Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Vratice se opet, nije prvi put... Skloni ga samo privremeno i tjt.

1bc2ef.dns.nextdns.io Mada bolje ti je da koristis browser koji ima adblock. Recimo Mull.

Stigao bežični punjač, ne znam kako sam živeo bez ovoga. 😁

1000008413.jpg1000008412.jpg
Preporuka za ovaj samsungov, mada porucio sam i jedan baseusov za posao.

Rutine su vrhunska stvar. Recimo puni telefon od 22h-06h, tad isključi sve zvukove i ukljuci AOD, ukljuci zastitu baterije. Zatim ako je baterija iznad 80%, zakačen bt u kolima isključi bežično punjenje. Ukljucena rotacija kad polrenem odredjeme aplikacije, isto i za NFC.

Bas može svašta da se namesti.

Pozivam sve ljude koji su zadovoljni svojim S23 telefonom da idemo na Huawei i Xiaomi teme da kukamo kako je Samsung bolji.
Kome je bolji Huawei i Xiaomi, neka ide tamo, a ne ovde da smara sa 10 poruka. Ko je kupio Samsung, pa mu ne valja posle 3 dana, uvek možete da ga prodate za 20e manje nego što ste platili i kupite "šaomi brt veruj mi najbolji".
Ne smarajte više.

Ja sam mesecima koristio dns.adguard.com i rsdilo je bez problema.Juce odjednom prestade da radi.Posle par sati,ajde reko da probam ponovo (jer ne znam ni jedan drugi) kad ono radi.

Besplatnom " konju " se u zube ne gleda :), što se mene tiče hvala im što postoje i naravno da im opraštam povremene padove. Adblock DNS podiže kvalitet interneta za red veličine i prosto ne mogu da zamislim svakodnevnicu bez njega.

JA sam relativno dugo koristio adguard dns, ali sam provalio da dosta usporava surf. Ne znam, mozda se tripujem da mi sve radi brze bez njega.

Nakon ovog posljednjeg update-a Samsung komotno može S23 da pusti u prodaju kao S25 😊👍

Moram pisati tiho da me Samsung ne čuje.
Meni zadnjih pola godine telefon ne nudi sam Update nego ja moram ručno da provjeravam. Želim da to baš tako i ostane i da mi se ona neuklonjiva notifikacija nikada ne pojavljuje

Promijeniš csc,imas snimanje razgovora i ne nudi ti nikad:) Ako ti neki novi update odgovara,vratis na nativni csc i azuriraj.

Na mom S23 je takođe SEK i redovno dobijam update.

Evo i meni septembarski na SEK.Mjesecima nisam dobijao,izgleda da je proradilo...
1000009814.jpg

Imam sledeci problem (ili sto gore rece @prezlameeen,da se odmah odreknem Samsunga),naime,svojevremeno sam se ulogovao samo putem Samsung Internet browsera na sluzbeni mail (to nije problem) ali ono sto je problem je sto kada instaliram Edge,on mi nudi da se sinhronizujem sa sluzbenim nalogom,iako niti sam ga u Edge-u koristio,niti bilo gde van Samsung browser-a (niti imam tragove bilo gde u Accounts o tom nalogu)?
Takoreci,duh nalog,ne mogu nigde trag da kazem,a Edge ga cak sam i loguje-ne trazi nikakve kredencijale ili drugi nivo zastite.Cak sam i brisao Edge aplikaciju,ali ne vredi (da bar znam sta da obrisem ili da mi se pojavi u Accounts pa bi mi bilo jasno).Cak sam i sve Office aplikacije i 365 nalog brisao i one traze logovanje a Edge ga prepozna i nista...to me malo frustrira :) samo sto ne znam ko to cuva i gde
Moram da se nadovezem frustraciji:Dizvinjavam se moderatorima.Samsung Internet ne dozvoljava da se bilo sta izveze ili sinhronizuje (bookmarks bar) sa drugim pretrazivacima (kao i razne druge stvari zbog kojig koristim samsung dosta godina unazad,a i zbog software-a),a onda omoguci Edge-u ili Microsoftu da skupi moje podatke i da mi nudi automatsko logovanje na mail (bar da mi zatrazi drugi nivo zastite - nista).Onda bar da me tako uloguju i u Nasu..razne neke po..o sajtove itd

Poslednja izmena:
Verovatan scenario je da je "krivac" samsung browser jer drži login podatke u app kešu odakle ih edge pokupi. Obriši app data od samsug browsera.
P.S. možda moraš obrisati i bekap od samsung browsera na samsung nalogu.

P
Verovatan scenario je da je "krivac" samsung browser jer drži login podatke u app kešu odakle ih edge pokupi. Obriši app data od samsug browsera.
P.S. možda moraš obrisati i bekap od samsung browsera na samsung nalogu.
Hvala:)verujem i ja u to..ali ako to uradim,onda mi ne treba nista od Samsung browser-a (sve bookmarks-e sto sam redjao,precice itd)..sada je u pitanju browser,ali sta cu sutra sa nekom drugom aplikacijom..a i ako uradim to pa vratim backup sa Samsung naloga (sto je logicno jer sam imao poverenje i sve mi to treba godinama unazad cuvao od linkova - korisnik sam od S5 a ajde da kazem da vodim racuna od S10 tj cuvam stvari te neke) zasto mi onda bar ne dozvole da se odvojim i sve izvezem u neki drugi pretrazivac

Ja koristim chrome jer ima ubedljivo najbolji cross platform sync ( a ionako google zna sve o meni 😀) i dosad nisam imao nikakvih problema ovog tipa.

Ja nznm koliki je vama update bio -veličina , ali meni je skinuo update za 15ak sec i instaliro
Pošto sam odradio reset komplet telefona sada ne vidim ni šta je bio update .
Postoji li mogućnost da to nekako vidim šta je bilo
S 23 U
Hvala

Verovatno sigurnosne zakrpe koje nam samsung duguje već mesec dana , na S24U 450-tak MB skinuto i instalirano za minut.

Nije bzvz, povučeno je zbog problema sa zoomom kamere , biće :) uskoro.

Jel pusten ponovo update? Moram menjati csc, pa da se ne maltretiram bzv... Inace mene baterija ubija poslednjih par meseci, nadam se da ce biti bar malo bolje posle ovog updatea...

Nazad
Vrh Dno