A nema gif vise. Procitao sam posle da to treba da vrate sa sledecim major updateomMeni je on nestao iz edge panela jos prethodnim updateom..sad sa updetom na 6.1.1 dobio sam 2 AI ikonice iznad svih aplikacija u edge panelu,ono kao quick access aps. Stoji mi sketch to image i smart select koji je zapravo ona funkcija za seckanje ekrana i pinovanje po istom.
Bukvalno pola sekunde, kao sto kaze @zoreli_Sjajno, jel za screenshot i dalje treba par sekundi po nekad da se napravi (vol down+power)?
ExFATKoni fajl sistem? Meni radi koji god sam probao, čak čita i ntfs.
Ja nazalost imam, ova mutna je na 18x, a cista na 20x mater im j**em, probajte vi ostali koji imate ultru, da prijavimo ovaj problem
Evo 18 prva 20 druga. Ne vidim problem.Ja nazalost imam, ova mutna je na 18x, a cista na 20x mater im j**em, probajte vi ostali koji imate ultru, da prijavimo ovaj problem
Msm da ovde uopste nije korostio telefoto(x10) kameru zbog slabe svetlosti...mada ni ja nisam siguran dal to ima veze..Evo 18 prva 20 druga. Ne vidim problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari