Šta je novo?

Xbox Series X / S

Meni je game pass na Tursku, ceo outlook nalog mi je na tursku a preko game pass aplikacije su mi dodaci u igrama u RSD. Mislim da ovo nije bilo ranije ovako.

Kao sto sam napisao u postu iznad, NISTA ne prolazi u kupovini. Moze samo obnovljiva pretplata ko je imao od pre aktivirano pa su mu skidali svakog meseca.
Moraću onda pokušati da vidim može li jer već nekoliko meseci ne igram igre pa stoga nisam ni plaćao. Možda će proći.

Game pass Ultimate Turska istekao,radi konverzija sa Indija core ?

Ako neko hoce Ultimate za pc neka se javi na pm da delimo troskove
Koristim samo na konzoli,slot za Windows slobodan

Ako ja imam gpu uplacen do oktobra sledece godine i koristim ga na konzoli, da li moze da se koristi i na kompu?

Eto onda ako nekom treba da koristi na pc mogu mu dati pa neka se igra. Kontam da nece uticati na igre koje ja igram na konzoli.

Ja sam uvek mislio da igre koje imam na Game Pass-u i cak i one koje imam kupljene na nalogu za konzolu, vecinu mogu da igram i na racunaru.
Bas sam nedavno prvi put probao da se ulogujem na svoj nalog sa GP Ultimate-om i bukvalno od 60 i nesto igara koje imam kupljenih mogu da na racunaru igram mozda 5 ili 6.
Treba razmisljati i o tome, cak i neke igre koje su na GP ne mogu da se igraju i na konzoli, a i na racunaru.
Malo je to i glupo jer se reklamira da je spisak igara identican na obe sistema.

Malo je to i glupo jer se reklamira da je spisak igara identican na obe sistema.
U suštini ne reklamira se, već su ljudi pogrešno interpretirali. Samo igre koje imaju oznaku PLAY ANYWHERE šljakaju i na PC-u i na konzolama.

Da samo su PLAY ANYWHERE prilicno potencirali na pocetku a na kraju skoro nista od toga

Juce skinem fc 25 da probam trial 10h pa ako valja da je kupim. I nema sanse da se pokrene. Pise serveri ne rade. Udjem u fc24 bez problema.

Ja odigrao normalno tih 10h, ali je bilo ranije, tipa pre 10 dana. Verovatno izmedju 20. i 27. septembra, znam da jos nije izasla standard edition.

Jel moze uopste ubi+ da se kupi preko xboxa i Turske kao do sad sto je moglo? Nije mi xbox pri ruci da probam.

Ima Diablo 4 uzet na TUR, a na Gamivo je najjeftiniji expansions za USA region
Kako to ide, hoće li raditi?

Jel ima nekoga da mu je bila neka naplata za Game Pass/Ubi+ od promene onih uslova, tj. od 1.10., a da ih je uzeo preko Turske?

Koja je zemlja sada najjeftinija za kupovinu igrica od kako je Turska blokirana?

bilo bi strava kada bismo imali odvojenu temu za turske argentinske regione i ostale forice za placanja na xbox konzolama. just sayin'

Meni prosla uplata za ultimate,placam svakog meseca.

Izgleda je potrebno i dalje pisati na svakoj stranici da je veoma bitno da li je uplata rucna/manuelna/kupujete posebno svaki mesec kada vam uplata istekne ili da li je nekada pre podesena na renewal pa se sama obnavlja.
Rucne uplate za BILO STA ne prolaze, renewal i automatske obnovljene prolaze. Na novim nalozima koji do sada nisu koristeni za kupovinu rucne uplate prodju NEKADA, a nekada NE.

Nazad
Vrh Dno