Meni je on nestao iz edge panela jos prethodnim updateom..sad sa updetom na 6.1.1 dobio sam 2 AI ikonice iznad svih aplikacija u edge panelu,ono kao quick access aps. Stoji mi sketch to image i smart select koji je zapravo ona funkcija za seckanje ekrana i pinovanje po istom.Ja mislio biće i vizuelno drugačije, ono ništa
Da li je i vama nestao smart select panel i gde je sad? 😵💫
Pola sekunde , upravo proverio .Sjajno, jel za screenshot i dalje treba par sekundi po nekad da se napravi (vol down+power)?
Meni nekad uradi odma a nekad po 6 sec treba da cekam, smara jako.Pola sekunde , upravo proverio .
Po komentarima sa X mreže ispravljeno je.Неко се у теми жалио да му не пушта/не сече видео како треба. Јел то исправљено?
10 godina minimum^ da , primetio sam i to a i fotke su mi nekako bar duplo bolje . Toliko sam srećan zbog ovog apdejta i ovih poboljšanja da ne razmišljam o novom telefonu bar narednih 7 godina .
Кад си већ поменуо wireless пуњач, колико кошта неки квалитетан и колико му времена треба да напуни ултру?Uzeo bi neki wireless punjač, šta koristite?
Koliko se čuje taj kuler?
Од 0 до 100 треба и каблу 45w да напуни за сат и кусур времена, тако да ми је потпуно невероватно да за сат и двадесет напуни бежични.Skoro je pa nečujan. Od 0 do 100 je potrebno da se napuni za nekih sat i dvadeset minuta, malo se produži to vreme punjena za nekih 10ak minuta ako se telefon puni zajedno sa satom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari