je kraj nema sta. Ali vec sam to davno video u nekom horor filmu kao klinac, zvao se mozda pogresno skretanje ta neka fora kada turiste u kuci iscimava neka cudna porodica ceo film
Nije isti reditelj, nisam gledao drugi deo ali vidim da je ocena manja od prvog verovatno zasluženo...Odgledaj idmah Descen 2, nadovezuje se. Ja sam ih isto odvojio a realno treab ih spojiti.
Provalio sam da mi je isto zasićenje kad spojim 5-6 horora.
U Turn je taj sa Penom i JLO, kolko je to staro au skoro 30 god.
Ja posle tog filma sam bukvalno dobio fobiju od skucenih prostora.Descent postaje najbolji horor ikada ako posle gledanja odete u neku pecinu na divljaka.
Suština je da je Descent posebno strašan i jeziv ako si klaustrofobičan. Ako nisi, onda je samo solidan horor. A ako jesi, onda nema boljeg horora.Descent postaje najbolji horor ikada ako posle gledanja odete u neku pecinu na divljaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari