Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

I na mali s23 stigao apdejt... oko 2.5 GB
Screenshot_20240916_075141_Software update.jpg

Sjajno, jel za screenshot i dalje treba par sekundi po nekad da se napravi (vol down+power)?

Kod mene je za 100tinak Mb laksi

Prilozi

• Screenshot_20240916_084831_Software update.jpg
    Screenshot_20240916_084831_Software update.jpg
    83.2 KB · Pregleda: 31
Ja mislio biće i vizuelno drugačije, ono ništa

Da li je i vama nestao smart select panel i gde je sad? 😵‍💫
Meni je on nestao iz edge panela jos prethodnim updateom..sad sa updetom na 6.1.1 dobio sam 2 AI ikonice iznad svih aplikacija u edge panelu,ono kao quick access aps. Stoji mi sketch to image i smart select koji je zapravo ona funkcija za seckanje ekrana i pinovanje po istom.

Za sad posle ažuriranja sam primetio da mi je nestalo merenje koraka i u padajućem meniju i na zakljucanom ekranu..a sva obaveštenja su uključena..

Ovo je i dalje 6.1 a ne 6.1.1. na svim screenshotovima stoji 6.1

Неко се у теми жалио да му не пушта/не сече видео како треба. Јел то исправљено?

S23U sad povuko update, ja se poradovao da je 6.1.1 kad posle reboota pokazuje i dalje 6.1 :(

Ne znam za vas, ali ja primecujem da su animacije jos malo brze, i telefon je generalno fluidniji, nekako je tecnije sve i nema vise onog baga na galeriji koji je imao dobar deo korisnika sa premotavanjem videa sa onim slajderom sto je vracao video na pocetak.

Poslednja izmena:
Treća nedelja sa s23 i zaista bez zamerke. Veličina taman, sve radi glatko i perfektno. Volte na A1 koje je zezalo na pixelu radi odlično. Plasio sam se za bateriju, medjutim 2 kartice, dosta razgovora, 5mail naloga u pozadini + sync svega i svačega... uveče ostane 30%. Ja zadovljan. Čak mi je nakon "čistog" androida na pixelu OneUI skroz ok.

Lomio sam se izmedju pixela 8 i s23, iskreno procesor je prevagnuo. 😁

Za kameru nisam pametan. Pixel 6a sa kog sam presao je pravio fantastične fotke, medjutim planiram Tenerife krajem meseca, pa ćemo da vidimo šta će supruga da kaže. 😁

Uzeo bi neki wireless punjač, šta koristite?

Skoro je pa nečujan. Od 0 do 100 je potrebno da se napuni za nekih sat i dvadeset minuta, malo se produži to vreme punjena za nekih 10ak minuta ako se telefon puni zajedno sa satom.
Од 0 до 100 треба и каблу 45w да напуни за сат и кусур времена, тако да ми је потпуно невероватно да за сат и двадесет напуни бежични.

Vrh Dno