Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Može li nekako da se inicira update? S23. Ili je samo za Ultra modele pušteno?

IMG_20240920_133344_194.jpg

@r!sc! Šta bi tačno da iniciraš obzirom da imaš najnoviji update od pre par dana što je pušten globalno?!

A do no :)
Valjda treba da ide na 6.1.1? Ne pratim dovoljno, deca imaju male S23.

@r!sc! Šta bi tačno da iniciraš obzirom da imaš najnoviji update od pre par dana što je pušten globalno?!
Ja npr neman najnoviji ,stoji mi avgust 2024, ali nije mi ni stigao ovaj od 2.7gb, koji su izgleda u medjuvremenu opozvali? Zao mi je jer bih zrtvovao taj bag sa zumom na kameri za jos SoT-a 😀

Sa učešćem vi biste provajderu dali 260.000 dinara za 2 godine ako se ne varam, što je previše.
Нов с23 ултра је 770е а с24 ултра 860е. Да ли људи имају приступ интернету када се упусте у такве уговоре... О.о
Батерија разбија, 3 сата и 5 минута екрана за 36% процената батерије на 4г, лош домет.

Nema najnoviji update, od 2.7gb koji je sada opozvan. Nije mi ga ponudio uopste, sto je najgore. Da bar jeste, pa da se i ja sada hvalim baterijom :cry:

^ ništa ti drugo ne preostaje nego da nas koji smo ažurirali , sa pravom zaj###vaš dobrom fotkom na 18× zum 😬🙄😂 ...
A mi ćemo da čekamo "Fix" od Samsunga.

Edit: definitivno baterija je mnogo bolja posle apdejta:

Screenshot_20240920_232428_Device care.jpg

^ mnogo je da sve dobro radi a i bilo bi dosadno, ovako namerno nešto zeznu da bi se čovek imao sa čime zezati 🤣

Rekli ovi iz Sonija, ajde da naguramo 500 strana na bench forumu do kraja nedelje.

Salu na stranu, nisam jos uvek instalirao poslednji update, nije mi se ni ponudio telefon, sto mi se vec desava neko vreme, pa moram sam da ulazim u update opciju i poteram ga. Koliko znam nista nisam cackao po tom pitanju, pa da mi ne iskacu nova azuriranja. Sve u svemu, mozda i preskocim ovaj put, ipak obozavam da slikam na 18x.

Meni bio apdejt sad pre neki dan , ali brzo ga skinuo nije bilo 2,7 gb garant
Šta sam instalirao nznm

Ja sam uvek telefone plaćao u celosti pri kupovini pa nisam upućen toliko, ali zar vam nije povoljnije da telefon uzmete na rate u nekoj radnji, a ugovor zasebno kod provajdera?

Sa učešćem vi biste provajderu dali 260.000 dinara za 2 godine ako se ne varam, što je previše.
Primera radi, ugovorne obaveze,tj tarife, su sada fiksne, ne manjaju se kao ranije u zavisnosti dal je ugovor sa ili bez telefona.
Pa primera radi, meni je tarifa mesečno 3000 dinara sa ili bez telefona .
Ako npr hoću da uzmem S24+ u yettelu sa popustom na reciklažu od 15000 dinara, telefon me izađe 4900 mesečno, odnosno 116000 dinara!

U gigatronu je (slika u prilogu) a i drugim sličnim krštenim radnjama poprilično skuplji.

Tako da možda grešim ili nisam razumeo, ako već imamo neku tarifu koju svakako plaćamo kod operatera, kako je onda jeftinije kupiti telefon u radnji?

Prilozi

• SmartSelect_20240922_064350_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20240922_064350_Samsung Internet.jpg
    149.5 KB · Pregleda: 116
Zato sto i dalje bez telefona dobijas opcije da imas popust na tarifu 30-40-50% u trajanju 6-12 meseci, plus sto su minuti i sms paketi unlimited skoro u svim paketima, pa ti dodje da kupujes samo GB za povecanje tarife. Ali ako je paket od 3000 rsd tebi potreban, onda za tebe to jeste bolja opcija.

Primera radi, ugovorne obaveze,tj tarife, su sada fiksne, ne manjaju se kao ranije u zavisnosti dal je ugovor sa ili bez telefona.
Pa primera radi, meni je tarifa mesečno 3000 dinara sa ili bez telefona .
Ako npr hoću da uzmem S24+ u yettelu sa popustom na reciklažu od 15000 dinara, telefon me izađe 4900 mesečno, odnosno 116000 dinara!

U gigatronu je (slika u prilogu) a i drugim sličnim krštenim radnjama poprilično skuplji.

Tako da možda grešim ili nisam razumeo, ako već imamo neku tarifu koju svakako plaćamo kod operatera, kako je onda jeftinije kupiti telefon u radnji?
Nije se baš dobro čovek objasnio, ne možeš kupiti telefon u prodavnici, ali uz malo sreće i pretrage možeš kupiti na kp novi isti taj s24 sa garancijom gigatrona (ili neke druge radnje) za tipa 600e, a na pretplatu imaš 50% uz malo akrobacije i ako ne uzimaš tel (objašnjavano već kako), tako da bi umesto 3000 plaćao 1500din 2 godine gde uštediš 300e na razliku u tom periodu i skoro 400e na telefon...ti sad prosudi da li ti je "bačenih" 700e vredno tog kreditiranja na 2 god.
Svako dobro.

Jasno je meni sve u vezi tih akrobacija, i sam imam popust od 50% na paket i telefon sam kupio u kešu al sam se osvrnuo na , citiram:
"zar vam nije povoljnije da telefon uzmete na rate u nekoj radnji" !

Kod mene nudi. Zadnji update,s23U. Mada zavisi sta se slika. Na ovoj slici gde sam slikao ruku,nudi,a ovde gde sam slikao marija,ne nudi.

Prilozi

• Screenshot_20240922_111823_Gallery.jpg
    Screenshot_20240922_111823_Gallery.jpg
    90.3 KB · Pregleda: 101
  • Screenshot_20240922_111812_Gallery.jpg
    Screenshot_20240922_111812_Gallery.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 81
Da sad vidim ipak nudi na nekim, ali na nekim portretima ljudi ne nudi sto jw cudno

Jel imao neko problem sa signalom na običnom S23 ?

Danas mi se jedna bliska osoba iz Niša, požalila da ima baš slab signal na mestima gde to ne bi trebalo da bude slučaj. Prethodno je koristila One plus nord 2, i neuporedivo bolje je hvatao signal. Kartica je promenjena, nije problem u njoj. Ja sam joj rekao da reklamira uredjaj, jer smatram da to nije normalno, pogotovo za samsung sa SD procesorom.

Ja sam pre S23U imao OnePlus 8. I signal jeste bio bolji na OP.

Odličan prijem signala ima S23 serija (daleko bolji od S22 exynos) ... Mada moram priznati da Honor Magic ima bolji prijem signala i od S23 / S24 .

to mogu i ja da potvrdim, da mi je tamo gde sam sa p30lite signal bio pun, na s23 je na 2 crte recimo... Mada se to ne vidi prilikom koriscenja...

Da sad vidim ipak nudi na nekim, ali na nekim portretima ljudi ne nudi sto jw cudno
Meni kad prilikom slikanja u portret modu piše "ostavite na udaljenosti između 1 i 1.5 metara od objekta" nakon toga ne nudi opciju naknandog menjanja

Prilozi

• Screenshot_20240923_122921_Gallery.jpg
    Screenshot_20240923_122921_Gallery.jpg
    72.9 KB · Pregleda: 80
  • Screenshot_20240923_122132_Camera.jpg
    Screenshot_20240923_122132_Camera.jpg
    72.1 KB · Pregleda: 37
Nazad
Vrh Dno