Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ja muku mučim što se kaže,na Tursku više ne prolazi obnova GPU.Promenio region na India,kupio 3 meseca gift card,i kad hocu da iskoristim kod,kaže mi da je neispravan i da je za drugi region.Preko kompa radim,ukljucen VPN na India.Kako god probam neće.Jel moguće da je do koda tj da nije za Indiju?
Па промени акаунт на Индију

Sve je promenjeno na Indiju.
Isto sam to uradio pre neki dan i proslo je, jedino sto mi pada na pamet proveri kad stavis vpn na Indiju dal je stvarno Indija na whats my ip, meni se npr desilo da stavim Indiju a na my ip mi pise Ceska.

Isto sam to uradio pre neki dan i proslo je, jedino sto mi pada na pamet proveri kad stavis vpn na Indiju dal je stvarno Indija na whats my ip, meni se npr desilo da stavim Indiju a na my ip mi pise Ceska.
Da proverio sam nije Indija već Indoneziju mi prijavljuje.
Preko kog VPN _a probati?

@Vaske75 Neke kolege su koristile UrbanVPN koji je free

Je l indija prima nasu karticu ili treba zezanje sa gift karticama?

Dakle,
Posle toliko vremena su blokirali i Turski region.
  • Prvo ne zele da uvrste Srbiju u zvanicno podrzane regione, ma sta vi mislili o tome, treba da nas ozvanice.
  • Drugo, hoce da budu najbolji po pitanju konzola a zatvoreni su za mnoge zemlje.
  • Trece, sad su zabranili i da kupujemo na turskom storu.
  • Cetvro, ovim su prevrsili svaku meru i stvarno vise ne zelim niti da ih branim, niti imam bilo kakav dodir sa konzolama u Srbiji.
Evo, postavio sam oglas na KP da prodajem Series X, Sony 4 Pro... Vise ne zelim da se bakcem sa laznim adresama, sa blokiranim nalozima, sa placanjem. Jednostavno zelim da imamo nas store, bas me briga koliko ce da kostaju igre, nacice se ko ce da kupi, evo ja cu sigurno. Ako me blokiraju , otkacinjem i ja njiih i vracam se na PC.
Dabogda propali kao kompanija sto pre.

UrbanVPN, бесплатна екстензија
Hvala na pomoći,prvo mi izbacio da indija trenutno nije dostupna,posle pola sata sam ipak uspeo.Na stari nalog nije htelo(bio je na Tursku)pre promene na Indiju.Tako da sam napravio novi i sve je prošlo.Definitivno treba proveravati da li VPN zaista prebaci na Indiju ili neki drugi region.

Dakle,
  • Prvo ne zele da uvrste Srbiju u zvanicno podrzane regione, ma sta vi mislili o tome, treba da nas ozvanice.
  • Drugo, hoce da budu najbolji po pitanju konzola a zatvoreni su za mnoge zemlje.
  • Cetvro, ovim su prevrsili svaku meru i stvarno vise ne zelim niti da ih branim, niti imam bilo kakav dodir sa konzolama u Srbiji.
Evo, postavio sam oglas na KP da prodajem Series X, Sony 4 Pro... Vise ne zelim da se bakcem sa laznim adresama, sa blokiranim nalozima, sa placanjem. Jednostavno zelim da imamo nas store, bas me briga koliko ce da kostaju igre, nacice se ko ce da kupi, evo ja cu sigurno. Ako me blokiraju , otkacinjem i ja njiih i vracam se na PC.
Kakve veze ima naš store (odnosno manjak istog) kad kartice prolaze regularno i na američkom, gde su cene astronomske? Ko želi — i može — da plati punu cenu taj svakako može da kupuje bez mnogo problema. Da se ne lažemo, nisu ljudi kupovali igre preko Argentine ili Turske jer nemaju lokalni store. Ljudi svim metodama pokušavaju da ugrabe igru za maltene džabe. Jadni Argentinci i Turci što su im sad digli cene zbog svih "imigranata" iz zemalja sa mnogo boljim standardom.

Kakve veze ima naš store (odnosno manjak istog) kad kartice prolaze regularno i na američkom, gde su cene astronomske? Ko želi — i može — da plati punu cenu taj svakako može da kupuje bez mnogo problema. Da se ne lažemo, nisu ljudi kupovali igre preko Argentine ili Turske jer nemaju lokalni store. Ljudi svim metodama pokušavaju da ugrabe igru za maltene džabe. Jadni Argentinci i Turci što su im sad digli cene zbog svih "imigranata" iz zemalja sa mnogo boljim standardom.
Ја сам одувек био пират, и превагнем да купим конзолу јер сам сазнао за Аргентину, међутим она бива блокирана па сам постао Турчин. Чист пример могу да узмем, Кону и Хомефронт сам купио за по 16дин што је смешно. Никад нисам куповао игрице по 40-60е јер генерално на игрице не трошим паре, ал кад видиш игрицу од 5 до 500 лира, како да не купиш кад је то ништа букв. Додуше, учинили су нам услугу сад, јер нове игрице (2024. па надаље) коштају скупље у Турској него у Индији, Чилеу, Кореји, Јапану... Само за индие или старије се исплати Турска, али што је било, било је

Ma i pretplatu sam otkazao i obrisao sve zivo, dok ne stave Srbiju kao zvanicno podrzan region za konzole, od mene dinara vise nece videti. Ja vise nemam niti snage niti volje da se bakcem sa ovim glupostima, te menjaj region, te menjaj kartice... Pirat sam bio pre dvadesetak godina, od kako sam poceo da radim i zaradjujem, kupujem igre koje mi se svidjaju i kada mogu da ih priustim i ne podrzavam pirateriju. Jedini razlog zbog kog sam izabrao prvo USA, pa GBR pa posle i Tursku jeste sto nisam mogao drugacije da koristim konzole. Sada je dosao kraj druzenja sa konzolama, pogotovu xbox. A vi koji imate volje da se bakcete sa menjanjem regiona i vpn i koje kakvim glupostima, srceno vam bilo, daj boze da vam prolazi jos dugo, ja nemam vise volje.

Ma i pretplatu sam otkazao i obrisao sve zivo, dok ne stave Srbiju kao zvanicno podrzan region za konzole, od mene dinara vise nece videti. Ja vise nemam niti snage niti volje da se bakcem sa ovim glupostima, te menjaj region, te menjaj kartice... Pirat sam bio pre dvadesetak godina, od kako sam poceo da radim i zaradjujem, kupujem igre koje mi se svidjaju i kada mogu da ih priustim i ne podrzavam pirateriju. Jedini razlog zbog kog sam izabrao prvo USA, pa GBR pa posle i Tursku jeste sto nisam mogao drugacije da koristim konzole. Sada je dosao kraj druzenja sa konzolama, pogotovu xbox. A vi koji imate volje da se bakcete sa menjanjem regiona i vpn i koje kakvim glupostima, srceno vam bilo, daj boze da vam prolazi jos dugo, ja nemam vise volje.
Да не излази ГТА, после јуна (тад ми истиче гаме пасс) бих продао конзолу, ал џабе кад за који месец после излази ово чудо па ћу морати да останем на овом чуду, јер нема те силе да чекам још годину-две за пц издање

Ako neces da se cimas uvek imas preprodavce na K/P koji su provereni, platis njima i imas pretplatu ili igru.
Nije sve bas toliko crno, a u svakom slucaju igre koje bas zelis da igras uvek mozes da kupis u fizickom izdanju.
Ima i ona druga strana da smo se i mi razmazili sa Turskim cenama gde su se igre kupovale cak iako ih neces nikada ni igrati vec su bile 200-300din pa neka stoje na nalogu.

Dakle,
Imaš naš xbox store na Windowsu brt, nemoj se stresiraš. 😁
Je l indija prima nasu karticu ili treba zezanje sa gift karticama?
Meni ne prihvata karticu za Indiju dok je nekom uspelo. Probaj. Gift ne znam ni ima li negde za Indiju, ako uspeš javljaj.

Pozdrav, planiram da prodam xbox series x sa nalogom na kome su igrice.Problem je u tome sto mi je taj mail na kome mi je registrovan zbox nalog ujedno i nalog na kome mi je registrovan i poslovni mail i racunar. Kada pokusam da promenim adresu ili pass na microsoft sajtu automatski mi se se menjaju i mail adresa ili pass na windowsu na racunru i na mailu. Da lj postoji sansa da razdvojim xbox nalog sa ovim koji je meni potreban ili da barem igre sa tog naloga prebacim na neki drugi?

Pozdrav, planiram da prodam xbox series x sa nalogom na kome su igrice.Problem je u tome sto mi je taj mail na kome mi je registrovan zbox nalog ujedno i nalog na kome mi je registrovan i poslovni mail i racunar. Kada pokusam da promenim adresu ili pass na microsoft sajtu automatski mi se se menjaju i mail adresa ili pass na windowsu na racunru i na mailu. Da lj postoji sansa da razdvojim xbox nalog sa ovim koji je meni potreban ili da barem igre sa tog naloga prebacim na neki drugi?
Mislim da ne.
Možeš da podesis nalog kao home i da ga sklonis sa konzole. Ko bude uzeo imaće pristup igrama. Samo proveri sa nekim drugim nalogom da li se preko edge-a loguje na taj nalog.

Pošto više nema kupovine kod Turaka, vratio sam se na Ameriku. E sad, kad uđem u Subscription stoji mi da je sledeća naplata 10/10/24 i da je iznos 309 lira. Jel i kod vas ovako stoji? Sad me zanima šta će biti kad dođe dan za naplatu, pretpostavljam da neće proći. Možda najbolje da otkažem automatsku obnovu da me ne oderu za mesec dana GPU po američkim cenama? :)

Pošto više nema kupovine kod Turaka, vratio sam se na Ameriku. E sad, kad uđem u Subscription stoji mi da je sledeća naplata 10/10/24 i da je iznos 309 lira. Jel i kod vas ovako stoji? Sad me zanima šta će biti kad dođe dan za naplatu, pretpostavljam da neće proći. Možda najbolje da otkažem automatsku obnovu da me ne oderu za mesec dana GPU po američkim cenama? :)
U Lirama će skinuti.

Posle Argentine, sad je Turska blokirana za kupovinu igara!?

Šta je sad najeftinije, Čile?

Poslednja izmena:
Meni je na USA regija i prosla je GPU na Tursku od pre sto sam vec imao,bas juce ,skinuto 309l

Kao sto sam napisao u postu iznad, NISTA ne prolazi u kupovini. Moze samo obnovljiva pretplata ko je imao od pre aktivirano pa su mu skidali svakog meseca.

Nazad
Vrh Dno